Re: IRAQ
Si ka mundesi qe rri ne Brussel dhe jam kaq pro-amerikan????Wouwww plako,nuk me duket pyetje me vend,cfar ka te beje se ku rri,per te qene simpatizant i nje politike???Kurse une te them hajde ketu ne evrope dhe shih me syte tuaj hipokrizine Europiane,shif gjithashtu se si dhjehen ne breke evropianet kur bie nje bombe ne Irak,sikur te ishe Kondra ketu dhe te shifje reagimin e evropianeve para fillimit te luftes ne Irak,do kishe pasur vertet deshire per tu prere damaret qe te shifje a kane gjak apo shurre ne deje!!!Dhe ta dish qe cdo manifestim apo demonstrim ne perkrahje te Arabeve e bejne vetem nga frika,(nuk duhet mohuar gjithashtu edhe roli i se majtes evropiane),jam me Amerikanet(si popull nuk i njoh),sepse duhen mbrojtur vlerat tona,perendimore,europianet jane xhaloze,politikanet,por te mbrojne vlerat demokratike /njerezore te ndonje populli tjeter,kete nuk kane bithe ta bejne,dhe kapen tek sovraniteti i atij vendi(sovranitet qe ne na kushtoi identitetin tone njerezor),shih ngjarjet ne Ballkan,shih ngjarjet ne Rusi,shih ngjarjet ne Ruande,shih ngjarjet ne Zaire/Kongo,po te krahasosh kolonite Franceze/Belge me kolonite ANGLEZE p.sh,do gjeje nje ndryshim shume te madh (ne favor te kolonive Angleze,(Hong Kong etj,me Ruanda,Uganda,Kongo,Algjeri,etj),shih Amerikanet,nuk mendohen dy here(per te shkelur mbi sovranitetin e nje vendi mund te thuash ti)per te nderhyre ne nje vend ku te drejtat e njeriut shkelen ne menyre te theksuar,a ka interesa,ka plako.Te mohosh dhe te kundershtosh te gjitha veprimet e politikes/mbrojtjes Amerikane,une kesaj i them XHELOZI,vetem se me cudit fakti se cfar xhelozie mund te kesh ti apo antares ne kete mes???te thuash per politikanet/popullin Evropian,po,ka xhelozi/frike dhe mundohen ta justifikojne me turlilloj arsyesh boshe.Tani,persa i perket pro-amerikanizmit tim,te gjitha idete/mendimet/sugjerimet/suportimet e mija une i lidh GJITHMONE me INTERESAT tona kombetare,dhe interesat tona kombetare plako une nuk i gjej tek Evropianet,per shkaqe qe i dini edhe ju.Nje here ia pau dhia deles,thote populli!!!! :wave: