Re: INTER-land
Nje tifoz interist do gjithmone ndryshime,por nuk eshte me mire qe skuadra te mos ndryshoje fare???(vetem nje qender mbrojtes na duhet).
favalli me duket shume mire,nuk ka ndonje faj,punen e tij e ben!
nqs e ke vene re skuadrat e medhaja nuk nderojne gjysmen e skuadres ne vere por max 2-3 lojtare,e pra ky eshte problemi jone,por qe ne si tifoz nuk kemi gje ne dore dhe nuk mund te ndryshojme dot asgje!
Ky vit per scudetto iku per lesh,te shohim cfare mund te bejme ndonje gje te bukur ne ch.l!
Per vitin tjeter nqs ngelet kjo skuader me ndonje ndryshim shume te vogel ne mbrojte kemi mundesi te fitojme ndonje gje,e nqs ndodh si cdo vit nje lesj kemi per te fituar gjithmone!|
E persa i perket asaj qe tha Zeqo(qe me kete raste e pershendes dhe i them qe me ka marre malli shume)eshte e vertet kur shihnim ndeshjet bashke,bente gol intere gezoja dhe i thoja hajde te jap nje red bull,ndersa ai thoshta po dale se nuk ka mbaruar akoma ndeshia,dhe une pergjigjesha une dua te pij tani sa jam akoma i gezuar se nuk di une se si do perfundoje ndeshia me kete Inter Pazza!
Megjithate Inter eshte dhe do te ngelet gjithmone skuadra e zemres time!