Re: INTER-land
Bad-guy i bon postimet vete...dhe pastaj qesh me veten e vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ore ne s'na rrueht trapi.Ne bojme detyren tone si tifoza,ikim neper stadiume,shofim neshjet,bertasim,i japim zemer skuadres... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo eshte puna e tifozit...Tani qe s'fitojne ata ça te bojme ne.Une kam ik dhe kur ka lujt kombetarja jone ne stadium dhe ka qellu qe edhe kemi humb...Kshu eshte futbolli!Vetem se them nje gje...Mua me pelqen me shume te humb duke berrtitur dhe duke u çjerre neper stadiume,sesa te fitoje duke gezu me mamin me babin te shpia... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Cuna ...gjeja me e bukur e futbollit jane tifozat...prandaj secili e ben qejfin e vet duke pa ekipin e tij...ca mund te kene ekipe plehra,ca te tjere ekipe super te forte,s'ndryshon gje...tifozi eshte tifoz.
PS

ihet ajo qe po te kisha qene une ne vend te Vivas kockat do kisha lone vetem mos ti lija gol milanit... /pf/images/graemlins/laugh.gif Mu me ka qellu kjo puna, Vivasit i ka qellu puna e mrojtesit(me te ** breshka).