INTERVISTA VIRTUALE !

I love new york

Primus registratum
Re: INTERVISTA VIRTUALE !

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] sorry yva :kiss: :kiss: :kiss: ,thjeshte nerva!! [/qb]
hajt mo se po te kuptoj se kam pas nerva vete keto kohe
po deshe dil dhe ti ke yahoo e te te bej terapi se keto shoqen kam 2 ore qe po i bej terapi dhe gia ndjehet me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
c'te bej po e ushtroj profesionin pa e marre licensen akoma

hot

Hotgirl

epo na fal blendi se desh te prishem temen,se perseris mo kete gabim..
na fal edhe ihere ene mirupafshim juve ktu

I love new york

Primus registratum

ookkkkkkkk nje tundje koke per rifreskim mendimesh
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
per intervisten e bere nga ty sikur ne ju pergjigjem pyetjeve, tashu kjo temem do jete vetem muhabete intervistash :idea:
athere na krijo nje tjeter :shrug:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo na fal blendi se desh te prishem temen,se perseris mo kete gabim..
na fal edhe ihere ene mirupafshim juve ktu [/qb]
You are welcome!!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ookkkkkkkk nje tundje koke per rifreskim mendimesh
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
per intervisten e bere nga ty sikur ne ju pergjigjem pyetjeve, tashu kjo temem do jete vetem muhabete intervistash :idea:
athere na krijo nje tjeter :shrug: [/qb]
Pak e per mall!!!!

blendiys

Primus registratum

Naten rrusha :kiss:
Mbase as vete nuk po e kuptoj.
Interviste apo cfare :kiss: :wave:

Guest

1)Femra/Mashkulli ne imagjinaten tuaj ! Spara idealizoj njeri. Me pelqen ti njoh avash avash... pasi idelai varet nga momenti.

2)Kulmi romanticizmit tuaj ! ti them dikujt qe e dua.

3)Kush ju ka rene me shume ne qafe ketu AF Asnje jane shume te sjellshem me mua. :angel:

4)Perpara pasqyres,c'fare i thoni vetes ! beh kur do gjesh nje cike kohe per veten tende????????

5)Nese nje dite u bete moderator/e,ke do te editonit te parin ! motua ime e moderimin do ishte clidhje ka me temen. besoj se ne albforum do beja shuem armiq po te isha moderatore so me mire anetare e thjeshte.

6)A jeni edhe ju per kthim pronash ne AF,tema te mbyllura,zhvendosura,editime ! pronat e mia i kam me letra te rregullta, so asnje sme merr dot gje!

7)Genjeshtra juaj e fundit ! sonte nuk dal dot se kam nje feste /pf/images/graemlins/tongue.gif ( e hengren)

8)Keni ndonje pishman,shprehuni ketu ! Pishman? nuk besoj do te doja qe disa gjerave tu kisha dhene drejtim tjeter... por ndoshta me mire keshtu! /pf/images/graemlins/smile.gif

9)Erdhen pushimet,si i mendoni ! ahhh vetem nje jave pushim paradite ne plazh mbasdite ne nje qender masazhesh... :rolleyes:

10)Dilni/hyni ne shtepi,cfare mendoni ! si jam veshur???mos valle ben fresk/vape???? :shrug: wow me ne fund...

11)Sharja juaj e preferuar ! trap!

12)A jua cava gajden ! oiiiii pse akoma me gajde ne dore ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Dotessa LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

1)Femra/Mashkulli ne imagjinaten tuaj !te jete brun me sy boje qielli ose jeshile,te jete palestrato dhe mbi te gjitha te me doje shume dhe mos jete shume xheloz
2)Kulmi romanticizmit tuaj !nuk jam romantike
3)Kush ju ka rene me shume ne qafe ketu AF zeqo pilafi
4)Perpara pasqyres,c'fare i thoni vetes !beh duhet te shkoj te drejtoj floket
5)Nese nje dite u bete moderator/e,ke do te editonit te parin !nuk me pelqen te behem moderatore nuk do arrija te editoja asnje
6)A jeni edhe ju per kthim pronash ne AF,tema te mbyllura,zhvendosura,editime !pse jo
7)Genjeshtra juaj e fundit !nuk me vjen ndermend ne keto momente
8)Keni ndonje pishman,shprehuni ketu !kam shume pishmane
9)Erdhen pushimet,si i mendoni !mezi pres te shkoj ne shqiperi
10)Dilni/hyni ne shtepi,cfare mendoni !mos kam harruar ndonje gje kur dal,kur hyj bobo sa gjera kam per te bere
11)Sharja juaj e preferuar !ik pirdhu
12)A jua cava gajden ! a na e cave the e???? :smash: :smash: