Intervista:sugjerimet dhe komentet...

lil-butterfly

Primus registratum
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...

i see... because as i far as i know ur is not Albana so i was wondering...

on the other hand...in other words you wanted to say that this Albana is able to see ur dark site... interesting

anyway take care alinos and look after urself /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Blend, intervista dukej e gjate, por informacioni ishte konciz dhe i kendshem, pra mu duk pak gjithsesi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Te shtunen do shkoj ne Dhermi, po t'i dedikoj 5 minuta meditim para Shpelles se Pirateve me shume kenaqesi. /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

jula

Primus registratum

Tani, meqe Blendit nuk mund ti them "Uaaa, bravo qe je ai qe je! Biiis!!!" /pf/images/graemlins/tongue.gif , pergezoj fuqishem rolin e intervistueses, ishte nje lexim shume i kendshem.

:wave:

alinos

Forumium maestatis

Nelk@ komplimenta per intervisten, mjaft e arrire! :thumbsup:

Blend kjo interviste me tha shume per ty, por eshte dicka e cuditshme ne AF (te pakten ne qe kemi shpenzuar kohe me njeri-tjetrin): pavaresisht se asnjehere nuk kemi hyre ne detajet e jetes se njeri-tjetrin ekziston ajo ndjenje "njohje", qe te habit. Ndoshta sepse disa jane te kujdesshem ndaj fjalive te shkurtra te lene per gjysem, ndoshta sepse disa jane te prirur nga e mira, ndoshta sepse disa duan pa kushte e pa kompromise, e une mendoj se sekreti qendron pikerisht tek zemra e njerezve! /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Ma kujto dhe i her sa vjec je, single apo jo, se kam ndermend me te gjujt "seriozisht" tani /pf/images/graemlins/blush.gif :devil: :kiss:

Ema

Goddes

Komplimentet e mia i vene me shume Nelkes(mos te mbetet hatri komandant) se Blendit.
Ate pak a shume e njihja,ishte sikur ta kisha lexuar qindra here intervisten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Variacion djali,variacion!

jona20

big bum bam...

Une e kam shume me pertese te lexoj keto intervista dhe akoma me shume te shprehem rreth tyre.
Blendi kur lexoja ato qe kishe thene, me dukej sikur i kisha lexuar diku, vazhdoja te lexoj dhe kureshtja me shtynte tej...thjesht per nje rresht akoma me shume...jo kot je poet /pf/images/graemlins/smile.gif
Mgjtht doja te thoja,duke e besuar per te vertete ate qe kishe thene se do beje per nje femer, atehere gezohem qe te pakten nje mashkull deri me sot e ka kuptuar...mai dire mai /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Une mendimin tim per intervisten ta dhashe diku tjeter.( per Blendin )

( per Alinos) : Ajo qe me ka pelqyer gjithmone tek pergjigjet e tua ne forum, ishte aftesia shprehese. /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Tungjatjeta

Që Blendi është provokator këtë e kam ditur që moti /pf/images/graemlins/laugh.gif
por që ka prejardhje balliste deri më tani jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Cdo të mira
:cool:

TDSH

Primus registratum

E kam thene dhe me pare qe kjo eshte nje nga temat me interesante ne forum, dhe po e perseris.

Edhe pse ne te vertete kurre nuk mund te kuptosh boten, shpirtin, nivelin, mendjen e nje karakteri me 10-15 pyetjedhe pergjigje. Ne nje fare menyre te jepet mundesija te fusesh koken ne nje dritare te vogel nga ku te shijosh nje grimce qe te tregon dicka me shume, ose ndoshta krijon krejt te kunderten...edhe pse mund te kesh kohe qe ke biseduar me to, apo lexuar postimet e tyre..te duken sikur jane dikush krejt tjeter.

Si gjithe te tjerat edhe intervista me Blendin me pelqeu, edhe intervistuesi ka merite!

Nje gje kisha une, keto intervistat sikur ti benit icik me shpesh, dmth te pakten nje ne jave sdo ishte keq fare...hajde ciao!

abs

nuk e di...

Blend gjithmone e kam pas pershtypjen se ke shume te perbashkta me personin e avatarit tend,je nje nga ato qe ruan gjate "shijen te mire" ne mendjen ... :angel:

edda

Primus registratum

Interesante intervista ... me shume me pelqeu ajo çka thoje per Guevaren (qe eshte Krishti im laik siç e quaj shpesh). suksese ne jete komandant Blendi :kiss:

ana karenina

Primus registratum

Une vetem shpresoj qe intervisten e Blendit ta lexojne sa me shume cuna, e te binden se disa vlera nuk vdesin kurre! Ai cka vdes eshte shpirti qe shume prej tyre e mbysin ne kotesi. Eshte mire te kuptosh se ka ende njerez si ata qe kemi lexuar neper libra dhe se librat nuk qenkan kaq te genjeshtert sa po fillojme te besojme /pf/images/graemlins/smile.gif
Blendi urimet me te mira :thumbsup:

eM

Paper Moon

Blendi me bere te qaj, mbase nuk ishe tamam ti por shume i cilter!

se mos haroj, nelka se mos harroj te te jam credit dhe ty per pyetjen e zgjeshura! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ana karenina:
[qb] Eshte mire te kuptosh se ka ende njerez si ata qe kemi lexuar neper libra dhe se librat nuk qenkan kaq te genjeshtert sa po fillojme te besojme
[/qb]
....pse valle, po provon dicka ti ne kete mes? Nje liber virtual sapo e lexove.

Blendo me gjith respektin tim, nuk po ve ne dyshim deklaraten tende, por vetem qe sa po vjen dhe po shtohet ajo simptoma e "enderrimit ne enderr".

renea

Primus registratum

Une nuk kam ndonje citim inteligjento-analizues, por se dija qe te pelqente seksi ahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]....pse valle, po provon dicka ti ne kete mes? Nje liber virtual sapo e lexove. [/QB][/QUOTE]

Edhe komenti virtual ishte, mos u tremb /pf/images/graemlins/laugh.gif

bazuka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Olorin:
[qb] Une nuk kam ndonje citim inteligjento-analizues, por se dija qe te pelqente seksi ahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E KUJT NUK I PELQEN /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Mind, passion and enthusiasim...Adorable!

Throw yourself into something useful, you don't belong here.

e.