Re: INTERVISTA VIRTUALE !
1)Femra/Mashkulli ne imagjinaten tuaj ! Spara idealizoj njeri. Me pelqen ti njoh avash avash... pasi idelai varet nga momenti.
2)Kulmi romanticizmit tuaj ! ti them dikujt qe e dua.
3)Kush ju ka rene me shume ne qafe ketu AF Asnje jane shume te sjellshem me mua. :angel:
4)Perpara pasqyres,c'fare i thoni vetes ! beh kur do gjesh nje cike kohe per veten tende????????
5)Nese nje dite u bete moderator/e,ke do te editonit te parin ! motua ime e moderimin do ishte clidhje ka me temen. besoj se ne albforum do beja shuem armiq po te isha moderatore so me mire anetare e thjeshte.
6)A jeni edhe ju per kthim pronash ne AF,tema te mbyllura,zhvendosura,editime ! pronat e mia i kam me letra te rregullta, so asnje sme merr dot gje!
7)Genjeshtra juaj e fundit ! sonte nuk dal dot se kam nje feste /pf/images/graemlins/tongue.gif ( e hengren)
8)Keni ndonje pishman,shprehuni ketu ! Pishman? nuk besoj do te doja qe disa gjerave tu kisha dhene drejtim tjeter... por ndoshta me mire keshtu! /pf/images/graemlins/smile.gif
9)Erdhen pushimet,si i mendoni ! ahhh vetem nje jave pushim paradite ne plazh mbasdite ne nje qender masazhesh...
10)Dilni/hyni ne shtepi,cfare mendoni ! si jam veshur???mos valle ben fresk/vape???? :shrug: wow me ne fund...
11)Sharja juaj e preferuar ! trap!
12)A jua cava gajden ! oiiiii pse akoma me gajde ne dore ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif