INTER-land

geek

Primus registratum
Re: INTER-land

F++++++ che nn sei altro Ardi, na trego 1 Cik perkatesine tende da tifoso succhiacazzi,
kur futboll nuk di me pa
malandrino spasticato
+++++ +++++++ ++++++ ++++++ scostumato
shko edhe shif Southpark kur masturbohen para mesueses, pastaj hap enciklopedine per te lexuar shpjegimin.
ciao, dhe mos na grric nervat te shkruajm pislliqe ne forum.

P.S.kerkoj falje per ofesen

Geek,me but,jo kaq me nerva /pf/images/graemlins/smile.gif

geek

Primus registratum

te lumte goja se mjalte ma ke., ej po tani qe fillon juve lazio? te bejme tifo per juven qe po te fitoje vjen ne vend te trete pas nesh, apo per lazion qe po te fitoje kalon ne vend te 2te?
(kujdes, pergjigju drejt dhe pa gabime)
...
JUVEMERDA, FORZA LAZIO!!

loaded

Primus registratum

Ec aty Muhamed Bythziu se na nderuan dhe kesaj radhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hahahahahahaa,bythzi bythzi po golin e beri ama na dha tre pikshin,ske ci bo bythziut.

O Geek llaf e ke lali qe te beje tifo per juven,jo lazio te dali ne vende te dyte por edhe te marri kampionatin ,por vetem juvjaa te mos fitoj.

Juir

Forumium maestatis

A juventini che cazzo avete di lamentarvi cha siete sotto di noi?????

geek

Primus registratum

O X-RAY, TA KAM FUT KESAJ RADHE(ne kuptimin e mire), do shkoj te shoh ndeshjen ne Tardini te djelen, po kishe ndonje mendje te keqe te vish, me bej nje pm dhe te jap nr e cell. te behemi nje dore e mire. Tani jemi 3 cuna interista qe do lidhin ne qafe shallin nerazzurro mu ne mes te stadios se parmixhanove.. ishalla bej edhe ca foto dhe do ti vendosim ketu .
Parma eshte ngrefur keq, po meqe eshte ne situate de merd skam frike as kesaj radhe po do shkojme te tifojme njesoj.
FORZA INTER

Ec aty Geek;te dalesh i ngjirur nga stadiumi duke brohoritur per Fitoren e Interit.
Forza Inter.
Ket ndeshje do e shof ne Shqiperi,Ec aty Tv Klani.

loaded

Primus registratum

O Geeko...hec e pra mo se mund te jem dhe une po gjetem bileta.Shif PM shif..

geek

Primus registratum

xingaro, duku neser nga mensa, te jam pergjigjur edhe ne PM.
X-ray, kujdes kur kamera e Telesportit(R) te kape ate rreshtin tone se do bertasim ne shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif , neser do bejme biletat, mbase vjen edhe xingaro keshtu behemi nje grup i mire.
Ja kalofsh mire ne Shqiperi dhe gezuar festat, ( na sill ndonje kofshe kaposhi po u kujtove:)

loaded

Primus registratum

Cuna...na eleminoi Bari!

Na plasi trapi ne per kupen e Italise. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AT-4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Vetem per ata qe flene me batanije dhe çarçafe zikalter...per ata qe shkaterrojne kordat e zerit kur shenon Bobo,per ata qe u dridhet mishi kur gjuan Recoba dhe qe i gufohet kraharoi kur driblon Kapitan Zaneti...per ata qe u zien pasioni ne venat e gjakut...per ata qe besojne tek dy ngjyra,... e pra kjo teme vetem per Zikaltrit![/qb]
......
per ata qe humbasin ndeshjen e fundit te kampionatit,per ata qe ndeshkohen nga poboski,per ata qe qajne ne stol,per ata qe kane 13 vjet pa fituar,per ata qe paguajne lojtaret miljarda dhe pastaj kur sherohen ikin,per ata qe qe vajten 'in bianco anzi in bianco nero' vitin e kaluar per ata vellezer per ata eshte kjo teme.
Ps:te dale menjehere se mos behem edhe une si ata

eM

Paper Moon

Juve njerez qe jetoni ne Itali.
Eshte nje magazine Inter qe del cdo muaj. Une e mar me special delivery nga Milanoja. Nese e di ndonjeri sa kushton se kam pershtypjen se po ma hedhin!

Fanks
eM

geek

Primus registratum

PaperMoon, qe revista e Interit te shkoje deri ne Rrugen e Pyllit eshte shume larg, duhet te kaloje male dhe dete, prandaj kushton shume. Neve s'na e mban ta blejme ketu ne Itali, e jo me jashte saj qe cmimi shkon trefish.
P.S. per AT-4, vertet qe marrim nje kupe ne cdo 13 vjet, por te pakten e fitojme me djerse, dhe jo me vjedhje dhe inculature. ciao dhe gezuar.

geek

Primus registratum

heres tjeter do ju dergoj fotot nga ndeshja Parma-Inter, dhe ajo cfare ndodhte ne Curva Sud. Sa keq qe nuk u takuam xingaro, me tha vini qe ju ishit drejt me porten, atje ku behej rremuja me e madhe, une kam qene poshte strisciones IRRIDUCIBILI, nga e djathta. nejse, shiko fotot, mbase shifemi ne ndonje okazion tjeter si ky, ciao dhe gezuar

loaded

Primus registratum

Gezuar 2003 te gjithe interisteve!Nuk po deklarojme gje per sivjet...se sa here kemi deklaruar s'kemi mare gje.Urojme vetem shnet...te tjerat kismet!
Geek,s'kapte as celulari asigjo aty ku ishim ne.Nejse mo rendesi ka qe fituam.Hec aty Obafemi Martins

fallen angel

Primus registratum

like,gzu ene ty lale,fitoren e kena m'xhep,po thuja kom hall mos nuk kena ven te bluzat me vane scudeton... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
qofsh mire lale!

Ec aty INTER,ja edhe nje fitore tjeter drejt Titullit.Na u demtua Crespo,keq fare puna po su be per chamions league,por nejse sa te kemi VIerin ne nuk e cajme koken fare.