Inis Gjoni...

zog

Primus registratum
Re: Inis Gjoni...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ngaqe ata kuptojne se nuk kane pushtet TE VERTETE (si enveri, fideli, hitleri, napoloni, goya, mikelanxhelo ose maria gallas te themi)
ne fakt asnjeri nuk e çan koken per ta.
paris match-in njerezia e blejne me teper te shtyre nga forca e zakonit sesa ngaqe adhurojne te themi madonnen. leximi gazeten, revistes, televizionit eshte kthyer NE KALIM TE KOHES NE MENYRE TE KULTURUAR.

jo pra thjesht interes per vipat.

[/ QUOTE ]

S´eshte komplet si thua ti.
Vertete Vipat nuk jane pushtetare, por mos harro se pushtetaret nuk i percjellin mases shijen dhe moden e tyre.
Moda e Madones perqafohet nga femrat kudo ne bote...parfumi i Britneyt, syzet apo rrobat e J. Lopezit etj.
Pra nuk e lexojne thjesht per kalim kohe, por per te imituar nje Vip...per tu ndjere sadopak afer modes...dhe ne kete menyre jetes se tyre, qe e quajne per luksoze apo trendy.

P.s Me verte qe kjo teme eshte me e gjere per diskutim sesa per tek Fansat.

[/ QUOTE ]

o fanta, nuk e kam llafin pushtetare si funksion, por si NATYRE. pranej te kam dhene shembullin e maria kallasit, goyes, mikelanxhelos, po deshe te pikasos, kadarese, etj.

nuk jane gje pushtetare si funksion keta, por si NATYRE, si persona. keta jane vipat e vertete e s'kane nevoje me qit bythen ne resme as me u drogu.

ktu ta kisha fjalen mnjll.

si dhe saper moden kete nuk e krijon madona e as vipat por industria, tregtia. madona si kengtare koti qe eshte u sherben veç per model, manekin. bythen e saj pelqejn katnart. pra vipat jane kuklla e pranej drogohen, kur e kuptojne rolin e deshtuar qe U KANE DHENE.

zog

Primus registratum
Re: SMS-Video-Animacion

Kush po zihet re, ajo deshi te thote:- mendimi im eshte...e jo te kundershtoje njeri, apo jo Fanta /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Po ti albiter je ktu Scorpi? /pf/images/graemlins/grin.gif.

[/ QUOTE ]

ti e ke mire, vetem qesh.

duhet me nejt ca kohe tek thashethemet me u clodh.

çiqitomen vipave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: Inis Gjoni...

o fanta, nuk e kam llafin pushtetare si funksion, por si NATYRE. pranej te kam dhene shembullin e maria kallasit, goyes, mikelanxhelos, po deshe te pikasos, kadarese, etj.

nuk jane gje pushtetare si funksion keta, por si NATYRE, si persona. keta jane vipat e vertete e s'kane nevoje me qit bythen ne resme as me u drogu.

[/ QUOTE ]

E mire, se ti the dhe per revistat qe kane dale ne mode, jo se i lexojne per kuriozitet...ndaj e vazhdova ne ate drejtim une.

S´eshte e thene me nxjerr b**hen ne resme,
se ka dhe meshkuj qe imitohen si David Beckam (per moden e flokeve) dhe eshte i perjavshem neper revista per problemet ne jeten private.

Ketu ta kam dhe une Zog, LLjv.

S´eshte duke u zene njeri...se te zonmen e kam te lezecme jo kaq monotone /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

PS: Zog Vipi, duhet me t marr n pyetje live... /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum

Po thote qe : ata qe pelqejne Goya-n, Mikelanxhelo-n, Kadare-ne, jane njerez me finese, inteligjente, me NATYRE superiore. Ndersa ata qe ndjekin bythet e cicat, jane materialiste pa pike " iluminimi dhe lartesie " shpirterore, pra inferiore karshi te pareve!

[/ QUOTE ]

kjo lal s'do shume mend te kuptohet, ngaqe te paret i kane edhe ato qe te dytet enderojne. dmth me shkoqur ata qe pelqejne mikelanxhelon i kane edhe bythet e cicat me maje (ket stad te jetes e kane nderkaq kaluar).

ndersa ata qe pelqejne te dytat, akoma jo.

siç mund ta shohesh mik, jeta eshte malore, veshtire me u ngjit e kollaj me zdryp.

zog

Primus registratum

nuk eshte pikepamja ime kjo or tonc ! eshte REALITETI GJERAVE.

si dhe ja del apo jo, kjo o pun e jote, nuk me perket as e rruj hiç.

abs

nuk e di...

Zog ai ne formen e tij te bani nje kompliment,se fundja te shohish realitetin me nje sy prej kermilli, dmth te mprehte se ben cdo njeri.
Dhe se pak si hart ju pergjigje, ne nje kohe qe ai te ka xhan, se besoj se nuk e"rruhn" hic per te /pf/images/graemlins/shocked.gif, nje si ty qe e adhuron vellain e vet ma te vogel, dhe se tOnCes s ke pse ti flashish me kte gjuhe, bitte schön!

Si argumentohesh ne raste sjelljesh te tilla?

pinkparadise

Forumium maestatis

hihihihihi /pf/images/graemlins/smile.gif

*lexon shkrimet e zogut edhe mendon se paskan lexu te njejtat revista people /pf/images/graemlins/laugh.gif ...me vajti mendja ekzaktesisht tek e njejta histori kur lexova shkrimin e satana /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Meqe ra fjala kam nje video te Inis Gjonit hard, kush eshte i interesuar te me kontaktoje ne PM /pf/images/graemlins/tonguee.gif

moisiu

Primus registratum

Ndersa une kam nje video te cilen per ta pare duhet te keni mbushur 18 vjec, dhe nese e plotesoni kete kusht klikoni ketu.

shikim te kendshem te programeve ne vazhdim /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ska njeri me e hedh ne noj link???

se edhe kjo qe ka vene moisiu, smora vesh gjo un se si, se ku edhe ne çmenyre mundesh me e pa ...

ooooooooo rara, nese ke Web ke telefoni edhe e dergon /pf/images/graemlins/laugh.gif se ne vend ta dergosh ke nr i celularit tjeter, e dergon ke adresa e-mail /pf/images/graemlins/laugh.gif (thjesht nje mendim /pf/images/graemlins/angel.gif )

pinkparadise

Forumium maestatis

sa e pash ate vidjon..... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
shoked.... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
spo me besohet qe eshte reale

ai çuni /pf/images/graemlins/laugh.gif ska noj gjo me qen shum krenar /pf/images/graemlins/lol.gif