Hyjnia femerore dhe dita e sotme!

Hank

Valoris scriptorum
Re: Hyjnia femerore dhe dita e sotme!

Me e thon troç, Hyjnia femërore dikur ka qenë më e rëndësishmja ndërsa sot nuk ka hyjni femërore. Femra vazhdon të abuzohet (në të gjithë botën) e nuk mund të hyjnizohet. Për më tepër që sot hyjnitë e kanë humbur pothuajse totalisht shkël
Ndoshta adhurimi i perendise femerore ka qene i lidhur disi dhe me mentalitetin matriarkal ne periudha te caktuara te historise njerezore
 

Kondrapedali

Kondrapedali
Ose ndofta ngase femra është burimi i jetës me gjithë të mirat e të këqiat e çdo njeriu. Femra e lind, e rrit, e bën njeri. Çdokush të mendojë nënën e tij/saj dhe aty do kuptojë hyjnizimin e femërores.
P.S. Keltët i jepnin një rëndësi tepër të madhe femrës deri sa dhe trashëgimia të shkonte në krahun e femrës. P.SH. Kur nuk kishte fëmijë, trashëgimtar i fronit, apo i titullit, bëhej nipi, djali i MOTRËS.
 

policia

Forumium maestatis
Ose ndofta ngase femra është burimi i jetës me gjithë të mirat e të këqiat e çdo njeriu. Femra e lind, e rrit, e bën njeri. Çdokush të mendojë nënën e tij/saj dhe aty do kuptojë hyjnizimin e femërores.
P.S. Keltët i jepnin një rëndësi tepër të madhe femrës deri sa dhe trashëgimia të shkonte në krahun e femrës. P.SH. Kur nuk kishte fëmijë, trashëgimtar i fronit, apo i titullit, bëhej nipi, djali i MOTRËS.
me pelqen kjo qe ke shkruar...
 

gurax

Pan ignoramus
Gjithashtu ne Egjiptin Antik, femra ishte ajo qe konsiderohej bartese e linjes gjenealogjike dhe e drejta per te trasheguar fronin kalonte nga femrat dhe ishte rrenjesore qe faraoni dhe e shoqja e tij te kishin nje pasardhes femer. Faraoni ishte drejtuesi, por e drejta e trashegimise i perkiste te shoqes se faraonit. Eshte krejtesisht e njejta praktike qe ka permendur Kondrapedali per Keltet.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Gjithashtu ne Egjiptin Antik, femra ishte ajo qe konsiderohej bartese e linjes gjenealogjike dhe e drejta per te trasheguar fronin kalonte nga femrat dhe ishte rrenjesore qe faraoni dhe e shoqja e tij te kishin nje pasardhes femer. Faraoni ishte drejtuesi, por e drejta e trashegimise i perkiste te shoqes se faraonit. Eshte krejtesisht e njejta praktike qe ka permendur Kondrapedali per Keltet.


Nje grua shfaqet ne nje show televiziv dhe akuzon te shoqin per tradheti bashkeshortore. Nder te tjera ajo nxjerr si prove fotografine e foshnjes se vet duke thene se femija qe doli prej barkut te saj ngjan me teper me dashnoren e burrit se sa me ate vete.

Qe te quhesh "jew" ti duhet te kesh nenen izraelite POR jo domosdoshmerisht babane.

Drake, nje kengetar rapist kanadez eshte mulat. E ema eshte cifute dhe i ati zezak. Ai e gezon te drejten te jete jew.

Nuk ka te beje fare me tradite fetare POR me nje te vertete te hidhur. Prezencen e kurverise ne ato vende prej nga erdhi judaizmi dhe myslymanizmi. Ne qofte se ZOTI nuk shihet por perceptohet si shpirt atehere plehrat tokesore mashkullore do t'a mendojne dhe imagjinojne ate si fuckable hyjni femerore.

Kush eshte e verteta atehere, me thuaj o njeri!

Ne qofte se nje grua e vetme kapet prej dhjete meshkujsh atehere vetem njeri prej tyre do te jete babai i femijes qe rritet ne barkun e saj. Gruaja njihet. Nena njihet. Ajo eshte me barre. Nga keta dhjete meshkuj kush eshte babai?! Ai eshte i panjohur.

A jeni ne gjendje o njerez te shthurrur te dalloni nje ritual dhe tradite fetare nga nje realitet i semure?


Adea
 
Top