Re: Izraeli
Kujt i dhimset jeta ime me shume se mua vet ???
Populli i thjesht Palestines me dhimbset shume qe ka hjekur kaq shume dhe po hjek per lirine e vet.
Por kur jane ne pyetje zënkat e muslimanve Aziatik me Hebrejt dhe Amerikanet per arsye te ndryshme, une jam ne anen e Amerikanve dhe Hebrejve (çifutve) edhe pse jam Shqiptar me fé muslimane.
Arsyeja se perçka jam une ne anen e Amerikanve dhe Hebrejve (çifutve) eshte pikerisht ajo fjalia e pare qe kam shkruar ne kete postim. Keta Amerikanet dhe Hebrejt (çifutet), qe po shkruan ju kunder tyre jan ata dy popuj qe na kan shpetuar jeten ekzistenciale neve Shqiptarve, edhe ate dy here bile.
Hera e pare ka qene mbas terheqjes se Turqve (qe jan me te keq se Shkiet dhe Maxhupt) nga Ballkani, ku keta far Europianet na quanin neve Turq dhe i ndihmonin Fqinjeve tane per shfarosjen e popullit Shqipatre ne Europe. Ne ate kohe na kan shpetuar Amerikanet nga Shfarosja. Kete e dini ju shume mire, e a doni ta dini a jo eshte çeshtje tjeter.
Hera e dyt ishte lufta ne Kosove, po te mos ishin Amerikanet dhe Hebrejt (çifutet) e Amerikes ne shqiptaret e Kosoves nuk do te ekzistonim sot ne Kosove, dhe jam shume i sigurt qe as Shqiperia nuk do te ekzistonte me, por do te ishte gjysma Serbi e gjysma tjeter Greqi.
Une e di qe ndoshta Amerikanet dhe Hebrejt nuk jan me te mire se Arabet, dhe e di qe kan interesat e tyre tek ne Shqiptaret, por ata na shpetuan jeten neve dy here , keshtu qe ne iu kemi borxh atyre, bile bile te mos flasim keq per ta, pasi qe kemi Kaqik te vogel per t’iu ndihmuar diçka.
Kur na kan ndihmuar neve Arabet apo muslimanet e tjere te Botes???
ASNJEHERE.
Bile kan qene kunder neve dhe i ndihmonin Serbisë ne luften e fundit te Kosoves, sikur qe ishin kunder neve dhe i ndihmonin Serbisë keta far Greket fallso, Turqit, Italianet, Gjermanet, Francezet, Austriaket dhe disa popuj te tjere te pa rendesishem, deri sa jua shternguan dhembet Amerikanet dhe Hebrejt (çifutet) e Amerikes, ku iu desht patjeter ketyre popujve te lartpermendur te nderrojne drejtimin e tyre dhe te iu ndihmojne Amerikanve ta ndalin Serbinë. (jo qe iu eshte dashur ndihma e Europianve per ta ndalur Serbine, aspak, por per arsye politike)
Po te mos ishte Amerika dhe Hebrejt (çifutet) e Amerikes ne nuk do te ekzistonim sot. Nuk do te kishte sot Shqipri dhe Shqiptare më.
-----------------------------
Armiku më i madh që i ka shkaktuar dëmet më të mëdha popullit Pellazgo-Iliro-Shqiptarë, ka qenë gjithmonë Shqipfolsi …