Re: Inteligjenca,e lindur apo e fituar gjate jetes!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: XhinO_1</div><div class="ubbcode-body">Disa kembengulin se eshte e lindur bashke me njeriun,disa thone se bazohet ne eksperjencen e njeriut gjate jetes.
Une per vete mendoj se eksperjenca ndikon,por me teper eshte lindur. </div></div>Une jam ne dakord me pergjigjjen e juaj plotesisht por do e spjegoja pak me ndryshe...
Inteligjenca e lindur eshte ashtu si bukuria e lindur,bukuria fizike e dikujt mendoj.Gjersa eksperienca siq e quani ju eshte per mua kosmetika!
Ne sot jemi deshmitare te gjalle te vales se madhe dhe pse jo,pse t`mos them dhe te luftes qe secila femer e sotme shqiptare(dhe e huaj) te tregohet e bukur permes kosmetikes dhe metodave te ndryshme te ndryshimit te tipareve te tyre fizik,me operacione plastike,silikon,hekurosje te fytyres,ngjyrosje te flokeve,nderrim te ngjyres se syve me kontaktlinse(thjerza plastmasi qe vendosen perbrenda ne sy) etj.Keto qe bejne keto intervenime,sigurisht qe u mungon bukuria e lindur apo ne kete rast Inteligjenca natyrale e lindur gje qe provojne ta kompensojne me nderhyrje kosmetike apo kirurgjike ne kohen e sotme.
Shkurt do thoja ashtu si edhe ju,pa Talentin-Inteligjencen e lindur asnje here s`do arrijsh te behesh nje yll-diturie-shkence-sporti-muzike.Nese e ke talentin Natyror apo Inteligjencen siq e thoni edhe ju atehere me Kosmetiken do beheni vertete nje yll ne nje nga keto lemi qe permenda me larte...Por s`duhet haruar qe edhe Inteligjentet e pakosmetikuar mbeten ne nje shtrese te mesme te shoqerise gjithnje nese nuk e praktikojne Kosmetiken!