ishulli i thesarit

picasso

Forumium maestatis
Re: ishulli i thesarit

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
sa me dal pak nga tema kot per sport,

dje po i thoja ketyre kolegeve te mi te punes, qe ne ne shqiperi kur ishim te vegjel, hanim buk me sheqer e me vaj ulliri /pf/images/graemlins/laugh.gif
keta syt keshtu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
pastaj i thashe buk me sheqer e me uj...keta syte keshtu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

qe sot e tutje me than, shikimi yn per ty do ndryshoj...ju shqiptaret keni me vertet shije /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]
po nuk u the atyre se ka nga ata qe buken per te cilen behej fjale ishte buk kollomoqi (misri) dhe se nganjehere ne vend te sheqerit ishte krypa...sa per ti dhene sadopak shije per te mos u dukur si bar...
e sa per temen kam humbur frymzimin por kam gjetur forcen per ta kerkuar. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Princesha

Primus registratum

kush mi paska gjet keto qe kam humb mor amonnnnnnnnn....

[/ QUOTE ]

i kam gjet une, nejse ma...
manej m'gjete ti mu /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un kur te gjeta ty, zeje se kam gjet ....mmmmm...kam gjet.... gjan ma te mir qe mujsh me gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hza&lt;hhahahhahahha nuk jam tu kuptua gja(baj budallain...nuk e kam te vesxhtire)pasi jam pishem... /pf/images/graemlins/lol.gif
puna eshte se ne keto gjera(i them prej se nje te pishmi...per te4 mnos thene4 prej se dehuri)pra se te gjith mund te gjejne dicka(packa se kur ka humbur...apo...)e rendesishme eshte te ndahet mes miqsh...dhe me e reneddesishme eshte se sa me shume te ndahet...aq me shume zmadhohet...

ere

Primus registratum

ca kam humbur?
me ka humbur nje zinxhir dore kam nja 1 jave qe po e kerkoj e spo e gjej..lere mos me pyet se jam merzitur shume

popkin

Forumium praecox

hi aeshte ndonje gje e vleshme apo dhurate
se po pyes nepaste gjete kushe ?

picasso

Forumium maestatis

kam humbur virgjerine shume kohe me pare(ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu)dhe kam gjetur kenaqesine e te berit sex
e sa per te u treguar se nuk dua ta coj ne banale...po u them se pra dy vitesh...kam humbur te dashuren time te 7
ajo ka qene diat me e lumtur e jetes sime /pf/images/graemlins/laugh.gif bej shaka dita me e lumtur ka qene kur kam humbur virgjerine /pf/images/graemlins/wub.gif hahahahha

picasso

Forumium maestatis

rigjeta nje mike(qe ka lene gjurm ne jeten time...)por nuk e di nese eshte me e njejta...dhe nese ruget tona do ecin paralel...apo do jete thjeshte nje kryqezim. /pf/images/graemlins/shrug.gif
e kot nuk thone kush gjen nje mik gjen nje thesar /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

gjoja ky /pf/images/graemlins/laugh.gif
te klishe gjet nje thesar do i kishe pas idet shum me te qarta, dhe jeta jote do kishte ndryshu nga zi ne bardh /pf/images/graemlins/laugh.gif po hec aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

ca kam humbur?
me ka humbur nje zinxhir dore kam nja 1 jave qe po e kerkoj e spo e gjej..lere mos me pyet se jam merzitur shume

[/ QUOTE ]

Kerko se do e gjejsh po he ...

picasso

Forumium maestatis

gjoja ky /pf/images/graemlins/laugh.gif
te klishe gjet nje thesar do i kishe pas idet shum me te qarta, dhe jeta jote do kishte ndryshu nga zi ne bardh /pf/images/graemlins/laugh.gif po hec aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
cili thesar te jep qartesi...veç dijes /pf/images/graemlins/confused.gif
e ne fakt...sa me i dishem te jesh...aq me shume te shtohen pyetjet!"
eshte si puna e te pasurve...qe nuk ngopen kurr...
megjithate...une po thoija se e kam ritakuar...e kjo nuk do te thete ne fakt se e kam rigjetur(me fanli qe jam shprehur paksa gabim me ne shkrimin e mesiperm

picasso

Forumium maestatis

me duket se gjeta nusen time te ardhshme /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif
prit prit te germoj edhje ca?!?!?1

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

* e ra faja prej fikuttttttttttttttttt.... /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

picasso

Forumium maestatis

:lol: /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

* e ra faja prej fikuttttttttttttttttt.... /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/wub.gifpprit prit se meduket se po e sof me mire
eshte nje femer e bukur me nje trup qe te fut ethet,vetem duket e pare...vjen drejt meje me nje hat qe duket se dridh token...vall te jete ajo /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

rO_k

Primus registratum

Zgjohu o zgjohu, gjumash! Dite nate ngele neper endrra /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

HAHAHHA
me mire te shofesh endrra te bukura...sesa te zgjohesh ne
dhe te jesh ne nje makth(nganjeher)

picasso

Forumium maestatis

po po eshte xemla ime /pf/images/graemlins/wub.gif
kot nuk thone
"nena vonon 20 vite per te kthyernje djal ne burr...ndersa nje vajze 20 minuta per ta kthyer ate perseri ne nje femi /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif rri se sja thoke fare nga keto gjera ti /pf/images/graemlins/laugh.gif