INTER-land

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: INTER-land

FLoBo po ju interistat vec per nje ndeshje e quani veten si me te fortet /pf/images/graemlins/confused.gif
barazimet per interin humbje jan re nese e mban veten per skuader kampionash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] FLoBo po ju interistat vec per nje ndeshje e quani veten si me te fortet /pf/images/graemlins/confused.gif
[/qb]
duket se sa me frike e keni marr nderbin :devil:
ne nuk jemi Man U /pf/images/graemlins/wink.gif mbajeni mend mire kte!

Florus

Forumium maestatis

kjo ndodh sepse kemi mbrojtjen cop-cop zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ama repartet e tjera i kemi tull /pf/images/graemlins/cool.gif

pastaj kush do bej gol nga ju: tomason qe ka harru ca eshte goli apo crespo qe eshte bere me keq se inzaghi per tip loje /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. kujdes adrianon se eshte shume i uritur :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

FLoBo keta lojtaret qe the ti jan si ai ujku plak qe e kan nje dhembe te fshehur /pf/images/graemlins/laugh.gif
po he flobo se jeni mesua rju te mbureni para kohe jo per gje
po me kujtohet x-ray kur bente gol i pari interi dhe gezonte shum ,i thash nje her dale re se ska mbaruar ndeshja. X-RAY po prandja po gezoj tani une se fundi si dihet /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

:lol:
nqs ajo qe the me siper eshte e vertete atehere x-ray duhet te pergjigjet para te gjithe shokeve partizane /pf/images/graemlins/laugh.gif

StAvRoS

Primus registratum

DO FITOJME APO JO PO PO POOOOOOOOOOOOOOOOO
KAM NJE PARANDJENJE SOT DO JU FUSIM NJA 3 ATYRE....
FORZA INTER

assassino26

Primus registratum

Sa keq me vje pert kta interistat mer jahuu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Su ecen fare.Fryhen e fryhen para neshjes,kur e dine mire qe do humbasine.Nejse,perfundimisht me pelqejne se jane optimiste :tipsy:
Mos e vrisni mendjen po he.Gjithato barazime tani e thyet te pakten,me humbje...Mbase ju ecen mbare vazhdoni keshtu se edhe me barazime ishit merzitur :eek:

leonora

Primus registratum

HYYYYYYYyy po dhe ti Interist keke mor /pf/images/graemlins/mad.gif
papapappaap :smash: :smash: :smash: tan ky djal mos me dit per ke me ba tifo /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

ban tifo per INTER dhe nuk ke me pas probleme te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif
INTER asht forca e brendshme e nje njeriu :thumbsup:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] ban tifo per INTER dhe nuk ke me pas probleme te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif
INTER asht forca e brendshme e nje njeriu :thumbsup: [/qb]
ncncncncncn une tifo per interin ptuhhhhhhhh ma mire vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam then une dhe do tjera jemi tifoze te perjetshme te JUVES :rockband:
shi shi po pse delni gjith me Interin e marrt dreqi e marrte po kaq pa tru me ken ju djemt e sotem :lol:

bob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] ban tifo per INTER dhe nuk ke me pas probleme te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif
INTER asht forca e brendshme e nje njeriu :thumbsup: [/qb]
ncncncncncn une tifo per interin ptuhhhhhhhh ma mire vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif e kam then une dhe do tjera jemi tifoze te perjetshme te JUVES :rockband:
shi shi po pse delni gjith me Interin e marrt dreqi e marrte po kaq pa tru me ken ju djemt e sotem :lol: [/qb]
ej deri diku edhe ta fali at qe the,po mos e dhi biseden /pf/images/graemlins/wink.gif
pa tru?
apo "gungace" hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ketu eshte vetem per ata qe jane te INTER LAND,ju te tjeret per ca vini ketu?
ikni e gezohuni trofeve tuaja

po ne kur do e kemi nje te tille :cry:

leonora

Primus registratum

:lol: :lol: shi si ben ky :eek: Si te duket vetja ty qe tifon Interin dhe ja nis me kaja mrapa :devil: :lol:

Pastaj forumi eshte per te gjith e c'far faji kam une qe ju nuk fitoni kurr :goofy:
(e din qe bej shaka une :kiss: )

rosela

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: ca kam qeshe....
a shef moj naqe kane maru djmt e sotem /pf/images/graemlins/tongue.gif ...kur bajne tifo per sfinter...oh me falni inter /pf/images/graemlins/laugh.gif

(joke /pf/images/graemlins/wink.gif )

leonora

Primus registratum

rosi lene mos e pyt moj ma :lol: po ti thuj kena met ne der tan jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif se une nuk martohem me nje interist /pf/images/graemlins/tongue.gif e ja kisha vu synin njerit po jaaaaaaahhh ncncncncncn ma mire pa martu /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: