Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Urime urime /pf/images/graemlins/smile.gif Shume interviste e lezetshme!

A

Adami

Guest

ja se cthote Ema:Ketu vetem komentet dhe sugjerimet...
Tamam si me te dhene urdher.Tani ose ishte fallco intervista ose eshte fallco kjo qe hape ti ne fillim /pf/images/graemlins/smile.gif

E kam thene une qe me te egersine tende, zoti (qe ti e do shume)e di se ku do dalesh /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj cne nje Administrator i ben interviste nje Administratori tjeter? :confused:
Pse nuk ja lini intervisten ta drejtoje dikush qe eshte asnjejes?
Sugjerime, sugjerime dhe vetem sugjerime /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
..................................................
Me respekt Adami

McByrek

Primus registratum

Jeta urime per intervisten (me sakte, pergezimet duhet te shkojne per pergjigjet e tua, te cilat te jem i sinqerte, ishin me interesante se pyetjet e mandit).
E kam thene une qe ti je vajze me bote... /pf/images/graemlins/wink.gif
pafshim.

Le_Routard

Forumium maestatis

Pa sa king qe kishte dal Hirkoja ke ajo fotoja. Gjynof qe nuk del i cik ma e modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush do mi lexoj i cik ato intervistat se jom shume i zone dhe per me teper po pertokam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Lexoje pjes - pjes. Fillo sot me dy rreshtat e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

(me sakte, pergezimet duhet te shkojne per pergjigjet e tua, te cilat te jem i sinqerte, ishin me interesante se pyetjet e mandit).

E ka bo me qellim legeni.

Pytje jo interesante = pergjigje interesante
Pyetje interesante = pergjigje jo interesante

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Lexoje pjes - pjes. Fillo sot me dy rreshtat e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hik mer ti dembel stambolli! Ne ven me me ndihmu do me m'ngatarru. Une te lexoj dy rreshta sot dhe kur te kem kohe me lexu rreshtat e tjera do jen shtu intervistat do jen bo si varg fiqesh te that.

Kapterro, amon mi lexo i cik me zo te nalt dhe veje .wav me noji ven n'internet qe ta nigjo duke pi kafen neser n'mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] ja se cthote Ema:Ketu vetem komentet dhe sugjerimet...
Tamam si me te dhene urdher.Tani ose ishte fallco intervista ose eshte fallco kjo qe hape ti ne fillim /pf/images/graemlins/smile.gif

E kam thene une qe me te egersine tende, zoti (qe ti e do shume)e di se ku do dalesh /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj cne nje Administrator i ben interviste nje Administratori tjeter? :confused:
Sugjerime, sugjerime dhe vetem sugjerime /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Me respekt Adami [/qb]
Ide me vlere ajo puna se kush duhet te jete intervistuesi. Biles propozoj qe nja dy cope ti bej une. Parashikoj fishekzjarre, shume kenaqesi dhe nje njohje meta-cognitive /pf/images/graemlins/laugh.gif (dhe definitivisht jo me teper se 10% pyetje klishe)

renea

Primus registratum

Interviste e lezetcme, pyetje te gjetura, nevoje per gramatike "cliret" besoj se do te thote "cilter"! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

pappapa ke qef ta lexosh emen mer vlla te knaq fare urime ema /pf/images/graemlins/smile.gif

kush e ka rradhen next ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Pershendetje Kumrise dhe urime per intevjun /pf/images/graemlins/smile.gif
... me ty dhe majmunat behen per faqe te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

gracie

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Olorin:
[qb] Interviste e lezetcme, pyetje te gjetura, nevoje per gramatike "cliret" besoj se do te thote "cilter"! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
çliret ka dash me thone e çlirume dhe ka kuptim, sikunder edhe çilter prape ka kuptim per kete rast qe Ema nuk e dinte qe do intervistohej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per me shume pyt Emen neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Kot per sport eeeeeeeeeee :cool:

Guest

urime dhe mandit qe beri kete intervisten se arova /pf/images/graemlins/smile.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] ja se cthote Ema:Ketu vetem komentet dhe sugjerimet...

Me respekt Adami [/qb]
Ide me vlere ajo puna se kush duhet te jete intervistuesi. Biles propozoj qe nja dy cope ti bej une. Parashikoj fishekzjarre, shume kenaqesi dhe nje njohje meta-cognitive /pf/images/graemlins/laugh.gif (dhe definitivisht jo me teper se 10% pyetje klishe) [/qb]
Intervisten mund ta bej kushdo, dhe kundrejt kujdo antari te Af. Pasi ta beni, dhe ta redaktoni dergojani ndonje admin per ta postuar.
Per intervisten nuk di c'te them, mbase qe nuk pashe ndonje gje qe nuk e prisja. Siduket ka te beje me ciltersine e Jetes...

Une /pf/images/graemlins/smile.gif

arbi

Primus registratum

Ema
kiss.gif

Guest

sa xheloz per koleget ky futbolli :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Ema, ose me mire Jeta....

cte them une tani? Qe je e mire kete e dime, po tani sikur na e perktheve ne gjuhen tende! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Erka

Primus registratum

Une s'i njoh keta qe jane marre ne interviste, po cilat jane kriteret per t'u intervistuar?

abs

nuk e di...

e para ajo fotoja eshte shume e dashur dhe e ngrohte ...fotografi ka kapur anen emocionale /pf/images/graemlins/smile.gif

kurse intervista (prap e vecante nga dy te tjerat) i jep nje larmi individuale, e rrjedh si nje burim i fresket...
kush nuk e do nje shpirt kaq te dashur e te bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

jam dakort me mendimin e adamit, te intervistuarit te intervistohen nga njerez neotral...megjithse intervistuesi ne kte rast meriton nje kompliment /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------

xhan ...