ishulli i thesarit

rO_k

Primus registratum
Re: ishulli i thesarit

ne pamje te pare ashtu thone, pastaj e ndryshojne mendimin... nuk e marr vesh se si i ndryshojne mendimet keta njerezit e sotem /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

prape ti mer, vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam humb kandidaten per gru /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

jo jo se ke hum...

gru, paraqit forcen ktu shpejt...shpejt se kan ardh me t'kerku doren

sa per info: t'kam dhan pa t'pyt hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hahhahha o razalinda
me duket se edhe ti kesaj radhe ja dole(nuk u martuam)verte akoma nuk e kam mesu pse...por do e mesoj besoj o ne kete jete o ne tjetren(domethen o ne virtualen o ne rrealen)
pershnetje atyre qe me qajne hallin /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Po kalon nje skaf me te marr prej ishullit te thesarit se ngele vetem aty o vetvetja /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

po po kete drejte...por kur nuk ke shok...dhe je vetem...e pse te mos e kalosh aty ku te pakten mund te gjesh e te humbesh dicka /pf/images/graemlins/smile.gif
e nuk e bere ate qe te pata thene tek urime dhe pershendetje...

S

Scorpion

Guest

Do e bej dhe me te bukur, aman se s'jam bere mbare /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

ou kam humb kandidaten(qe besoj)se nuk do behet kurr gruaja ime /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gifedhe sepse si te them...me ka humb /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

E gjen prape po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ckemi plako, mire?

picasso

Forumium maestatis

dobet plako...lol me ka lene /pf/images/graemlins/cry.gifpor kisha nje te dashur nga kruacia...e cila me thosh gjithnje"mbyllet nje dere hapet nje dritare"
ps...nuk e bere ate qe te kam kerkuar tek urime dhe pershendetje eeee /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

ajo puna e dritareve eshte me rrezik, se paramendo qe te jete dritare e stilit te kullave shqiptare /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shume shume mund te nxjerresh gishtin /pf/images/graemlins/grin.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ajo puna e dritareve eshte me rrezik, se paramendo qe te jete dritare e stilit te kullave shqiptare /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shume shume mund te nxjerresh gishtin /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]
heh po nje njri nuk duhet te kete te gjith gjerat te thjeshte ...megjithse une ketshtu jam mesuar te pakten persa u perket femrave...me kane llastuar gjithnje...e ato qe nuk e kane bere me kane dhene shkelmat /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

humba nje vajz qe me dashuron! /pf/images/graemlins/frown.gif

MALINA

Primus registratum

Hall te madh paske , po ti e dashuron te pakten qe mos ti ngeli hatri asaj

picasso

Forumium maestatis

eshte nje lemsh i vertet...dikur e dashuroja une...e se dashuronte ajo...sot me dashuron ajo...e io li voglio bene... me vjen keqe qe e rimbylla kete histori...dhe me vjen keq qe ajo vuan.

S

Scorpion

Guest

Akoma ketu mer, jeta vazhdon, mos e lesho veten. Te uroj gjithe te mirat! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif