Hotkobursat :D

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Hotkobursat :D

Papi si sta ciullando (aposto di ciullare veramente :mad: ) nje gote vere.

Se vuoi....shihja o ne gjyse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

e cdo kisha pas qef ne un me festu me ju po jam bo gjys njeri. Ka 4 dite qe kam kap krevatin me antibiotik ne se leshoj.

personazh

Valoris scriptorum

nje gjys gote ketu, nje gjys atje....e veç kur i thu babit "e dashur, te dua!". /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hotto, kur e ke ditlindjen ti rrusho te te vij te mbjell nji fidan limoni ke kopshi?

Diavolessa

Valoris scriptorum

M'ke mu ma afer re /pf/images/graemlins/laugh.gif Fiks mas 10 ditesh ..Tamam kohe per te mbjelle /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Te kalume Hoti :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

u ç'ma futen...e than me verte e tashi dun dhurate /pf/images/graemlins/tongue.gif

ne knej? hame, pime, rrime, shkundim qylyma /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

pule, derri, njale.... prit kur te gjej edhe qofte me mish kermilli /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

ej c'kemi mire keni qene ju...une kthehem ndonjehere vezhgoj e pastaj iki s'kam nerva me shkrujt shume edhe sepse kur rrin nje kohe te mire pa hyre ketu behesh çorap nuk arrin te lexosh me tema...
ju mire kini qene? me pula me gjela etj etj

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] ej c'kemi mire keni qene ju...une kthehem ndonjehere vezhgoj e pastaj iki s'kam nerva me shkrujt shume edhe sepse kur rrin nje kohe te mire pa hyre ketu behesh çorap nuk arrin te lexosh me tema...
ju mire kini qene? me pula me gjela etj etj

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
zevze, ku je mi goc? na kish mor malli....c'thot jeta?
ne knej pulat e gjelat mire i kena pas, merret nazhi me to i bo stazh dit per dit

jona20

big bum bam...

rikthim perserisht edhe pse pas 5 ditesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

ciao mAcja,hottie,nazhi(per mu je, ke qene edhe do mbetesh nazhi /pf/images/graemlins/wink.gif )

o nazho po amon e burr si ngele vetem tu stervit pula...njehere e njekohe stervitshe vetem kolektivin tone (dmth te pulave qe qajne shume po s'bejne shume veze), tani je shpernda shume.
Kujdes, hap syte...se pulat aktive jane me te rrezikshme /pf/images/graemlins/tongue.gif

qe thu ti hottie, jeta ecen perpara, ndonjehere merr ca kthesa majtas me rrembim,pastaj kthehet prape perpara, s'ka ku te shkoj /pf/images/graemlins/wink.gif

hajt ja kalofshi mire e bukur :wave: