IRANI ben boooom!

IRANI ben boooom!

Iran says it has enriched uranium for first time
Iran has produced enough low-grade enriched uranium to power nuclear plants, President Mahmoud Ahmadinejad announced today. "I officially announce that Iran has joined countries with nuclear technology," he said. White House spokesman Scott McClellan reacted to the news by saying Tehran is "moving in the wrong direction."

pffffff

Primus registratum
Re: IRANI ben boooom!

ky izraeli po del i forte
nejse un jam per paqe /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Shko nxirri byçen Arco, e do bejne paqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

nuk e di o kondra, por per sa kohe te dali al-qaeida ne televizor dhe te beje deklarata qe e gjithe bota eshte nje shesh lufte dhe bjerini ti bini, jemi te gjithe viktima te terrorizmit lale. eshte kollaj te rrime e te kritikojme izraelin sepse jemi me mijera km larg. hajde ta kishim ne hezbollahun ne kufi dhe ata te thoshin qe shqiperia te zhduket nga harta...e shikojme pastaj se sa tolerant dhe humanista jemi te gjithe.

shikoje pak situaten dhe nga ana tjeter, vetem kaq po them. sa per USA dhe Izraeli te qenit viktima te terrorizmit, mos po thua qe nuk jane? kullave si ka mbaruar tymi akoma. izraeli ka reformuar gjithe sistemin e sigurimit shendetsor qe te beje prioritet viktimat e sulmeve terroriste (raketa apo vetvrasjet me eksplozive). pra si mund te thuash qe keto dy vende nuk jane viktima te terrorizmit...

ladouce2005

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Izraeli sot mobilizoi edhe 40 000 rezervistë të tjerë. Megjithëse thotë që për momentin nuk mendohet një pushtim total i Izraelit duket sikur situata po drejtohet drejt një fakti të tillë.

Edhe sa kohë do hiqen Izraeli dhe SHBA si viktima të terrorrizmit???????????

[/ QUOTE ]
Kondre po e ben si Gilli ti kete tani? Ja fut kot nga nje fjali sa per te fut xixat?

cacol

Forumium maestatis

Jo, ai e ka thene tamam /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa per kronike, sot ne Liban u vrane 4 vezhgues te OKB-se nga forcat bastarde sioniste raciste te armatosura te Izraleshit

The_Meditator

Primus registratum

une akoma nuk mund te arrij te kuptoj se si mund te mbroje dikush veprat e hezbollahut. kjo eshte nje organizate qe e ka deklaruar qe jane terroriste. UN i dha nje rezolute qe te carmatoheshin (pa hedhur bomba) para 10 vjetesh me duket. hezbollah jo vetem qe nuk u carmatos por morri mbi 10000 raketa katjusha nga irani. ne mes te nates shkojne ne token izraelite, marrin peng ushtaret izraelite, dhe gjuajne te paret me raketa. dhe sipas jush, izraeli duhet te rrinte urte dhe mos bente asgje. ja la UN ne dore per 10 vjet ti carmatoste dhe se bene dot. tani i erdhi ne maje te hundes dhe thane "ik pird.u se e bejme vete". cfare problemi ka. viktima te pafajshme ka dhe gjithmone do te kete sa here qe te ekzistoje nje konflikt i armatosur. por pse cuditeni kaq shume qe izraeli reagoi. po sikur te na benin neve te njejtin muhabet serbet ne veri, cfare do thonit ju. shpresoj qe nuk do u lotonit per 300 te pafajshmit serbe qe do te vdisnin ne konflikt.

po flasim per vende qe e kane bere te ditur qe izraeli duhet zhdukur nga harta. Izraeli po perpiqet te mbijetoje. Hezbollah te mendohet tre here para se ta kruaje b..then me fuqine ushtarake nr. 1 ne bote. sa per ameriken (dhe kete idiotin bush qe nqs ju se pelqeni 3 here, une e urrej 10 here) cfare duhet te beje amerika sipas jush. te jete ne krah te hezbollah??? apo te perkrahi te vetmen demokraci ne lindjen e mesme. amerika nuk ka dale ne rolin e policit te botes per te vene drejtesi por per te perfituar interesat e botes perendimore dhe drejperdrejt te vetat duke perkrahur demokracine ne lindjen e mesme. eshte e drejte apo jo, eshte pune tjeter. nqs nje komb i ben gjithe gjerat drejt e drejt (dhe jo per interesin e vet), kurre nuk do te arrije te mbizoteroje arenen nderkombetare.

thjesht opinioni im...

pershendetje

[/ QUOTE ]

opinioni jot dashka nevoje per cik lavazh truri. si mund ti arrin ta justifikosh cfare po ben izraeli,pale na fut dhe ameriken ne valle.

nuk ishte izraeli qe si shtet u ngrit nemenyre terrori?
nuk ishte izraeli qe sulmoi gjithe ato shtete arabe dhe pushtoi gjithe ato toka per shume vjet ,dhe masakroi robte ne ato toka?
nuk ishte izraeli qe para ngritjes se tij si shtet ,formoi gjitha ato organizata terroriste ,duke vrare sa e sa civile angleze qe rronin ne palestine[pasi anglia kishte then qe embargoja e futjes se qytetareve cifut ne palestine duhej ngadalsuar]?
nuk ishte izraeli qe ne menyren me cnjerezore ka bere gjithe ate popull palestinez te rrojne brenda nje siperfaqe [ne gaza] 10 km katror mbi 1 milion vete[te rrethuar si ne kampet e aushvitz]?
nuk ishte izraeli qe pushtoi libanin e jugut per 27 vjet dhe ishin hezbollate qe e cliruan ate ?[ti tani na i quake terroriste ata-clirimtaret.pa pyeti njeher libanezet ca mendojne per hezbollate]nuk esht izraeli qe mban per mbi 10-15 vjet 3 mije te burgosur libaneze pa asnje lloj akuze?
sa krime te duhen ty te atilla qe me justifikon izraelin?

po ameriken?
harrove masakrat e luftes se dyte boterore? a thua ti pearl harbour ishte mbajftueshem si arsye per te shfarosur 500 mije vet njeheresh?po lufta e korese ?po e vietnamit? e nikaragues? nuk ishte amerika qe nxiti sadamin ti binte iranin ,dhe me hipokrizine e saj kthehu ane dhe filloi po i shiste arme iranit dhe lufta morri tatepjemen duke u vrar 1 milion e gjysem rob?nuk ishte amerika dhe anglia gjithashtu qe mbeshteste monarkine e 'shaut te iranit' qe shkaktoi 5 milion viktima gjate diktatures se tij mizore?
po gjeneralin indonezian ne 65-69 nuk ishte amerika qe e mbeshteti dhe ai vrau mbi 1 milion e gjysem veta [me preteksin se ata ishin komunista]?nuk ishte amerika qe mbeshteste luftetaret afgane ne lufte kundra rusise ,dhe ata i quante 'freedom fighters' ,dhe mbasi ata e fituan luften i quajti 'terroriste'?sa fakte do ti qe ta kuptosh definacionin e vertet te fjales 'terroriste'?

e tha mire nje minister anglez rreth definacionit te ksaj fjale....'some people regards the word as simply terrorist,some other regards it as freedom fighter'

RediRock

Primus registratum

sa per lavazhin e trurit...me mire pa koment...duket shume qarte se kush ka nevoje per lavazho truri...

sa per ameriken nuk e futa une ne valle por lexo disa postime te mesiperme dhe do te kuptosh pse u fut amerika ne valle

sa per faktet e meposhtme nuk kam kohe te futem dhe ti verifikoj. hezbollahu qe eshte organizate terroriste, ty dac te te pelqeje dac mos te te pelqeje, e kane thene vete dhe jane krenare per ate fakt.

per nje moment, le te supozojme se gjithshka qe the eshte e vertete. historia (sebashku me keto "faktet" e tua) ka provuar dhe do te provoje gjithmone disa gjera:

1. vetem me lufte dhe me gjak sillen ndryshime radikale ne qeverisjen dhe sistemin e nje vendi (lexo rajoni, lexo lindja e mesme)
2. vetem me lufte dhe me gjak (plus me kopili qe e ka emrin diplomaci) nje vend e pozicionon veten ne statusin e superfuqise apo favoritit kryesor
3. superfuqite qendrojne te tilla duke penalizuar dhe denuar 100fish ata qe guxojne ti shkojne kundra apo qe guxojne ti sulmojne (qofshin keto sulme ideologjike apo sulme konkrete te armatosura)

ato faktet qe me permende me siper, nuk thone asgje. thone qe izraeli u formua si shtet me dhune dhe nqs dikush i prek gishtin, kane per borxh ti rrafshojne nga kufiri ne kufi (nuk eshte e drejte por eshte realitet). pse kujton zotrote qe ato posedojne forcen ushtarake nr. 1 ne bote. sa per ameriken kur i ra japonise, gabim i pafalshem. fakti eshte qe ai veprim i ka dhene amerikes statusin e te vetmen superfuqi ne bote qe pati "kurajon" (lexo idiotesine) te perdori nje arme berthamore kundrejt nje popullate civile. por gjithashtu i ka dhene nje mesazh shume te forte botes qe thote "po me preke 1 here, do te te shuaj 100 here".

sa per opinionin e popullates libaneze per hezbollahun, nuk cuditem qe ata mbeshtesin hezbollahun. ashtu e mbeshtetnim edhe ne enverin mer zemer. problemi eshte a e ben nga frika apo nga qejfi. e ke ndonje lloj opsioni apo ne votime shkon te votosh per HEZBOLLAH apo per hezbollah. pra mos i ngatarro gjerat. nqs e mbeshtetnin kaq shume hezbollahun, 1 milion libaneze nuk do ja futshin vrapit ne siri (qe per mendimin tim eshte e pafalshme) por do merrshin kallashet dhe do te shkonin te luftonin krah per krah me hezbollah.

amerika ka nje qellim, demokraci ne lindjen e mesme. a eshte i drejte ky kendveshtrim apo jo, ajo eshte ceshtje tjeter. opinioni im eshte qe kushdo eshte zot ne shtepi te vet. por amerika nuk u be superfuqi duke lene te zotit e shtepise te bejne ligjin. izraeli eshte e vetmja demokraci ne lindjen e mesme ndaj dhe amerika gjithmone do te kete arsye diplomatike ti mbroje. sa per arsyet e tjera (financiare, ushtarake, inteligjence) ato jane pune te tjera. momentin qe libani shkon drejt demokracise, amerika do ti mbroje dhe ato. komenti qe bere me siper per afganistanin gjithashtu ben pjese ne kete pike. Pse e mbrojti amerika afganistanin nga rusia? i plasi b..a per afganet? apo sepse nuk donte qe afganistani te kthehej ne nje regjim totalitar i ndikuar nga rusia. ne te njejten kohe, kur afganet (me ndihmen e USA) fituan luften, vendosen qe ne vend te nje demokracie (qellimi i USA) te vendosin ne regjim Talibanin. dhe ketu automatikisht ata u bene armiq te USA.

pika e fundit...Amerika nuk deshiron ta ktheje boten ne demokraci sepse demokracia eshte dicka e mire per to. demokracia eshte i vetmi sistem qe ky vend njeh shume mire dhe demokracia ka vetem nje karburant qe e con perpara, $$$$ dhe kapitalizmin. keto jane dy gjera qe amerika i manipulon dhe shfrytezon shume mire per qellimet e saj. ndaj sa me shume demokraci ne bote, aq me te mira shanset e Amerikes te jete gjithmone superfuqi duke manipuluar demokracite e reja...

kaq...shpresoj se e lexove te gjithen. kush mendon se ka nevoje per lavazho truri tani????lol...

jimmy84

Primus registratum

Lufta ne Lindjen e Mesme ka qene dhe do te jete edhe per shume kohe arene cirku per superfuqite dhe arene gjaku per vendasit. Disa perkrahin Izraelin se po na vetmbrohet. Thuaj mire qe nuk eshte ne dore te Izraeli se kushedi sa shtete do ishin zhdukur nga harta dhe sa do ishte numri i te vrareve. Shteti dhe politika izraelite gjithmone kane qene ekstremiste militariste. Disa perkrahin palen arabe. Por ka qene kjo pale arabe qe edhe njehere kur doli nje kryeminister izraelit qe donte paqe refuzuan (derisa vete izraelitet e vrane).
Kreret arabe dhe izraelite perkrahen (ose ma sakte mbahen ne pushtet) dhe FINANCOHEN nga superfuqi kundershtare, nga Amerika dhe Rusia me BE-ne (sidomos te varur jane kreret palestineze) prandaj keto shtete gjithmone do jene armike me njera tjetren aq me keq qe kete armiqesi tashme e kane "tradicionale". Viktima jane te gjthe njerezit e thjeshte, izraelite dhe arabe, qe vene per lesh per shkak se i ngrefet Bushit apo i ulet (tensioni) Putinit.

RediRock

Primus registratum

megjithese realiteti te ben te /pf/images/graemlins/cry.gif, shkrimi jot ne menyre koncize ka shprehur cfare kam dashur te them me siper /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Izraeli sot mobilizoi edhe 40 000 rezervistë të tjerë. Megjithëse thotë që për momentin nuk mendohet një pushtim total i Izraelit duket sikur situata po drejtohet drejt një fakti të tillë.

Edhe sa kohë do hiqen Izraeli dhe SHBA si viktima të terrorrizmit???????????

[/ QUOTE ]
Kondre po e ben si Gilli ti kete tani? Ja fut kot nga nje fjali sa per te fut xixat?

[/ QUOTE ]

Jo Shire. Ajo që po them është se po i re vazhdimisht më qafë dikujt, qoftë edhe një fëmije, do vijë një ditë që ai do të kthehet me të gjitha mënyrat kundër teje.

B-More, SHBA nuk ka për qëllim demokracinë në botë pasi vendosja e demokracisë do të thotë pikërisht humbje e pushtetit të saj. Nuk ka asnjë perandori që të ketë mbijetuar duke mbështetur popullin (demos) në vendet që ka në pushtetin e saj.

Në Afganistan Talebanët nuk u vendosën vetë por qe SHBA që i vendosi. Sadam Hysein e vendosën vetë SHBA pasi ai vrau Aliun. Ka shumë e shumë raste të tjera ku SHBA ka vendosur diktatorë dhe për më tepër nuk i ka lejuar ata të çojnë vendet e tyre përpara.

Historinë e Irakut duhet ta studjosh pak më thellë para se të deklarosh që Sadam Hysein ishte diktator.

Po ashtu duhet të studjosh pak më mirë kushtet në të cilat morrën pushtetin Mullahët në Iran.

Dhe sa për Hezbollahun, është e vërtetë që ata vetëquhen terrorristë por ata veprojnë brenda Libanit dhe kundër synimeve të Izraelit.

Së fundi, sulmi ndaj popullsisë civile, me "arsye" ose jo është akt terrorrist. Dhe akte të tilla më shumë se kushdo tjetër i ka kryer SHBA në Irak e Izraeli në Lindjen e Mesme. Mjafton të llogarisësh numrin e viktimave të shkaktuar nga këto 2 vende për të kuptuar se ç'do të thotë terrorrizëm i llogaritur dhe i mirëorganizuar.

The_Meditator

Primus registratum

sa per lavazhin e trurit...me mire pa koment...duket shume qarte se kush ka nevoje per lavazho truri...

sa per ameriken nuk e futa une ne valle por lexo disa postime te mesiperme dhe do te kuptosh pse u fut amerika ne valle

sa per faktet e meposhtme nuk kam kohe te futem dhe ti verifikoj. hezbollahu qe eshte organizate terroriste, ty dac te te pelqeje dac mos te te pelqeje, e kane thene vete dhe jane krenare per ate fakt.

per nje moment, le te supozojme se gjithshka qe the eshte e vertete. historia (sebashku me keto "faktet" e tua) ka provuar dhe do te provoje gjithmone disa gjera:

1. vetem me lufte dhe me gjak sillen ndryshime radikale ne qeverisjen dhe sistemin e nje vendi (lexo rajoni, lexo lindja e mesme)
2. vetem me lufte dhe me gjak (plus me kopili qe e ka emrin diplomaci) nje vend e pozicionon veten ne statusin e superfuqise apo favoritit kryesor
3. superfuqite qendrojne te tilla duke penalizuar dhe denuar 100fish ata qe guxojne ti shkojne kundra apo qe guxojne ti sulmojne (qofshin keto sulme ideologjike apo sulme konkrete te armatosura)

ato faktet qe me permende me siper, nuk thone asgje. thone qe izraeli u formua si shtet me dhune dhe nqs dikush i prek gishtin, kane per borxh ti rrafshojne nga kufiri ne kufi (nuk eshte e drejte por eshte realitet). pse kujton zotrote qe ato posedojne forcen ushtarake nr. 1 ne bote. sa per ameriken kur i ra japonise, gabim i pafalshem. fakti eshte qe ai veprim i ka dhene amerikes statusin e te vetmen superfuqi ne bote qe pati "kurajon" (lexo idiotesine) te perdori nje arme berthamore kundrejt nje popullate civile. por gjithashtu i ka dhene nje mesazh shume te forte botes qe thote "po me preke 1 here, do te te shuaj 100 here".

sa per opinionin e popullates libaneze per hezbollahun, nuk cuditem qe ata mbeshtesin hezbollahun. ashtu e mbeshtetnim edhe ne enverin mer zemer. problemi eshte a e ben nga frika apo nga qejfi. e ke ndonje lloj opsioni apo ne votime shkon te votosh per HEZBOLLAH apo per hezbollah. pra mos i ngatarro gjerat. nqs e mbeshtetnin kaq shume hezbollahun, 1 milion libaneze nuk do ja futshin vrapit ne siri (qe per mendimin tim eshte e pafalshme) por do merrshin kallashet dhe do te shkonin te luftonin krah per krah me hezbollah.

amerika ka nje qellim, demokraci ne lindjen e mesme. a eshte i drejte ky kendveshtrim apo jo, ajo eshte ceshtje tjeter. opinioni im eshte qe kushdo eshte zot ne shtepi te vet. por amerika nuk u be superfuqi duke lene te zotit e shtepise te bejne ligjin. izraeli eshte e vetmja demokraci ne lindjen e mesme ndaj dhe amerika gjithmone do te kete arsye diplomatike ti mbroje. sa per arsyet e tjera (financiare, ushtarake, inteligjence) ato jane pune te tjera. momentin qe libani shkon drejt demokracise, amerika do ti mbroje dhe ato. komenti qe bere me siper per afganistanin gjithashtu ben pjese ne kete pike. Pse e mbrojti amerika afganistanin nga rusia? i plasi b..a per afganet? apo sepse nuk donte qe afganistani te kthehej ne nje regjim totalitar i ndikuar nga rusia. ne te njejten kohe, kur afganet (me ndihmen e USA) fituan luften, vendosen qe ne vend te nje demokracie (qellimi i USA) te vendosin ne regjim Talibanin. dhe ketu automatikisht ata u bene armiq te USA.

pika e fundit...Amerika nuk deshiron ta ktheje boten ne demokraci sepse demokracia eshte dicka e mire per to. demokracia eshte i vetmi sistem qe ky vend njeh shume mire dhe demokracia ka vetem nje karburant qe e con perpara, $$$$ dhe kapitalizmin. keto jane dy gjera qe amerika i manipulon dhe shfrytezon shume mire per qellimet e saj. ndaj sa me shume demokraci ne bote, aq me te mira shanset e Amerikes te jete gjithmone superfuqi duke manipuluar demokracite e reja...

kaq...shpresoj se e lexove te gjithen. kush mendon se ka nevoje per lavazho truri tani????lol...

[/ QUOTE ]

un kujtova se po flisnim per bazat morale te nje individi apo nje shteti,kur esht padrejtesi dhe kur nuk esht?

por me keto gjera qe ti u shpreve [u shpreve shume qarte bile] un thjesht kuptova qe , jam superfuqi bej ca te me doje b.ytha 'whether u like it or not' .kjo esht different matter vlla. ashtu bene dhe romaket,anglezet e te gjitha superfuqite qe kan mbizotruar ne kete toke.te njejten taktike kan ndjek e te gjitha nje fund kan pase.un thjesht dua te le vend te kuptoj qe kjo gje qe amerika po ben seshte e drejte.po qe i kan bo.let e medhaja ata ,as qe e ve ne dyshim kete gje un.sa per sistem demokratik lere mos fol me se demokraci nuk do te thote 'i have the right to impose you the regime i find it suitable'...mgjth ti qeke i qarte ne rrugen qe amerika qe po ndjek dhe sje aspak hipokrit apo brain-washed ne kete sistem qe ajo e propogandon. mua me dukesh thjesht nje 'tiran ' nqs mbeshtet kete ideologji

RediRock

Primus registratum

vinny, aspak nuk e mbeshtes ideologjine. ne shume diskutime te tjera e kam thene qe kur i erdhi fundi perandorive kineze, romake, babilonase apo ku di une sa te tjera, edhe amerika pas veshit e ka. historia gjithmone ka tendencen te shkoje ne cikle. prandaj dhe une besoj qe superfuqia tjeter qe ka per te patur rradhen (dhe qe pak nga pak po e blen biznesin amerikan) eshte kina. nejse pak lidhje ka kjo me diskutimin.

une jam thjesht nje realist. dikush qe beson qe demokracia e vertete ashtu si komunizmi i vertete jane shkenca ideale. per sa kohe qe njerezit kane ego, dhe nevoje per mbizoterim, neve thjesht do te shohim sisteme totalitare, qofshin keto komuniste (ku kontrolli eshte nepermjet lavazhos se trurit dhe forces) apo qofshin keto sisteme totalitare kapitaliste (ku kontrolli eshte thjesht nepermjet bukes se gojes). demokracia e vertete nuk ekziston. por kete "demek-kraci" qe perpiqet te propagandoje amerika, e ben thjesht pasi eshte nje perplasje superfuqish. ky konflikt nuk ka lidhje fare me libanin, ata te shkrete jane thjesht viktima. amerika me nje gur vret dy zogj: mban izraelin te lumtur dhe vendos nje pozicion ushtarak dhe diplomatik ne lindjen e mesme. cfare eshte dhe me interesante per ameriken ne liban eshte hapesira ujore. iraku, sa do qe te perpiqen, nuk i jep te njejtin pozicion si libani. por amerika do qe ta realizoje kete pune me trupat e izraelit pasi te vetat po shkojne per ... ne irak.

ne te njejten kohe, une jam ai person qe me mire me diktaturen e bushit sesa me ate te talibanit. kjo eshte gjithmone nese une kam te drejten e zgjedhjes. nese dikush me fut kallashin ne goje dhe thote bej si te them une, shanset jane qe une ndoshta do te vdes duke kundershtuar (thjesht per te kundershtuar).

bazat morale kane vdekur me kohe vinny. besoj se jemi ne mirekuptim kur themi qe nje shtet nuk mund te kthehet ne superfuqi nese ndjek bazat morale. pra, ai muhabet ka mbaruar me kohe per ameriken, rusine, dhe BE. le te mos harrojme se sa k.rve e vjeter eshte edhe Evropa qe rrin ben rrumpalle dhe thjesht perfiton ekonomisht nga keto luftra gjakesore. ndaj te presesh gjera morale nga keto superfuqi, per mendimin tim eshte thjesht naive.

pershendetje...

RediRock

Primus registratum

kondra, harrova te replikoj shkrimin tend. opinionin tend e respektoj dhe gjithmone e kam respektuar. megjithate faktet qe ti permende ne shkrimin tend, thjesht provojne nje eveniment, qe amerika luan zara me regjimet e ketyre kombeve. po, ato e vune sadamin ne pushtet. e vune ne pushtet me premtimin qe sadami do e luante vallen mbas muzikes se amerikes. pas disa kohesh, sadami tha "ik dhe pir.hu se jam ne vendin tim". amerika tha "ok se ta tregoj lala vendin tat". dhe pas pak kohesh iken dhe e gjeten brenda vrimes. i vrane edhe femijet dhe i treguan ne televizor. cfare do me shume. SUPERFUQI=BEJ SI TE ME DOJE TRAPI. sa per bombat e hiroshimes, japonia i ra e para amerikes. amerika reagoi 1 milion here me ashper se cduhet te kishte reaguar por le te mos harrojme qe ishte REAGIM dhe jo VEPRIMI FILLESTAR. japonia i la deren te hapur amerikes te bente si te donte dhe ai ishte gabim strategjik. tani per cfare po bertasim, qe amerika nuk pati meshire kundrejt nje vendi qe i hapi lufte. ne lufte, nese do te fitosh, meshira kthehet ne urrejtje. plus qe e thashe dhe me siper qe ajo ishte nje deklarate per boten. por, ne ndryshim nga ty, nuk do ta quaja ate veprim nje akt terrorist pasi te dy vendet i kishin shpallur lufte njeri tjetrit. ka bere mjaft pacavure te tjera amerika qe mund te quheshin akte terroriste por jo hiroshima dhe nagasaki. ato ishin reagime te mbiekzagjeruara qe ndryshuan rrjedhen e historise pergjithmone.

tani une kam nje pyetje per ty dhe ata qe te pasojne. kjo bote eshte me mire me ameriken apo pa ameriken. mendimi im eshte ME...pres te lexoj tuajen

blendiys

Primus registratum

PA /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Well!!
image007.jpg

image008.jpg

image004.jpg

image005.jpg

RediRock

Primus registratum

ne gajasemi, karvani ecen perpara. Bush te jete idiot sa te doje, por bushi fatkeqesisht eshte misherimi i nje amerikani te vertete. nje texan, kaubojs, qe o me te mire o me pahir do ti beje gjerat sic do vete. beson ne zot (domosdo, edhe paraja ka "In God We Trust"), beson ne familje, beson ne kapitalizem. a e ka mire apo keq, eshte pune tjeter. por nje gje te jete e qarte, bushi eshte amerika e vertete. Amerika nuk eshte as New York, as Philadelphia, as Florida, as Kalifornia qe jane me te modernizuara dhe me rrumpalle se kusuri i amerikes. Amerika eshte Texas lale (fatkeqesisht).

Blendi faleminderit per ato fotografite. Per ato qe thone PA, imagjinojeni pak boten pa Amerike...pastaj pickoje veten dhe zgjohu nga endrra e keqe

blendiys

Primus registratum

Ah, Amerika dhe Izraeli jane thjeshte "issues".
Kushdo qe do ta ndeze BBQ-ne, masha i mbetet ne dore atyre me siper.

VoGeLuShI

Primus registratum

Shko nxirri byçen Arco, e do bejne paqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pse e ke provuar me pare si metode ti dhe ka rezultuar efikase???????? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif