Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Futbollisti

Forumium maestatis
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Fillimisht postuar nga Tullumbacja:
[qb] Une s'i njoh keta qe jane marre ne interviste, po cilat jane kriteret per t'u intervistuar? [/qb]
Qe te jesh antar i forumit.. Kaq.

Kuptohet duhet te gjesh dhe personin qe te intervistoje dhe te jete dhe i intervistuari i gatshem per te dhene pergjigje.

Anasykaltra

Primus registratum

Ema
kiss.gif
[/QB][/QUOTE]

Lum dera qe te fut e mjere ajo qe te qet mo...

ps.Te puth folt folt Ana vockel

Ema

Goddes

Yyyyyyyyyyy,sa shume fjale te mira.Tamam ata qe prisja kane shkruar kaq mire :mad: !
persa i perket intervistuesve kjo eshte nje teme e hapur prej meje me ide brilante te Drini S dhe nese fillojme te intervistojme ke duam dhe kush do athere behet lemsh.
Me rradhe,kshu eshte me bukur,apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif ?
Falemnerit atyre qe m'kane puth e m'kan uru!
(vecanrisht Futbos per komentet mbi intervisten time /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif )

alinos

Forumium maestatis

Edhe pse Mandi e ka bere me 'hile', Ema you promised /pf/images/graemlins/wink.gif ...

PrInCiPiEl

Primus registratum

Përshëndes Jeta :
me:
Nexhmije Pagarusha
dhe këngën :
'Baresha'

PS.Nexhmije Pagarusha është vlerësuar nga i gjithë populli SI BILBILI I KOSOVES .

Mandi Shkruajtur më 03 Prill, 2003 13:21

...
Jeta: Do perpiqesha te ruaja ato pak vlera kulturore qe kane mbetur,kalate,qytetet e lashta,muzeumet.Te ndertoja nje histori sa me shume objektive te Shqiperise.
Jeta: Dhe...e fundit dhe e pamundura:Te bashkoja Shqiperine me Kosoven,trevat shqiptare te Malit te Zi,Maqedonise dhe Greqise.
...
O Jeta o BILBILI I SHQIPERISE ETNIKE /pf/images/graemlins/smile.gif

Paqja, Mëshira dhe Bekimi i Zotit qoftë mbi ju Jeta.

Sinqerisht
PrInCiPiEl
icon6.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga alien:
[qb] Edhe pse Mandi e ka bere me 'hile', Ema you promised /pf/images/graemlins/wink.gif ... [/qb]
He se dy intervista s'te bejne keq /pf/images/graemlins/tongue.gif !Kur do ta leme?

Klinton

Primus registratum

Ema
Me pelqeu shume intervista jote dhe ishte shume e sinqerte
Ne fakt ne disa momente duket jo e kendshme,por ne menyre te sinqerte te them qe ishte me te vertete e bukur.
Pershendetje dhe urime te metejshme ne karrieren tende.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] He se dy intervista s'te bejne keq /pf/images/graemlins/tongue.gif !Kur do ta leme? [/qb]
Nuk ishte fjala aty. Kishte te bente me shume me ate qe thane dhe Adami dhe Rrapatushja: me pak klishe.
Pyetjeve qe te beri Mandi, ti u je pergjigjur neper forum, dhe me pak vemendje nuk do te kishte pasur nevoje per to. Ajo qe ne donim te dinim per ty, eshte Jeten ne jete. Duam te dime pse te therrasin kumrie, apo kush eshte ajo vajza qe fut koken mes dy te huajsh dhe thote "Du edhe una!", sepse degjoi fjalet "keto jane pikturat e mia", dhe ti doje t'i shifje (une kshu te mbaj mend per vete, smo that pokes her nose everywhere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ), elasticitetin me te cilin perballon gjerat e jetes (Hoti duhet te dije nje cik me shume per kete /pf/images/graemlins/wink.gif ) etj etj etj
T'u jepje mundesi njerezve te te njihnin jashte forumit, se brenda te kemi lexuar goxha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

...

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] He se dy intervista s'te bejne keq /pf/images/graemlins/tongue.gif !Kur do ta leme? [/qb]
Nuk ishte fjala aty. Kishte te bente me shume me ate qe thane dhe Adami dhe Rrapatushja: me pak klishe.
Pyetjeve qe te beri Mandi, ti u je pergjigjur neper forum, dhe me pak vemendje nuk do te kishte pasur nevoje per to. Ajo qe ne donim te dinim per ty, eshte Jeten ne jete. Duam te dime pse te therrasin kumrie, apo kush eshte ajo vajza qe fut koken mes dy te huajsh dhe thote "Du edhe una!", sepse degjoi fjalet "keto jane pikturat e mia", dhe ti doje t'i shifje (une kshu te mbaj mend per vete, smo that pokes her nose everywhere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ), elasticitetin me te cilin perballon gjerat e jetes (Hoti duhet te dije nje cik me shume per kete /pf/images/graemlins/wink.gif ) etj etj etj
T'u jepje mundesi njerezve te te njihnin jashte forumit, se brenda te kemi lexuar goxha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

... [/qb]
OK,pres vizita per dite te marte ke shpja ne ora 19.00.
Per ato qe jane ne atdhe takohemi ne ora 17.00 te Stafa /pf/images/graemlins/laugh.gif !

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi
Mandi: Nese do kishe mundesi te ishe dikush tjeter... ke do zgjidhje ?
Jeta: Do zgjidhja Jeten,por...me dinake...
E kame vene re me kohe qe je shume dinake.. dhe nuk ke pse kerkon qe te jeshe me dinake.

Per mendimin tim,ti Jeta ke nje intelekt dhe talente te admirueshem.
Dhe dinakria eshte e vetmja gje qe ty Jeta: ti rrezikon seriozishte ato dy vetite qe i permenda me siper.

Sidoqofte kjo verejtja ime eshte vetem e sinqerte dhe me respekt ndaj teje.

Po te interesoj merre parasyshe. Po s'te interesoj
quaje "fjale dynjaje" !

Gjithe te mirat!

lani

Primus registratum

O Ema me pelqeu intervista
Pyetja ime ishte : sa perqind sinqeritet ka pas kjo interviste?
Mua mu duke shum e mire per te qene e vertete .
qe sot jam admiruesi yt /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga L@ni:<br />[qb] O Ema me pelqeu intervista
Pyetja ime ishte : sa perqind sinqeritet ka pas kjo interviste?
Mua mu duke shum e mire per te qene e vertete .
qe sot jam admiruesi yt /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mua me duke e sinqerte enough!Se ma moren edhe me padije jo per gje.
Gjithsesi je qe je ne It,duku ne Milano te djelen se kemi takimin /pf/images/graemlins/smile.gif !

mengjesi

Primus registratum

Me kish mare malli per kete dritare /pf/images/graemlins/smile.gif

Reality TV eshte bere pak si mode ne bote dhe do ishte e kote te mohoja se jam ne njefare menyre produkt i kohes. Po justifikoj pse desha te lexoja intervistat.

Intervistat tuaja me gezuan. Pashe inteligjence, sinqeritet dhe zoterim/manovrim te mire te fjales. Gjerat e tjera nuk kane rendesi.

KOmplimente dhe pershendetje.

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Ema Po të uroj gjith të mirat dhe shum Komplimente ke nga ana ime ësht gjithçka interesante në kët Forum
të pershendes :thumbsup: :thumbsup:

lil-butterfly

Primus registratum

nje gje s'kuptova une nga ato qe lexova tek intervista alinos - albana:

alinos & albana jane i njejti person? dmth ishte inteviste me vetveten apo ... :confused: :confused:

alinos

Forumium maestatis

Nope!!!
As different as you can't imagine lil-butterfly. Apparently, we all have a dark side, and there are ppl that can see that /pf/images/graemlins/wink.gif