Izraeli

i_own_u

Primus registratum
Re: Izraeli

OROSHI... ato rreshta jan fakte, e jo urrejtje... Historia e vertet e atij populli... un qe po te shprehem s'jam as mysliman e as Fanatik.

besim231071

Primus registratum

Shikoni,mos flisni kot ,pa e lexuar faqen e pare te temes.
Une kam filluar ta lexoj dhe kur ta mbaroj(them pas nja dy vjetesh),mund te jap ndonje koment.

OROSHI

Primus registratum

Nuk te vej faj,nje kushri i jemi asht kunder Amerikes dhe Izraelit ma shum se nji Arab,por cdo fis e ka nganji pis.

i_own_u

Primus registratum

mè bone me qesh OROSHI... nejse po Amerika esht Izraeli (87 senator, nga 120 qe ka Amerika jan çifut)... ka te drejt ai pisi i fisit tat

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mè bone me qesh OROSHI... nejse po Amerika esht Izraeli (87 senator, nga 120 qe ka Amerika jan çifut)... ka te drejt ai pisi i fisit tat

[/ QUOTE ]

Dhe cfar verteton kjo?? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Sipas meje kjo verteton ne rradh te pare demokracine Amerikane!
Ne rradhe te dyte zotesin Cifute!
Ne rradhe te trete inatn islamik! /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Nqs e ke per "pikecuditeset" e verteta,ato nuk ishin tre por dy!
Megjithate,Perandoria Osmane ka pas 27 ministra e kryeministra shqiptare,por keta te fundit masakruan popuyllin e vet me shume se Turqit vete!
Pa llogarit pashallaret,kajmekamet,karamahmutet etjet!

i_own_u

Primus registratum

OROSHI... siç e the dhe ti qe çdo fis e ka i pis po ne ((kombi))skemi as fis... ne çdo luft qe kur kan egzistuar... qe ne kohrat e Faraoneve, e deri ne ditet tona... çifutet jan pjes aktive e rremujes... ja nje shembull... te tre ato xhiornalist qe botuan ato dizegnio te muhametit para 3 ditesh jan me origjin çifute... bojn rremuja ashtu kot thu ti... po kije parasysh... se ajo rrac esht rrit, dhe jetojn me frik... dhe kan te famshmet formul... BJERI SE PO BOHET I RREZIKSHEM... e kan metoden e jetes.

shqiptari87

Primus registratum

nuk jam shume i pasur ne informacion persa i perket IZRAELIT por nje gje kam kuptuar qe ashtu si dhe Muhamedi bashkoi arabet per te formuar Kalifatin Arab te mevonshem. ashtu dhe SIONIZMI bashkoi cifutet qe formoi IZRAELIN

i_own_u

Primus registratum

i bashkoj Moze... se skllever te Faraoneve ishin... te pakten kshu shkruhet ne vet Historin qe çifutet shruajn.

shqiptari87

Primus registratum

ti te drejte ke per ate periudhe por besova se po flitej per periudhen moderne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dardanus

Primus registratum

Kujt i dhimset jeta ime me shume se mua vet ???

Populli i thjesht Palestines me dhimbset shume qe ka hjekur kaq shume dhe po hjek per lirine e vet.
Por kur jane ne pyetje zënkat e muslimanve Aziatik me Hebrejt dhe Amerikanet per arsye te ndryshme, une jam ne anen e Amerikanve dhe Hebrejve (çifutve) edhe pse jam Shqiptar me fé muslimane.

Arsyeja se perçka jam une ne anen e Amerikanve dhe Hebrejve (çifutve) eshte pikerisht ajo fjalia e pare qe kam shkruar ne kete postim. Keta Amerikanet dhe Hebrejt (çifutet), qe po shkruan ju kunder tyre jan ata dy popuj qe na kan shpetuar jeten ekzistenciale neve Shqiptarve, edhe ate dy here bile.

Hera e pare ka qene mbas terheqjes se Turqve (qe jan me te keq se Shkiet dhe Maxhupt) nga Ballkani, ku keta far Europianet na quanin neve Turq dhe i ndihmonin Fqinjeve tane per shfarosjen e popullit Shqipatre ne Europe. Ne ate kohe na kan shpetuar Amerikanet nga Shfarosja. Kete e dini ju shume mire, e a doni ta dini a jo eshte çeshtje tjeter.

Hera e dyt ishte lufta ne Kosove, po te mos ishin Amerikanet dhe Hebrejt (çifutet) e Amerikes ne shqiptaret e Kosoves nuk do te ekzistonim sot ne Kosove, dhe jam shume i sigurt qe as Shqiperia nuk do te ekzistonte me, por do te ishte gjysma Serbi e gjysma tjeter Greqi.

Une e di qe ndoshta Amerikanet dhe Hebrejt nuk jan me te mire se Arabet, dhe e di qe kan interesat e tyre tek ne Shqiptaret, por ata na shpetuan jeten neve dy here , keshtu qe ne iu kemi borxh atyre, bile bile te mos flasim keq per ta, pasi qe kemi Kaqik te vogel per t’iu ndihmuar diçka.

Kur na kan ndihmuar neve Arabet apo muslimanet e tjere te Botes???
ASNJEHERE.

Bile kan qene kunder neve dhe i ndihmonin Serbisë ne luften e fundit te Kosoves, sikur qe ishin kunder neve dhe i ndihmonin Serbisë keta far Greket fallso, Turqit, Italianet, Gjermanet, Francezet, Austriaket dhe disa popuj te tjere te pa rendesishem, deri sa jua shternguan dhembet Amerikanet dhe Hebrejt (çifutet) e Amerikes, ku iu desht patjeter ketyre popujve te lartpermendur te nderrojne drejtimin e tyre dhe te iu ndihmojne Amerikanve ta ndalin Serbinë. (jo qe iu eshte dashur ndihma e Europianve per ta ndalur Serbine, aspak, por per arsye politike)

Po te mos ishte Amerika dhe Hebrejt (çifutet) e Amerikes ne nuk do te ekzistonim sot. Nuk do te kishte sot Shqipri dhe Shqiptare më.

-----------------------------
Armiku më i madh që i ka shkaktuar dëmet më të mëdha popullit Pellazgo-Iliro-Shqiptarë, ka qenë gjithmonë Shqipfolsi …

blabla

Primus registratum

Un gjithnji se do na edukoni te kjo tema. Hajde budalliqe hajde.
O Klean, Ka mundesi ti limitosh ato postet e tua, se ska burr (gru) none me i lexu. Sorry, i tried.
Ju tjeret qe ndjeheni si kopetente, na jepni ca fakte, historira...ngjarje dhe lerini insultimet. Kur do arrini ta kuptoni ju (Oroshi psh) qe me shum se gjymsa Shqipris esht muslimane, dhe kto robt jan SHQIPTARE jo azerbaxhanas.

gurax

Pan ignoramus

Motherland pride syndrome, which when smoked, has an effect of a lemon slice wrapped around a brick and smashed against your brain? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

PS: shprehja eshte nje shtremberim i nje tjeter shprehje te pare/degjuar tjeterkund.

blabla

Primus registratum

am trying to picture a slice of lemon "wrapped" around a brick...I imagine it would have to be a pretty minuscule latter one. LOL. In relation to tema, who's the lemon who's the brick?
C'kina nga motherlandi iher? Cer bo popullsia andej. Rrini rrini gjith diten n'forum. Lloqet n'rritje, produktiviteti gjithashtu, n'terezi e keni juve.

ados

Primus registratum

my subtitute country..
kush ka mundesi te shkoj nuk do te zhgenjehet.
Besomi per shqiptaret ,izraelitet kane ne maksimum respekt..
Ndoshta perkrahjen qe u dhame gjate luftes se dyte..
Por me cuditshme jane sekretet e mosadit -
Sipas te dhenave, gjate kohes se komunizmit panvarsisht se nuk kishim lidhje diplomatike me izraelin, sigurimi shteteror shqiptar bashkpunonte me mosadin izraelit..
Arrestimi i disa palestinezve te ardhur ne shqiperi per te studiuar rreth viteve 70-80,ishte loje e shtetit shqiptar me ate izraelit...

Leshatani

Primus registratum

Izraelitet duhet te jene populli me punetor ne bote, edhe shkreteriren e kane shendruar ne toke pjellore dhe i mbajne me buke edhe dembelat (lexo teroristat mislimun).
Une jame i mendimit se Evropa dhe SHBA duhet tju ndihmojme me teper Izraeliteve qe ta "marrin" ne dore te tere Jordanin e deri ne Kuvajt. Kjo do te ishte nje finansim per te ardhmen tone.

i_own_u

Primus registratum

sa i holl je ti mer Leshk@ri...

imagjino te gjith merçenaret qe luftuan e perdhunuan bashk me paramilitaret Serb ishin te gjith Izraelian, apo dhe kto jan fantazira...?

me popull bastard e te ndyr se ju nuk gjen ne rruzullin toksor

Dardanus

Primus registratum

O Leshaturk a e peska ndrru emrin a ?
Tash e paske ba LeShejtani, he ty Shejtani n......, po ku nuk la asnje teme ne kete forum pa e prish more Shka i Shkines t'keqe qe i vjen era Shka i ngordhur ne mes kambeve.(hala se paska myt veten dikun be t'amen e Shkavit)

i_owu_u, ne çfar informata po bazohesh me ate qe paska patur mercenar Izraelit kunder Shqiptarve ne luften e Kosoves, apo ndoshta po ia fut edhe ti kot sikur ky Shkavi i Shkines Leshaturki / LeShejtani / Leshk*ri / Leshbotha e shume Leshra te ndryshme qe qelben.

Kur thua "me popull bastard e te ndyr se ju nuk gjen ne rruzullin toksor" per kend e ke fjalen, nese bon te na tregosh, kush jan ata JU qe po thua.

-----------------------------
Armiku më i madh që i ka shkaktuar dëmet më të mëdha popullit Pellazgo-Iliro-Shqiptarë, ka qenë gjithmonë Shqipfolsi …

i_own_u

Primus registratum

ne dokumentare Dardhanus...

ne Findland arrestuan nje merçenar çifut me origjin Ukrainase, kishte vrar 22 ushtar te UCK-s ne kufirin me Shqiperin... ishte shnaiper profesionist, nga goja e ktij tipit kan dal shum pislliqe, çudi si habiteni dhe ne kohen e luftes flitej shpesh per kto merçenaret...
dihet historikisht qe shteti Izraelit dhe lobi çifut ne te gjith boten kan qen historikisht pro Serb per te mir e per te keqe

bastard ka ket kuptim... qe dikush Arixhi, Bullgar, Rumun, Serb apo Turk esht shkerdh*er me gjyshen e (marim per shembull gjyshen e Leshatanit) dhe doli mamaja e Leshatanit dhe kjo mamaja esht perdhunuar qe as vet ajo se din me ke dhe doli Leshatani JA KJO DO TE THOT BASTARD domethon jo qen rrace

me pak llaf ju ne Kosov jeni Bastard rrac e perzir ME KUPTOVE NDOPAK BRE...?