Hotkobursat :D

T[]

Forumium praecox
Re: Hotkobursat :D

hotie dhe 100 mi /pf/images/graemlins/smile.gif nazho me ke ngel ketu si hasani i grave /pf/images/graemlins/smile.gif jo njena portofolin jo njena zemren mire qenke rregullu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ka kap dashnore mi! se shef qe nje nji fjali ka shpernda 5 ikona periher e? /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

a, edhe i gjo: qe mos ja haj hakun çunave po them edhe qe "ka kap dashnor". gjithnji me mundsi te ndame 50% me 50% t'kuptohena /pf/images/graemlins/laugh.gif

T[]

Forumium praecox

aha nji ore me kerku shpine e vjeter nazho cne merr daku qe e le kaq poshte veten

Albanian_Hottie

Primus registratum

Pata disa momemnte free dhe thash ti bej nje ze grupi shurupit..hihih. Shof qe paskeni humb dhe juve.... :wave:
Po ku jeni o njerez? C'kemi ndonje te re? Jeta e perditshme.

I've missed u guys :cry:
kisssss

P.S. Mu thafshin duret ishalla se desh harrova... Gezuar Viti Riun :rockband:

personazh

Valoris scriptorum

ore, une e di qe ti mgjth m'ke thon shpirti-zemra-vathi ke hunda-etj etj mu /pf/images/graemlins/laugh.gif , po te tjerve u kthe pergjigje e mu as me me pershnet hiç. /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

ta anashkalojm debatin "mu me kape online ti? un jam perdite mi!!!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

po çkina i her? a u bone robi modh? e marove shkollen? u fejove? bleve shpi? ke mor qen? :devil:

Albanian_Hottie

Primus registratum

ahhahaha, ok. Me paske kap ti online atehere!! lol.

Shkollen se kam maru ala, ne shpi gjith diten sot laj shpelaj se me kan ardh njerez,kam hyp cik npesh (ca thon nga mireqenja, un se vej doren nzjarr per ket), ne tjeter pun pun nat e dite qe te shohim pakez drite. Do mo ti?

Ti anej? Naj te fort? Se ke shum nga ato ti..lol.

Ika i her
muahzz

bebi

Primus registratum

iii shih si hane vetem kta :smash:

albanian_hottie, pse rren maj se s'je feju/martu?
kush ti ka fut dy kamt n'1 kpuc praaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: