Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...
Urime urime /pf/images/graemlins/smile.gif Shume interviste e lezetshme!
Urime urime /pf/images/graemlins/smile.gif Shume interviste e lezetshme!
Hik mer ti dembel stambolli! Ne ven me me ndihmu do me m'ngatarru. Une te lexoj dy rreshta sot dhe kur te kem kohe me lexu rreshtat e tjera do jen shtu intervistat do jen bo si varg fiqesh te that.Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Lexoje pjes - pjes. Fillo sot me dy rreshtat e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ide me vlere ajo puna se kush duhet te jete intervistuesi. Biles propozoj qe nja dy cope ti bej une. Parashikoj fishekzjarre, shume kenaqesi dhe nje njohje meta-cognitive /pf/images/graemlins/laugh.gif (dhe definitivisht jo me teper se 10% pyetje klishe)Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] ja se cthote Ema:Ketu vetem komentet dhe sugjerimet...
Tamam si me te dhene urdher.Tani ose ishte fallco intervista ose eshte fallco kjo qe hape ti ne fillim /pf/images/graemlins/smile.gif
E kam thene une qe me te egersine tende, zoti (qe ti e do shume)e di se ku do dalesh /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj cne nje Administrator i ben interviste nje Administratori tjeter?![]()
Pse nuk ja lini intervisten ta drejtoje dikush qe eshte asnjejes?
Sugjerime, sugjerime dhe vetem sugjerime /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
..................................................
Me respekt Adami [/qb]
çliret ka dash me thone e çlirume dhe ka kuptim, sikunder edhe çilter prape ka kuptim per kete rast qe Ema nuk e dinte qe do intervistohej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Olorin:
[qb] Interviste e lezetcme, pyetje te gjetura, nevoje per gramatike "cliret" besoj se do te thote "cilter"! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Intervisten mund ta bej kushdo, dhe kundrejt kujdo antari te Af. Pasi ta beni, dhe ta redaktoni dergojani ndonje admin per ta postuar.Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]Ide me vlere ajo puna se kush duhet te jete intervistuesi. Biles propozoj qe nja dy cope ti bej une. Parashikoj fishekzjarre, shume kenaqesi dhe nje njohje meta-cognitive /pf/images/graemlins/laugh.gif (dhe definitivisht jo me teper se 10% pyetje klishe) [/qb]Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] ja se cthote Ema:Ketu vetem komentet dhe sugjerimet...
Tamam si me te dhene urdher.Tani ose ishte fallco intervista ose eshte fallco kjo qe hape ti ne fillim /pf/images/graemlins/smile.gif
E kam thene une qe me te egersine tende, zoti (qe ti e do shume)e di se ku do dalesh /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj cne nje Administrator i ben interviste nje Administratori tjeter?![]()
Pse nuk ja lini intervisten ta drejtoje dikush qe eshte asnjejes?
Sugjerime, sugjerime dhe vetem sugjerime /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
..................................................
Me respekt Adami [/qb]