ekonomia amerikane ka renie ne krahasim me nivelet qe po rritej me pare po prap nuk krahasohet me njeri tjeter. Nuk eshte se po bie ekonomia amerikane por po rritet me avash se me pare.Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Dihet qe sot amerika eshte shteti me i fuqishem ushtarakisht dhe une nuk e mohoj. Puna eshte qe nuk mund te imgjinohet nje perplasje boterore atomike se do te ndodhte shkaterrimi i dyanshem, atehere mbetet ajo konvencionale, ketu nuk jam aq i sigurte duke pare performancen qesharake te amerikaneve ne Irak.......
Per kontratat ke te drejte: deri tani ja kane dale ti vjedhin 4-5 miljard dollare Irakut nga paret e veta (pare Nafte te kohes se Sadamit).
Sa per ekonomine amerkane me mire lezo ato qe thone vete ata se fjalet e mia nuk te kandisin...
Shume nga kusuret e Rusise keto 15 vjetet e fundit jane made in USA, keshtu qe me tu larguar bacili, organizmi do sherohet...... [/qb]
------------------------------------------------Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Ja dhe nje "trimeri" e banditeve Janki!
Video e vasjes se civileve me gjak te ftohte!
"http://globalresearch.ca/images/Massacre%20of%20Civilians.wmv" [/qb]
Fillimisht postuar nga Creed:
[
por kur kriminelat iraken presin kokat majtas e djathtas zotria jote nuk thote gje.
------------------------------------------------------------
mire ua bejne ,kush i dergoi ne irak te luftojne , aa harova ata jane humanitare ata i mesojne femijet iraken shkrimin e leximin se ata nuk dishin shkrim e lexim,
sot amerikanet kishin gjuajtur ne nje ndertese ku ata kishin opasur dijeni se EL ZARKAWI do bente nje takim aty,mirepo ne ate shtepi kishte pasur dasem,dhe shumica e te vrareve ishin dasmore ku ne mesin e tyre i vrare kishte ngelur dhendri dhe nusja ishte plagosur,pastaj kur nusja e ve dinamitin ne brez dhe ben HARAKIRI jenkit amerikan i quajne teririste ,sa interesante a? eee more vrasesa keshtu e keni ju,mire e keni ,ndegjova se edhe ca cifute nja 30 ishin vrare ne egjipt ,valle a thua israeli do ta sulmoje edhe egjiptin?? ngelim te shohim
Shume zhurme per asgje! "Shqiptaret" e Maqedonise jane kopila teper te trashe dhe injorante mesjetare turqish dhe arabesh,prandaj ne ceshtje te tilla kane diarrene verbale kronike te racave te shpifura te siperpermendura!Fillimisht postuar nga amar:
[qb] para ca ditesh isha ne tirane,per disa pune te mija private,gjate udhetimit me taksi neper qytet,taksisti ishte katolik,pasi qe e mori vesh qe jam nga maqedoni dhe filloj biseden e irakut pasi qe e mori vesh qe isha musliman,dhe me bere disa pyetje.
me tha : ore cfar bejne keta teroristat islamik atje??, perse i vene bombat vetes?,a jane ne vete ata njerez qe presin koka ,e bejne gjera te keqija e bla,bla,bla ,mu kthye mua dhe tha une nje gje te tille nuk e kisha bere asnjehere.
une e pashe nje njeriu ishte i mbushur nga lajmet e NANOS ,BBC,CNN,KLAN,TOP CHANELL ETC.ETC.
dhe se ishte shume i kufizuar ne tru,ia bera nje pyetje te thjeshte,TI ZOTERI A E KISHE LUFTUAR OKUPATORIN ,NE QEFTE SE E OKUPON SHQIPERINE ,SI NE RAST TE IRAKUT?? ME THA NJE POOO TE MADHE,POR NUK I KISHA VENE BOMBAT DHE TE SHPERTHEJ NE AJER.
pastaj iu ktheva PO NESE E SHEF SE SI OKUPATORET TI VRASIN FEMIJET PARA SYVE TUAJ ,TI MASAKROJNE TI PERDHUNOJNE DHE SHUME GJERA TJERA , A I KISHE VERE VETES BOMBAT?? a e dini cme tha??? NJE POOOOOO SHUME ME TE MADHE SE AJO E PARA.
pastaj mu kthye me tha pse a kesi gjerash ndoshin ne irak a?? i thashe e dhe me zi,meren shembullin e ABU GRAIBIT i thashe edhe 100 % me teper ndodhin se sa qe e paraqesin ne lajme.keshtu informojne mediat ne shtetet demokratike [/qb]
-------------------------------------------------- /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kam thene me kohe qe ska fajde prej jush ,e keni ne gjak ofendimin ju ,jo nuk keni faj ju, fajet i ka tjeter kush po haj do e leme me kaq se jam me ramazan e nuk guxoj te flas fjale te keqija,pershendetjeFillimisht postuar nga DukeNukeMX:
shume zhurme per asgje! "Shqiptaret" e Maqedonise jane kopila teper te trashe dhe injorante mesjetare turqish dhe arabesh,prandaj ne ceshtje te tilla kane diarrene verbale kronike te racave te shpifura te siperpermendura! [/QB]