Imagjinate Seksuale...

genti

Primus registratum
Re: Imagjinate Seksuale...

Ndersa KATALLANIN qe ka fiksim Britnin do ta ktheja mbrapa ne kohen e Enverit dhe do ta coja te ato gjyqet qe u beheshin njerezve pse degjonin muzike te huaj dhe dekadente,dhe e imagjinoj keshtu:

Trupi gjukues:I pandehur,ju e dini qe do te keni lehtesime ne denim prandaj ju keshillojme te tregoni vete perpara trupit gjukes se cfare keni bere.

KATALLANI: Po ja...shoku prokuror..e kam pasur fiksim ta bej nje here dogy-style me Britnin.

Prokurori: Vetem dogy-style apo edhe pozicjone te ndryshme me shfaqje te huaja dhe degadente he?

KATALLANI: po... edhe 69-en...

Pokurori:Ashtu he...? Nuk te pelqejne kengetaret e muzikes se lehte shqiptare ty,as pozicjonet e popullit,te pelqejne ato italjane,amerikane...

KATALLANI:po...

Prokurori:Ke dashur ne bashkpunim me Tedin te hidhni ne ere kombinatin e tekstileve ne Berat me qellim per te pasur marrdhenie me Britnin?

KATALLANI:Jo o shoku prokuror...

Prokurori: Mbylle gojen,ulu..Varje-pushkatim dmth. te pushkatohesh duke u varur...
Ndersa Tedit si familje komunisti i hiqet e drejta e votes per tre vjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Atehere po e rifillojme temen tone serish ..
Cfare preference keni per imagjinaten tuaj ...
Une do preferoja sikur te isha ne nje avion dhe te hidheshim me parashute dhe ta beja ne ajer ...

Me nje motorr Harley Davidson duke ecur ne nje rruge me Kalldrem mundesisht ato te vjetrat qe te bejne me veshka nese hecen me shpejtesi . :cool: :eek: :cool: [/qb]
Jeni te cmendur deri sa mendoni ne kete nivel. Si vajza dhe djem. Pse keni rene kaq poshte?
You all make me sick.

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Bah... asnji nga keto fantazite nuk me pelqen! Jo dallget neper trup e jo ne Harley Davidson... te heqin koncentrimin! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PSE CA DO TE BESH TI DO FUTESH PERIN NE GJELPER

giglio

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DIABOLIQUE:
[qb]
Fillimisht postuar nga Homunculus:
[qb] E vjedhur:

Nuk të kisha parë për një kohë të gjatë. Sa më kishte marrë malli për ty. Sa kenaqësi të të takoja pas aq kohe. O zot, më kishin humbur edhe fjalët nga mallëngjimi. Vetëm të shikoja dhe kujtoja kohët e shkuara. Më ngjante e tëra sikur të ishte dje, e jo para aq shumë kohe. Derisa qëndronim ulur dhe ti flisje, se ç’më erdhi dhe të putha. Sa shumë ti doja ato buzë të zjarrta. Ti u ndale. Vështronim njëri tjetrin në sy, dhe dora filloi ngadal të më rrëshqiste prej faqës tënde teposhtë qafës, gjoksit, dhe deri te miku yt, që më kishte bëre sa here të çmendesha e tëra. Nuk ndëgjoja më gjë. Në veshtë e mi ushtonin kujtimet e afsheve të zjarrta që kisha përjetuar me ty. U afrova ngadal dhe lehtazi të kafshova qafën aty ku fillon veshi, derisa me dorën e majtë nuk ndalesha së lëvizuri poshtë e lartë, përgjatë kufinjëve kë kishte okupuar ari yt. Sytë më ndillnin zjarr. O zot, më dukej vetja si një e uritur që ishte para vdekjes nga mungesa e bukës, dhe pak para se të ndërroja jetë më sjellin ca bukë pran. Do të të haja të tërin duke shkumbëzuar. Si e çartur, si e tërbuar. E ndjeja arin tënd si forcohej. E shpejtoja ritmin edhe më shumë. O zot, do ta përbija të tërin, doja ta ndjeja në buzët e mia, në fytin tim. Doja ta shijoja at ar’ që sa here më kishte bërë femrën më të lumtur. Sa mire që në restorant nuk kishte shumë njerëz. Besa sapo vërejta se ne ishim të vetmit që kishim zënë një kënd aty. Nuk hezitova të zbërtheja kopset e pantollonave tua dhe të fus dorën aty ku miku yt strehoej. Se c’më përshkuan trupin ca t’ rrënqethura sapo e preka atë. Paralelisht të puthja, kafshoja, lëpija lehtazi qafen, faqet, veshin. Ndjeja si ndryshonte temperatura e trupit tënd. Me dorën e djathtë hoqa ngadal brekët dhe ti futa në xhep. Ngadal u ngrita nga tavolina dhe u drejtova për në WC. Nuk shkuan as dy minuta erdhe dhe ti. Une isha kthyer me fytyrë nga pasqyra dhe të veshtroja aty. Ti më kape me hov për beli dhe më shtrëngove për trupin tënd. Me bythë ndjeja fortësinë e arit tënd. Me shkathtësi më ngrite fustanin dhe dora jote e djathtë rrëshqiti drejt idhit tim të stërndezur e të qullur. Me dorën e majtë më shtrëngoje gjinjtë. Më kafshoje qafës, shpatullave, si bishë e uritur. Me dorën e djathtë lëshove pantollat dhe me hove më mbështete për tavolinen e toaletit. Me dorën e majtë më kape për flokë dhe përnjëherësh ndjeva se si me hov, ari yt depertoi mbrendësinë e idhit tim. Lëshova një rënkim të mbytur. Ti më ije me zjarr, me hov, me ashpërsi. Ah kjo ashpërsi e jotja gjithmonë më kishte çmendur. Më shtrëngoje flokët gjithnjë e më shumë, derisa me dorën e djathtë më shtrëngoje, më pickoje, më mëshoje bythve, belit, kofshëve. O zot, përjetoja orgazmat një pas një. Idhi më ishte shndërruar në ujvarë. “je me mbrojtje?”më pyete. “Po” u përgjigja shkurt. Ti nuk fole më. Fillove të më qije edhe më ashpër me pushime. Sikur doje të arrije fundin e botës. Ndjeja arin tënd tek më godiste mitrën. Një dhimbje e vogël që më bënte të çmendesha fare. Përnjëherë ti e shpejrove dhe ashpërsove ritmin e pompimeve, dhe ndjeva se si llava jote vërshoi mbrendësinë e idhit tim. E rraskapitur dhe e qullur nga djersët u mbështeta për tavolinën, dhe ti u mbështete mbi mua. Zgjata kokën duke u munduar të arrija buzët e tua. Ujerat e përziera, tuat dhe të miat, më rridhnin përposhtë këmbëve.
U ngritëm ngadal. Shkëmbyem ca puthje, dhe filluam të punonim në pamje të jashtme. Dukeshim sikur te kishim ikur nga burgu. Lol.
Ti dole i pari, dhe une mbeta te pastroja edhe pak grimin e përshkëllirë. E shikoja vetën në pasqyrë dhe nuk e besoja,…., nuk e besoja se prap të kisha pranë! [/qb]
thjesht nje paralajmerim per shkruesin:heren tjeter me pak explicit ne pershkrime, pamvaresisht se eshte teme erosi. ka patur disa reagime qe ju kane reportuar. [/qb]
UN HABITEM E NGELEM PA MEND FSHIJINI KETO TEMA ATEHER OSE RINI URTE E LEXOJINI .FLITET PER FANTAZI SEKSUALE JO PER SHITJE GJIZE .KUSH TURPEROHET LE MOS TI LEXOJ PO BESOJ

Homunculus

Primus registratum

....vjersha me shqiperine me beri te me vrasi nergjegja....e kam qebur me nenin shqiperi....qe thua ti ...sic e di...ja chat une nganjehere...po edhe cyber beji une...s kam turp une jo ore ca turpi...fjale jane...jo xhishu jo ta futa jo ma fute jo sa te madh e ke...jo prit se erdhi burri u laga u prisha ...u nxeva ...u quajta...cyber hesapi
por me nje gru te martuar nga nijmegen hyra keq n muhabet en c te bejem...pasi pa foto nga te mijat...se ti e di qe djale me te bukur se mua s ben me lagja e qorrave...kombinati d m yth,,,,po nejs qe mos ti bejem qefin vetes.....
me tha hajde te merkuren ne ora 20.00 te stacioni i trenit ne nijmegen se dhe burrin e kam me sherbim ne usa ...e flasim e njihemi me njeri tjetrin...pa pime dhe nonje kafe....oke i thashe une...po nga je ti me tha....jam italian i thashe...e po shyqyr me tha
e u sosa une ne nijmegen...kur erdhi qe ju befsha kurban te pushit te verdhe...se bjonde qe ajo mane....ti e di sa me quhen mua bjondet he.....po nejse sa e pashe mu fry...hajde gjoks mo bir si shitset e bulmetit ne kohen e enverit....ach sikur ta quaj thashe me vehte....kondomin me vete e kisha dhe tre cope bile.....sa erdhi i thashe a ecim e gjejem nje kafene tjeter se ketu ka shume drite....me pa me ato syte e kalter si deti nag radhime ne kohen e enverit kur s kishin filluar te dhisnin maloket ne det e as te lanin terxhubanet atje.....e tha me nenqeshje tv-je...mire...me ate r-ne e bute te jugut te hollandes...qe eshte e bute si hallvasi...ecem ca.....sec pashe ca shkurre rruges...park me demek dhe i thashe a s ulemi ca ne natyre....mire me tha me ate r-ne e bute brabandse....si grasua e shulit te kallashit.....qe i falshim dite nga jeta jone se ai na i mbrojti motrat e familjet nga zani ne :97...
e nejse sa u nisem nga parku e nje ta zene nga mezi ...e kur mu vervit o mane mu ne buze....t e kujtohet si xhaxhellaret e kushurinjte nga fshati qe puthen burre me burre ne buze....mbeturina te kohes se turqise kur burrat se kishin per gje te quanin njeri tjetrin...dhe shqipot ne ate kohe ****** lakror e bene....prandaji zune dhe pozita te larta ne turqi....pa lere se c thone ishim trima.....quheshin me persona VIP te turqise se asaji kohe degjome mua......e i benin vezira...qe ti kishin me afer e ti quanin me kollaji....po nejse nje ta mbeshtetur te dera e mbyllur e nje dyrqani fotografesh...dhe gati sa s e quajta mu atyne....sutjenat ja vervita tutje...na shikonte poplli me habi...ne s pyesnim.....ikem te parku dhe filluam te kerkonim nje cep te fshehte....rruges ajo me tha ti flisja ca per vete...i thashe ...lady une dua te te quaj ...s dua te flasim...ajo me tha edhe une dua te quaj megjithese erdha per nje kafe...por ti je nje italian teper i bukur si te gjithe njerezit e asaji sterreje.....i thashe e di kush eshte populli me i shemtuar ne mesdhe...jo me tha...shqipetaret i thashe.....oke me tha....u ulem ne nje stol e fillova ti futja duart...ajo vet doren te darri dhe ...filloji te ma nxirrte ngadale duke ma ferkuar....u duken ca femije me nje qen....hop e hoqi doren dhe une i thashe....nje shqiptari pas kesaji qe ndodhi darri s'i fryhet me...s kane takat ata
...une jam me fat tha ajo qe kam italianin tim te bukur prane ....dhe fet me shtrengoji darrin.....e s dua t i a di per shqipot shemtaraqe.....e dhembekrimbur...se une i thashe qe shqipetaret hanin shume bakllava dhe s shkonin te dentisti ...prandaji qelbeshin fryme qeni.....
hop ma nxorri prape....une ja kisha futur duar brenda brekeve mu ne idh......ajo u gajas mo bir.....tamam si ato plakat e himares kur vajtojne ndonje peshkatar qe e ka bere dinamiti lakrame.....cohu i thashe se s durroji dot me...po ku more me tha....cohu i thashe te ato dy pemet afer gardhit....nje ta zhveshur atje lakuriq e fillova t i a lepije idhin qe e kishte si ato aktoret e rtm-se qe na e benin cope darrin nga te renit me dore ne kohen e enverit....e kur mu vervit lakuriq si qe...hajt futma me tha.....e mi shqeu pantallonat....e mu hodh...e ngrita ne krah dhe u mbeshteta te gardhi....duke e quajtur atje ajo bertiste nga qefi e une ca nga qefi e ca nga sikleti se me cirrnin hekurat e gardhit...mire qe kisha xhup lekure.....duke e quajtur i thashe se me vrisnin hekurat por une s dorezohesha se s isha shqipetar....por italian i bukur e rrockemadh me plotesoi ajo fjaline......pastaji e mbeshteta une ate te pema....ajo ulurinte....erresire perreth.....kujdes me tha se mos te iken kondomi nga darri dhe me ngelet brenda me tha....i thashe se kam darr italiani si trupi i silvester sallomit....i gjere lart e i ngushte poshte...ki kujdes se rreziku i kondom ngecjes te ndodh vetem me ndonje shqipetar i thashe ata e kane karrin ters te ngushte lart e te trashe poshte si pyke me demek.....ach the shqipetaret te na marrin pleshtat se u a kemi vene kufirin te thana...e pa vize shengen s guxojne te bejne t'h'u....e shtriva ne ferra pastaji.....ja nrita kembet pet me barkun ja bera....ajo ulurinte....me quaj te lutem....mos ndalo...une dhe moshen sikur s e kam me per sporte alpine mor bir...e me dhimbnin muskujt e barkut po se jepja vehten.....uh...quajme thoshte me fort....e filloji te me kafshonte me beri gjak nga fytyra....apo s kishte dhembe si te peshkaqenit......nejse duke u quajtur u prish ca here e une akoma mbahesha....sic u mbajten piratet e selam musait qe s duruan tu futeshin italianet pa orar e tu quanin gjyshet e stergjyshet tona......po shyqyr se prandaji jemi bere ne kaq te bukur ...dhe na ka ikur ca ajo era e jenicerit.....nejse.......i futa dhe nja dy kolpo dhe u prisha.....hajt i thashe ndihmome te heqim kondomin....une u kapa fort pas pemes dhe ajo e terhiqte kondomin derisa doli i mbushur plot me mak zak zak....e filloji ta lepinte kondomin si akullore....e pastaji ma beri darrin xham me gjuhe....u ngopa tha hajt vishemi.......rruges ne kthim me tha une pata frike se mos na dilte ndonje gjalper tha....mos u tremb i thashe...gjalpri terhiqet vetem nga era e shqipetarit....me pa me habi dhe tha ....bennie....ti je pak racist.....gjithe ato brockulla qe me the per shqipetaret.........

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: :eek: :eek:
E lexove te teren miiiiiiiiii :eek:

Do e printoj ta coj ke azili pleqve se do u boj sevap /pf/images/graemlins/laugh.gif do nihen gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nadia81

Primus registratum

I lezecem ky!Edhe me duket se thote te gjithe ate qe e mendojne vetem se sgjejne kurajon ta thone dhe e denojne si vulgaritet kur shohin qe dikush ua ka kaluar:pP

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDER:
[qb] ku ka gje me fantastike se te besh dashuri ne uje mer po ku merrni vesht ju kalamoja duke te rene dallget e detiti mbi trup ndersa ben sex pupupupupu ca gjeje e llahtarshme ishte me besoni se e kam provuar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup: I agree

Seriozi

Primus registratum

Ajo ishte poshte meje ndersa une sigurisht qe isha siper saj,pastaj u ndrruam,ajo hipi siper meje.Kur une isha siper pompat i beja une,dhe kur ishte ajo siper ajo nuk bote pompa se ishte si pompa vet,gati me thithi te terin.

Hajde imagjinate hajde.

Guest

Nuk e di ne ju kam folur ndonjehere per Gentin po kete here dua tju tregoj dicka te shkurter per kete personazh interesant te imagjinates time sensuale lol
une isha duke bere nje dush te nxehte nderkohe qe ai erdha nga mbrapa dhe me kapi prej krahesh me shtrengoi fort dhe meputhi tek qafa aq fort sa ja kalonte dhe drakules ma beri qafen me pulla te kuqe po dhe une ama sja lashe pa ja dhene kusurin e kapa fort pas vetes dhe terhoqa fort ne vaske dhe u zhytem ne uje si dy femije te pandrequr dhe ashtu luajtem me shkume me ore te tera shkume sapuni ee dhe ai me ferkonte trupin mua pastaj un atij barazi per dy engjej te sapo dashuruar hi hi hi qef kemi bere bashke cfare koherash apo mos duhet te them aventurash ..... kjo esht enje pasazh shuem siperfaqesor i jetes tone seksuale

ikni flini gjume rehat tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Homunculus

Primus registratum

Ate mengjes te zakonshem me diell une isha ulur ne nje nga lokalet e zakonshme te Tiranes per te pire kafen time te zakonshme duke lexuar ne te njejten kohe gazeten e dites me lajmet e saj te zakonshme te kronikes se zeze. Kesaj rradhe ato qe po ndodhnin mund te perfshihen pak a shume ne keta titurj. “Babai vret vajzen, mban premtimin pas braktisjes, Perfundon ne praga romi, qe tentoi te perdhunonte kunaten, Biri pijanec plagos te atin me thike dhe tenton ta vrase me arme, Ther me thike per te dashuren nxenesin e "Petro Nini Luarasit", Prokuroria italiane: OK ekspertizes se ADN te vrasesit te Mirit te Xhikes, Prokurori italian merr ne pyetje te arrestuarit e trafikut te femijeve, Zjarri djeg te gjalle ne banese, nje 41-vjecar, I del para trenit, vdes i copetuar nen rrota, Gjyshja seksi kurorezon "Miss Albania 2003", Legalistet, ne prag te divorcit me Berishen.”

Keto lajme po na c’mendin fare, asgje e re edhe sot, mendoj me vete. Ndersa po gelltis kafen e hidhur kuptoj qe po ndjej nje arome dikur te njohur qe me ben te kthej koken. Shquaj nga mbrapa gjatesine e trupit, floket, shpatullat, belin, bythet. Mendoj, hm, me duket si siluete e njohur. Te jete kthyer D nga jashte shtetit? Po te ishte e vertete do te kisha degjuar dicka me pare nga djemte e lagjes. E dija si qeni qe do te cmendesha nga deshira per te. Vetem mendimi me ngacmonte cdo qelize a atom si i thone thermijes minimaliste. Pastaj mendova, s'ka mundesi. Eshte bere kohe e gjate, une shquhem per deluzione. Me dukej aq e aq e gjate koha e shkuar sa kujtimet i quaja eksperimentet e domosdoshme te adoleshences pa te cilat frymoret biologjikisht kurioze do te quheshin fatkeq. M'u kujtua takimi i pare. Ishim mbledhur, grupi, tek shtepia e tezes sime qe kishte thyer qafen per temire tone me pushime ne Himare. Vajza e tezes ishte shoqe me D. dhe une i kisha thene kaq e kaq here qe doja te me prezantonte me te sepse sikur ndriconte ajri perreth saj. Me kujtohet kur i dhame doren njeri-tjetrit, pa u pare fare ne sy, me nje lloj energjie qe kerkonte te komunikohej por ende te mbetur pezull. Une filloj ta pyes pambarim per gjerat me elementare dhe ajo me kthen pergjigje duke iu shmangur shikimit tim te drejperdrejte. Me vone, s’me rrihet pa mos u ngacmuar dhe u bere i keq kurse ajo fillon te humbase qetesine. Shoqja e saj dhe vajza e tezes sime na thote: ju te dy silluni mire me njeri tjetrin. Mjaft u ngacmuat dhe uleni zerin. Ose po qe se keni ndermend te vazhdoni me sherr, shkoni ne dhomat siper. D me pa ne sy sikur kjo te ishte nje zgjidhje e perkohshme logjike, ose ashtu mu faneps mua, dhe une qe tund koken ndoshta kot. Me erdhi nga mbrapa. Filluam te ngjisim shkallet spirale per ne dhomat siper. ndalova dhe u shkembyem. E lash te ecte para meje. Kofshet e saj ferkoheshin perpara fytyres sime dhe une ndjeja parfumin e saj qe do te vazhdoje te me mundoje per vite qe vijne. I mbaj nje dore ne mes nga mbrapa, ku ajo te mbeshtese shpinen, per ta ndihmuar te ngjise shkallet me lehtesi dhe i peshperis ne vesh: Po ngordh per ty!

Homunculus

Primus registratum

Buzeqeshi.
- "As qe me kishte shkuar nder mend," tha. "E keqja eshte qe une kam standartet e mia."
-C’fare standartesh, habitem.
-E di ti,- me thote.
U futem ne dhomen formale te gjumit te tezes, qe sic thame kishte thyer qafen, dhe u perplasem mbas deres se mbyllur. D mbushi doren me floket e mia dhe me afroi koken tek goja e saj. Nje goje embelsisht e dashur qe me laterzhyen me njomeshtine e gjuhes. Fillojme te puthemi sikur e nesermja te mos vinte. Ndjej qe kercijte e saj te jene puthitur me kembet e mia. Ndihej gjithe trupin e saj te gjate qe ka marre formen e trupit tim. Me pelqen kur trupat jane kaq te perputhshem. E marr si shenje bekimi nga lart, sepse kjo ndodh rralle. Ajo me sa duket kupton qe darri im eshte zgjeruar zemergjeresisht i druzuar pergjate trupit tim dhe me thote:
- Ti shikojme pak standartet?
Fillon te me zbertheje pantallonat dhe mi ul deri ne gjunje. Darri im i cliruar fillon te lavjersohet ne ajer. D ulet ne gjunje dhe ja pervehteson koken nepermjet portes se grykes.

- Mmmmm. qe sot kam standarte te reja,-degjoj. Mu be sikur e kuptova te thoshte qe darrat e meparshem kane qene modeste por nuk isha i sigurt. Ndoshta ishte e kunderta, ishin gjigande. Ne fakt, dija nje gje te provuar, qe darri im eshte jonormalisht i trashe. Edhe njehere tjeter deshmova skenen kur goja e saj e supermadhe, si e Sofies, duhej te hapej fort qe ta strehezonte. Po luaja mendsh nga intensiteti i ngacmimit. D ma thithte darrin fort por me gojen hapur. Kjo ishte embelsishte e durueshme. Gabimi me i madh qe bejne njerezit eshte thithja frymemarrese. Lere lumin te perplaset midis brigjeve per qejf te vet. Here pas here arrinte ne fundin e grykes dhe une kuptoja se shumica e darrit qe mbetej ishte jashte.
- E di un cfare do ti, me tha. Kam mesuar nje teknike te mire. Quhet thellethithje. Dhe e perpiu te gjithin pertej fundit te grykes se saj. Ndjeja si koka e darrit mbahej midis mukozash ne nje menyre qe s'e kisha perjetuar me pare. Me vinte te ulurija nga kenaqesia ose po ulurija dhe nuk dija cfare ndodhte.
-O zot, cfare behet me ty, mblidh veten,- me thote.
-Pse? -habitem.
-Me cmend ideja qe kete cope trung do ta zhys tek lulja,-buzeqesh.

- Oh, po ajo pune nuk eshte aspak e sigurt,-i them. Do ta lepij lulken aq gjate dhe mire sa qe do te me lutesh qe te ndalem dhe une do te vazhdoj ende, i them.
Fjalet e goditen si rrufe.
-Mi hiq breket te lutem,- tha D.
Une ja hoqa me dhembe dhe i mbajta ne goje per pak kohe nderkohe qe bythet ja mbaja me duar, si te kisha gjetur dicka qe me perkiste. Ta them hapur, nuk me besohej qe do te quaja D. Kofshet e saj e kapen koken time sikur dukej qe mezi priste buzet e mia te lepiheshin me lulken e saj flakeruese. Filloi te perpelitej shume dhe bertiste: O zot, po me shkaterron. Mbas ca kohe kur largova gojen nga hyrja e ujvares ajo dukej plotesisht e derdhshme dhe e perpelitur. Pastaj u ngjita lart me te puthura drejt buzeve. Kur e putha D shijoi vete shijen e lulkes. Te lutem me quaj filloi te bertiste. Fjalet e saj me ngacmuan te gjithe atomet(?)n e mundshme. U versula si demi mbi lopen. Lulka e saj e kulluar dukej shume mikpritese per kafshezen time te gjere. Dukej sikur po i shtyja muret e embelsise se saj me darr dhe ajo renkonte duke thene refrenin klithezues - O zot, pse po me cmend. Kur copa e drurit tim ishte futur Brenda, ajo me mbeshtolli me kembet e saj dhe me bertiste: M'a shkaterro lulken. Nuk e di sa kohe vazhduam ashtu por ndjeva qe u derdh dy-tri here. Nga ritmet e mia qe vinin duke u rritur ajo e kuptoi qe une isha afer shkrehezimit, u shkeput si mace dhe ma kapi darrin me dy duar dhe e zhyti thelle ne gryke.

Nderkohe, i pompoj koken duke ja mbajtur qafen me dore. Befas, degjoj zhurme neper shkalle dhe i lebetitur perpiqem te shkeputem. D duke me kapur bythet m'a mban darrin thelle ne gryken e saj. Hapet dera. Hyn ime kusherire. Shikon ***** tim dhe shtang per nje moment. Une po lotoja nga turpi. I them cfare ka ngjare. Uleni zerin se cmendet lagjen me thote ajo duke mos mbajtur te qeshuren. D i shkel syrin.