INTER-land

inter_forever

Primus registratum
Re: INTER-land

Indiano nuk ke faj qe thua 3 muaj ...se kete muhabet e fryjne media ...
Nga keto 3 muaj hiq 1muaj e gjysem i demtuar...hiq 2 jave tek viti ri...hiq 2 ndeshje ( 2 jave ) qe lozi vetem nga 10 minuta...
Si perfundim jemi a nuk jemi as 1 muaj ..

Fajin e ka media ...edhe kur shenoi te dielen filloi me ''jo qeshi , jo nuk qeshi '' ...
Ka dhe shkaqe te tjera pse nuk qesh robi...ka fjetur shtrember...ka pare endrra te luftes 1997...nuk iu ngrit miku mbreme me dashnoren...kafia e mengjesit nuk i pelqeu ,... i vodhen makinen ...

Forca Inter !

xhoni

Primus registratum

ciao ju pershendes te gjitheve
mos u merzisni se te pakten po shofim loj te bukur
une e kam thene me kohe me mire barazimet e interit se fitoret legene te juves pa kokerr bukurie

Florus

Forumium maestatis

Bravo xhoni :rockband: optimist per champions cuna, porton do e kalojm se sben :thumbsup:

ka te drejte "forever" qe akuzon mediat per fryrje te problemeve :smash: c'ti besh, mediaset-i eshte i berluskes qe i jep infot "in una certa manieeeeeera" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nje pyetje kisha per Tifozet e Interit Xhoni, X-Ray, Stadiumi San-Siro ne Itali quhet Nr1 i Milanit apo i Interit.

Florus

Forumium maestatis

Stadiumi quhet "Giusepe Meazza" dhe ndodhet ne zonen S.Siro te Milanos. Meazza ka qene lojtar i madh i Interit shume heret. Ky emer ju vu stadiumit shume me vone nga data e ndertimit prandaj dhe shume e therrasin me emrin e zones ku ndodhet stadiumi.
Ne kte stadium luajne qe te dyja skuadrat milaneze por nese do ndertohet nje stadium i ri, do jete milani qe do iki (kte te dyten e shtova une) :devil:

Kte kerkoje xhons?

xhaxhi_eli

Primus registratum

Cuna ja dy info per stadiumin
Name: Stadio comunale ''Giuseppe
Meazza'' (San Siro). Built: 1927. Capacity: 85.700. Seating: 85.700

Stadiumi eshte i shtetit /pf/images/graemlins/smile.gif dhe nuk iken Milani apo Interi po u ndertua nje i dyte, biles do thoja qe do iki Inter, pasi eshte Moratti ai qe po kerkon nje leje per ndertimin e nje stadiumi privat (ky muhabet ka vite po meqe shteti mbahet me leket e stadiumit /pf/images/graemlins/laugh.gif ska plan me e dhane ate leje), + qe do u zgjidhte problemi i fushes, se eshte gjynaf ta shofesh ne ate gjendje qe eshte sot.

Guest

Inter ishalla del ne kategorine e trete me keto barazime, me hoqi 1800 euro nga dora.

Florus

Forumium maestatis

Bravo Adri :thumbsup: ju kthy buzqeshja qerratait. adesso son' c**** per tutti :devil:
di njeri kur hidhet shorti per cerekfinalet?

helibak mucogllava

Primus registratum

MILAN-psv
JA FUTA KOT SE SKAM HIC PARANDJENJE QE MILANIT DOI BJERI ME NA NJE SKUADER TE LEHTe E KAM FIKSIM O ME INTERIN O ME JUVEN /pf/images/graemlins/laugh.gif

exp-s

Primus registratum

o pilaf
milan inter do bjere ta them une
:lol:
do e haje milani me duket;)
apo s'e beson njeri????/
/pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Maiala Derby prape.
Te pakten ne Gjysemfinale na bie fituesja e PSV- Lion /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juvja gjeti Liverpool, kurse ne gjysem finale fituesen e Chelsea - Bayern

Florus

Forumium maestatis

derbi ne champions duhet te fshije gjithe kujtimet e hidhura te viteve te kaluara :shrug:
mancini nuk ka rruge tjeter..

Eeee ca shanc derri qe kemi,sa erdhi ne forem adriano,ja thyn kembet ata te fiorentines,he bela jo!

Ishallah po na ecen mbara ky derbi,megjithse e vetmja skuadre qe do te doja te evitoja ishte milani!