Inis Gjoni...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: SMS-Video-Animacion

iii dua ta shof edhe une ..ne pritje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

Faktikisht video eshte shume skandaloze!
Para ca kohesh mendoja se Inisi futej ne grupin e kukullave televizive qe jane dicka si paraqitje e mend hic! Ndryshova opinion teresisht kur hasa nje interviste dhe reagim te saj ndaj nje shakaje televizive.

Jam i mendimit se eshte nje femer me shume integritet dhe kam shume respekt per te! (dhe integritet pak njerez kane sot)

Dicka tjeter qe te gjithe e harrojme kur gjykojme "te tjeret" eshte se te gjithe kemi nje INTIMITET te cilin nese na e shkelin nuk do ndjehemi mire. Kjo video eshte dicka intime dhe e bere ne nje cast 'influence droge' dhe Inisi eshte e shfrytezuar ne kete aspekt (Thithjen e droges nuk ia denoj as ia perkrah, eshte zgjedhje e saj dhe sipas gjasave Inisi nuk eshte perdoruese e rregullt).

Ndiej vetem keqardhje qe heret a vone si person publik duhet te marresh ndonje goditje te ulet e te denosh per ate Intimitet te gjithe e kane, po vetem disa gjykohen!

^^MIA^^

Forumium maestatis

A ta shof dhe une videon plsss se jam kurjozee /pf/images/graemlins/smile.gif.Te bej njeri sevap /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

shum dakort, jan gjera shum intime dhe personale qe i perkasin nje çifti,
po kur behet fjale per personazhe publike, te cilet jan shum te ndjekur, te pelqyer (per arsyje te ndryshme) duhet bere kujdes, dhe kur te behet jeta private publike, nuk duhet me u habit edhe shum, se ne fund te fundit ajo dhe te tjere kerkojne audience dhe te behen akoma me te njohur dhe te flitet sa me shum per ta.
kur nuk di ta luash nje loje, me mire mos fillohet fare, dhe nese don ta fillosh gjithsesi duhen mbajt pergjejsit pastaj.
eshte e lehte te thuash jeta private, por kjo jete mbrohet...ne fund te fundit, ate vidjon ne net e ka hedh ose ajo, ose ai...se rastesisht nga fryma e shenjte e zotit nuk ma ha menja se u bo.

^^MIA^^

Forumium maestatis

dua ta shofffffffffffffffffff /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

S

Scorpion

Guest

Ce do ta shohesh aman, s'ia vlen.

blendiys

Primus registratum

Stupid girl, stupid girls, stupid girls
Baby if I act like that, that guy will call me back
What a paparazzi girl, I don't wanna be a stupid girl

/pf/images/graemlins/wink.gif

ujku81

Primus registratum

Ik ere se late nam, sikur s'keni pa nojhere video "hard". Si kane bo noj video motres se Inisit se ajo eshte "keq" fare. /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

po mua pse me del vetem me ze kjo video dhe jo me figure /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif:(

ujku81

Primus registratum

Pse re ca don me pa ti, nuk te mjafton zeri? /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

Ca ke ere, ai e ka hap temen, ai le ta vere linkun. Pastaj eshte mjeshter ne grafik dhe montazh. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis
Inis Gjoni

Artistja thith drogë përpara kameras amatore

Xhirimi 3 minuta që shokoi Tiranën

--------------------------------------------------------------------------------

Më bën të ndjehem më sexy! Më bën të ndje hem më e guximshme”. Një xhirim amator disa minutësh jep një përgjigje të pagabueshme. Kokaina ka tregun dhe përdoruesit e saj shqiptarë. Filmimi surprizë që Gazeta Shqiptare ka në dispozicion, është bërë në ambientet e brendshme të një apartamenti luksoz në Tiranë dhe personazhi kryesor I saj është një yll I ekranit shqiptar. Artistja brilante, idhull I adoleshentëve shqiptarë, është xhiruar teksa thithte me hundë kokainë të pastër. Dhe “sexy dhe e guximshme”, janë fjalët e saj teksa merrte drogë. Dhe e bënte si një diçka normale, që standarti I lartë I jetesës së saj ja lejonte.

Filmimi,
Bëhet fjalë për një xhirim amator të një çifti, personazhi kryesor është artistja, ndërsa miku I saj nuk duket; dëgjohet vetëm zëri I tij, që komenton lëvizjet e saj dhe I jep “komanda” dashurie. Artistja shqiptare, krejtësisht e zhveshur, qëndron e ulur në një karrige dhe përpara saj ndodhet një pjatë të bardhë porcelani. Ajo merr një porcion kokainë, e hedh në tavolinë dhe e ndan me kujdes me një kartë plastike. Pastaj, me një kartmonedhë një mijë lekëshe, të prerjes së re, e tërheq në hundë. Një herë, dy herë dhe pastaj dhe më fort. Ata bashkëbisedojnë normalisht, madje vajza përmend dhe emrin e disa mikeshave të veta, të njohura të përbashkëta të çiftit. Komentojnë atë çka po bëjnë duke dokumentuar gjithçka në aparatin digital. Natyrisht pa ditur se kohë më pas, filmimi disa minutësh do të bënte papritur një xhiro ekstremisht të shpejtë nëpër Tiranë, e shpërndarë me ‘Bluetooth’ nga celulari në celular.

Artistja,
Ndodhet krejtësisht e zhveshur përballë mikut të saj që e xhiron të gjithë skenën. Ajo lëviz nëpër dhomë dhe herë pas here vazhdon të tërheqë kokainë. “Më bën të ndjehem më sexy”, pohon vajza bukuroshe. Së bashku me mikun që e ndjek me syrin në objektiv. Në fakt gjithë filmimi ka nota të theksuara erotizmi, por një erotizëm I përmbajtur, soft. Eshtë një figurë e njohur e artit shqiptar. Një artiste e re, tepër e talentuar dhe me një pamje që e ka bërë pashmangshmërisht pjesë të ëndrrave të shumë prej fansëve të saj. Ajo dallohet qartë në imazhet filmike, por për arsye etike, Gazeta vendosi të mos e bëjë të njohur identitetin e saj, qoftë dhe si një shenjë respekti për identitetin e saj të theksuar artistik.

Filmimi,
Nëse dihet autori I videos turbulluese – ai është miku I artistes së njohur - është pothuaj e pamundur të zbulohet mekanizmi që e dërgoi atë në treg. Filmimi I përket një kohe të papërcaktuar më parë dhe është I gjatë rreth 3 minuta. Që prej disa ditësh, në baret e shumtë të ish-Bllokut, por edhe gjetkë, në celularët e klientëve të ndryshëm nisi të mbërrinte me ‘Bluetooth’ imazhi rrënqethës me ‘pullë të kuqe’. Fakti që artistja shqiptare dallohej shumë qartë në të, bëri që shumë shpejt, xhirimi I nxehtë të fitonte popullaritet. “Në çdo tre celularë me kamera të klientëve të mi, në njërin ndodhet patjetër ky xhirim, thotë pronari I një lokali, pikërisht në qendër të ish-Bllokut. Ai pranon dhe se dhe vetë e ka marrë në të njëjtën mënyrë filmimin rozë dhe se e ka treguar dhe shpërndarë atë pa të keq tek miqtë e vet. Ai tregon se kjo nuk është gjë e re; dimrin e vitit të kaluar ishte shumë në modë një sekretari telefonike e inçizuar nga një vajzë anonime. Ajo kishte një tekst tepër të nxehtë, duke u shtirur si një ‘dashnore’ e tradhëtuar. Mbasi telefonohej një person, atyre u vihej të dëgjonin kolonën e saj zanore. Ngjante si një dialog I vërtetë që përfundonte me të shara të frikshme. “Ka dhe të tjera video të këtij lloji në treg, ca nga vajzat që unë kam parë, janë dhe ato fytyra të njohura”, thotë ai, përfundimisht I bindur se histori të tipit Paris Hilton dhe Kate Moss, janë të mirëpritura dhe në Shqipëri, të destinuara të bëjnë bujë në një shoqëri që gjithmonë e më pak po e konsideron tabu seksin dhe drogën.

412860017-gazeta.jpg

S

Scorpion

Guest
Re: Inis Gjoni

Kush e do, te hedhi 50 Euro /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis
Re: Inis Gjoni

Une degjova vetem zerat dhe zhurmen e thithjes se droges.
Nuk pashe asnje figure,por me mire keshtu;do me kishte bere shume pershtypje...si rob i ndjeshem qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif