Une sot jom zgju heret , kom ardhe n'leksion , tashi po tund ***** ne nji karrige para pc-se ne po boj llogje ne af .Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]
njerez ca keni bo sot,hajde nxirrni kokat. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
dridhe like boje trike /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] ... ky ven po me bohet si shendetllia....sa me shume hyj e postoj ,aq me shume me vje qejfi me postu.
sot msova zgjedhimin e foljes "like"
-I like
-you like
- she/he likes ....etj etj -we like [/qb]
upupu ca po me thu,larg pargolive te keqen,una kam nermen me bo ca leke i here,pa punu s'ka pargoli /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb] Gjesi hottsa /pf/images/graemlins/smile.gif Mary paske ardhur ene ti zemla /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tea, Nazho smak /pf/images/graemlins/smile.gif
Zeve ,
Pargoli ugluale a topi cioè ashtushe bambini /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une kisha degju: 'shale biciklete', por e thene prej teje... e besoj qe ka ene koke. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] çao moonçe qejflie biçiklete....edhe biçikleta ka koke, koken e dinamos /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
muhabetaxhi turpi! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Nazh...hec ne chat se ka ardh zevja...bojme içik muhabet seksi. [/qb]
Amon mi se me je bo si edukatorja ime personale. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ca jane ato shale moj Moon /pf/images/graemlins/smile.gif Mos i permend shalet atij se merr flake ne vend /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o nazho e shef ti ket,qekur i dite fillova tu e zgjat une ne chat,per pune seksi nuk i pushon mo llapa...jam duke u bo figura e seksit per xingun...s'ma merrte menja se kishte ngel ky per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Xingaro:
fiks e ke gjet /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga moonlight:
[qb]muhabetaxhi turpi! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Xingaro:
sa here kam thon una,qe je ashtu ti...keqinterpretus /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] o zeve o turbulluse ujrash...ça eshte ajo "nxirrni kokat"? sa here t'kam thone qe shqipja eshte gjuhe mistrece me shume interpretime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]