ishulli i thesarit

picasso

Forumium maestatis
ishulli i thesarit

e hapa kete teme per te gjith ata gje kane humbur apo gjetur nje thesar.
ne nje fare menyre ta ndajn me ne(gezimin apo trishtimin) besoj se ja vlen apo jo...ti ndajme gjerat?!?!!?!
une shpresoj qe do ta beni! /pf/images/graemlins/idea.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: ishulli i thesarit

vetem 2 here kam gjet 1 portofol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hera e pare, kishte nja 10€ brenda, carte banke, edhe nje chek, vallj per 10 € nuk i ndyj duret, doshta per 10.99€ hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif , jo jo sja vlente, do boja me shum dem personit edhe per 10€ nuk ja vlente, nje ti gjet nr e telefonit, edhe ajo erdhi e mori....mirupafshim dhe faleminderit me tha.

heren e dyte nuk kishte asnje centime ne portofol vetem documentat edhe karten e bankes, jam habit krejt, si kamundesi qe nje çun 30 vjeçar te mos ket asnje cent ne çante jam habit, edhe kete e mora ne tel edhe erdhi e mori, mirupafshim faleminderit me tha edhe ky.

per te humbur...kam humbur shoqeri te çmuara per mua /pf/images/graemlins/frown.gif , jo per fajin tim, thjeshte situata, jeta, fjalet, rastet e pa shfrytezuara per te vazhduar...dhe kjo eshte gjeja me e çmuar qe kam humbur, qe noj here behem pishman...kjo eshte jeta...duhet pranuar dhe duhet vazhduar ....men per here tjeter.... /pf/images/graemlins/frown.gif

picasso

Forumium maestatis

eeeeeeeeeeeee bukur
nisje e bukur
ne fakt duhet ti jepja drejtim une
por e bane ti...te falenderoj
e sa per te gjetur nje here kam gjet nje mike...dhe e kam akoma...por kur nje tjeter mike me gjeti mua(me derzoi ne polici)tek gjerat e humbura hahhahah bej shaka ne fakt ne nje fare menyre kam rrefuzuar nje miqesi te mire per te cilen ne nje fare menyre jam penduar(megjithse nuk jam tip qe pendohem shume)nuk mund te them se ishte faji im...thjeshte u tregova pasiv...

pinkparadise

Forumium maestatis

kam humbur besimin ke njerzit....
kam humbur besimin ke drejtesia e jetes
kam humbur besimin ne nje jete me te mire

do me se kam plot gjera te humbura /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hahhahahha
kush je ti moj
mbretresha e humbesve dhe pesimistja me e madhe qe me ka takuar te komunikoj me te?

picasso

Forumium maestatis

e di ti qe zakonish si per gjerat fizike ashtu edhe per gjerat morale...etj etj etj qe njeri i humb e dikush tjeter i gjen...por per disa gjera mund te ndahen mes njeri-tjeterit dhe ne vend te zvogelohen si rracione...behen me te medha.

pinkparadise

Forumium maestatis

kush mi paska gjet keto qe kam humb mor amonnnnnnnnn....
sme duket vetja pesimiste...ndoshta pak realiste duke anuar nga pjesa negative /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam gjetur forcen per tja dale
kam gjetur nje karakter te forte
kam gjetur buzeqeshjen mes loteve.

rri dreq se na bone melankolike edhe sentimentale me kesi temash....

Blendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam humbur besimin ke njerzit....
kam humbur besimin ke drejtesia e jetes
kam humbur besimin ne nje jete me te mire

do me se kam plot gjera te humbura /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E paskam perceptimin zero une atehere, se me kishe dhene pershtypje te kundert per veten. Apo te kapi ne ore te keqe?
me pelqen tema. do vi prap

pinkparadise

Forumium maestatis

E paskam perceptimin zero une atehere, se me kishe dhene pershtypje te kundert per veten. Apo te kapi ne ore te keqe?
me pelqen tema. do vi prap

[/ QUOTE ]

periudhe jo ore... /pf/images/graemlins/shrug.gif

hajde hajde te na japesh noj fije shprese, a noj rreze dielli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Robi do ishte mire te shkonte ne shtrat tu hudh valle dhe zgjohej cdo mengjes tu i ra qypit, (Personalisht mbaj gerrneten teme ne mengjes), po tashi t'gjithe e dime se nuk ndodh gjithmone keshtu. Robi ka stine, nganjehere jeta ka stine.
Njashtu sic kina ene neve nji stin per qep t'njoma, stin per damote, speeeca...
A do ta boj i xhiro me gamor deri ke lana e vijm prap?

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif me gomar.... /pf/images/graemlins/smile.gif
kush do ja hypi i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

*mendon se po me hodhi nga gomari...do ta hedhi ne lane pa piken e meshires

Blendi

Primus registratum

ti hyp une po e terheq nga kapistra. Po te parakaloj si n'parade midis 21 dhe ures lanes. Mos caj kok komshit e mi do t'shofin, ato as mu s'mnjofin...se shumcia kan ardh koht e funit.
Ej o pink, a ka djath t'bardhe n'fronc lali?
kom pru shalqi
donkeywatermelon.jpg

pinkparadise

Forumium maestatis

yyyyyy e kush e çan koken se shofin komshit ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif le te shofin se i salutoj edhe me dore un /pf/images/graemlins/laugh.gif

ehe ka djath te bardh ke dyqone e turqeve /pf/images/graemlins/laugh.gif i shesin me fuçi ata /pf/images/graemlins/lol.gif

pa sa kohe kam pa honger, buk me djath e me shalqi ...tani qe e mendoj me shkon goja leng ....

blendiys

Primus registratum

Yyyy shalqi. Ju kujtohet kur i linim tek lavamani mbushur me uje per ti ftohur ndopak. Po fiq, me ka marre malli, ketu te shesin ca mufka, jo me te medhenj sa kokrra e arres, per nje grusht evrosh.
Vetem mos shkofsha kete vere andej nga atdheu, ti sjell fiq ketyre qe te shqyejne syte. /pf/images/graemlins/cry.gif

marina s.

Forumium maestatis

sme duket vetja pesimiste...ndoshta pak realiste duke anuar nga pjesa negative /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam gjetur forcen per tja dale
kam gjetur nje karakter te forte
kam gjetur buzeqeshjen mes loteve.

[/ QUOTE ]
sepse ti kalon nga pesimizmi ne entuziazem dhe anaslelltas pa shume probleme. /pf/images/graemlins/grin.gif
sepse arrin te shohesh diçka te mire edhe aty ku te tjeret shohin vetem sterr /pf/images/graemlins/grin.gif
sepse zhgenjehesh lehte,por prap nderron mendje /pf/images/graemlins/grin.gif

ka akoma,por s'po vazhdoj mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

je shume e mire! /pf/images/graemlins/kiss.gif
...edhe mos kujto se po ta luj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sa me dal pak nga tema kot per sport,

dje po i thoja ketyre kolegeve te mi te punes, qe ne ne shqiperi kur ishim te vegjel, hanim buk me sheqer e me vaj ulliri /pf/images/graemlins/laugh.gif
keta syt keshtu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
pastaj i thashe buk me sheqer e me uj...keta syte keshtu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

qe sot e tutje me than, shikimi yn per ty do ndryshoj...ju shqiptaret keni me vertet shije /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Blendi

Primus registratum

Kemi humbur Shijet e veres ne Shqiperi, kemi gjetur jashte ca supermarkete plot e perplot me fruta e perime qe ne sy ngjajne te bukur si prej dylli, e ne goje shijojne po ashtu.

Shalqi me djathe, rrush me djathe, ai kosi i zene vete ne shtepi, fiqte e katnarve qe u shisnin me "kaçile", qepet e njoma, preshët (per te cilet ankoheshim te gjithe ne rang republike)...ushqimet tona qe u shitshin pertok te tregu, e prap shijonin mire.

Kam humbur borzilokun e gjyshes ne vazot ne ballkon dhe specat e saj djeges.

blendiys

Primus registratum

Po peshku, keta te sherbejne nje peshk pa shije qe perbehet nga 75% uje. Me ka marre malli per peshk zgare, peshk tjegulle.
C'na hapet oreksin.

Blendi

Primus registratum

je shume e mire! /pf/images/graemlins/kiss.gif
...edhe mos kujto se po ta luj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sa kompliment te bukur qe te ka bo. duhet te them se jam dakord. ka pershkruar tipin qe une dua te jem, dhe shpresoj se jam. Me buzeqeshje te medha, me halle sa t'dush po nuk prish qef kollaj un.

Hec atu, zdryp tashi pri gamorit, t'bnoj ne shoqja i xhiro gjer ke rrifuxho ne t'kthehet