Hotkobursat :D

Albanian_Hottie

Primus registratum
Re: Hotkobursat :D

Sa mire qe e bere qe erdhe putraku...
Pa na e trego i her viti riun tend..masnej po kalojm neper tema te tjera /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] Po pse mi, jan te zon te gjith e??
Hajt se ka ne 1 muj, mos u deshpero. Po ashu po t coj une nje lule me post. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi qyqe jane, edhe te disponueshem, po kam nje kusur: Nuk ngaterohem me shoke, se jau di te gjitha te palarat. Me pelqejne enigmat /pf/images/graemlins/smile.gif lol

mostro

Putraku

Amon me pyt me mire per te tjerat se per vitin e ri me bi si tull me koke!po ja viti i ri me gjeti duke kenduar sic e thote ajo kenga
BORA BIE LEHTE E LEHTA
FUSHA EDHE MALE
VITI RI DO TE NA GJEJ
ME KENGE DHE ME VALLE..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
TE TJERAT EDASHUR mire fare,jete me shume ngjyra.
po ti sike qene sepse ste kam pare qe per clirim te atdheut!!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

ahahaha, sa bukur e ke thene majestic. Me ke pelqy, po une se kisha llafin me dal as in date, po vecse me dal as in just having fun with a nice group of people. Heheh, une te pakten po komfortoj veten me kte. :rockband:
Putraku, amon mer cun. Nga nuk kam qene, anej knej gjithanej kur i bi llafi. Po sot jam free fare, ne spo di ca me bo. Kisha me shku ne sinema po e hoqem nga defteri per sot. O shume ftoht knej. -6 grad.. :rolleyes:

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] ahahaha, sa bukur e ke thene majestic. Me ke pelqy, po une se kisha llafin me dal as in date, po vecse me dal as in just having fun with a nice group of people. Heheh, une te pakten po komfortoj veten me kte. :rockband:
Putraku, amon mer cun. Nga nuk kam qene, anej knej gjithanej kur i bi llafi. Po sot jam free fare, ne spo di ca me bo. Kisha me shku ne sinema po e hoqem nga defteri per sot. O shume ftoht knej. -6 grad.. :rolleyes: [/qb]
Po mir mi lal, ashtu si grup ia bej qefin vetes une, every week-end, po ca ti besh asaj anes tjeter qe s'me fle karari gjekundi thuaj :rolleyes: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] T[] & Zeve Duhet te kene bere ndonje kope me pargoli qe s'shihen me /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
cfare eshte kjo kope me pargoli...se kam nigju na i here ket shprehje :confused:

ciao grupi si ja keni kalu ju?ishalla mire,shof qe eshte shtu popullsia ketu edhe ja dy faqe jane shtu...keni bere perparime me vitin e ri /pf/images/graemlins/wink.gif

shnet te gjithve!

personazh

Valoris scriptorum

mjes robi qe ka lind me aparat fotografik ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif . t'kapa pa dashje online, se nuk kom shume kohe me fol.

putrak djali qe e ben naten dite e ben, si Duararti Thili /pf/images/graemlins/laugh.gif .

çao femnat qe keni halle S.valentinoje, na kpusni shpirtin ne pertej-oqeanit tu na thon qe s'keni me çin kaloni /pf/images/graemlins/smile.gif .

jona20

big bum bam...

edhe une pa dashje te kapa,se s'kisha per te pare...pah c'koincidence... me te nime ere nazho /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

....sheeettt, e kuptove ti qe s'jom la po mos e perhap llafin. ika tashi se kom lekshon inglezçe nja nje ore. t'puth edhe n'sy te tosit pa mu dridh hiç... /pf/images/graemlins/wink.gif

çao rubu!

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] t'puth edhe n'sy te tosit pa mu dridh hiç... /pf/images/graemlins/wink.gif

çao rubu! [/qb]
Shif ti mo m'gjuj kunaten se ti theva syzet :mad:

jona20

big bum bam...

ua mary...e di sa leke i kane bo nazhit gjyslyket apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif i ka firmato ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne puthemi si shoke mi mary,se nuk jam kornaxhie una /pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]
ne puthemi si shoke mi mary,se nuk jam kornaxhie una /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shif se osht loj me t'futme , mos i beso ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjesi hottsa /pf/images/graemlins/smile.gif Mary paske ardhur ene ti zemla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea, Nazho smak /pf/images/graemlins/smile.gif

Zeve ,

Pargoli ugluale a topi cioè ashtushe bambini /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Pershendetje grupi! /pf/images/graemlins/smile.gif

monologu vagines nr.1: "Sa e vetme ndihem per diten e Shen Valentinit! As shiu nuk me lag, as djelli nuk me ngroh!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Nazho, ca llafi msove sot ne inglezce?

Albanian_Hottie

Primus registratum

eh, talluni talluni me ndjenjat e te tjerve.. :rolleyes:
help.gif

P.S. Ju pershendes i her te gjithve se nuk e di kur do kem koh te futem prap si dje..

moonlight

Primus registratum

Miss Forumi, e kisha me veten time une, ty nuk ta qaj hallin hic per at' pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire se te na vish prap, se ketu po isoj e gjen (me keq se ne telenovela).
Une edhe icik dhe i thash 'bye bye' punes se me lajmeroi nji shoqe qe paska nice sales ne mall sot. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te puc. /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

... ky ven po me bohet si shendetllia....sa me shume hyj e postoj ,aq me shume me vje qejfi me postu.

sot msova zgjedhimin e foljes "like"

-I like
-you like
- she/he likes ....etj etj -we like

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Pershendetje grupi! /pf/images/graemlins/smile.gif

monologu vagines nr.1: "Sa e vetme ndihem per diten e Shen Valentinit! As shiu nuk me lag, as djelli nuk me ngroh!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Nazho, ca llafi msove sot ne inglezce? [/qb]
Fiuuuuuuuuuuuuuuuu Moon ku te paska shku menja :rolleyes: :eek:

Ca jane keto llafe mi cupe :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] ... ky ven po me bohet si shendetllia....sa me shume hyj e postoj ,aq me shume me vje qejfi me postu.

sot msova zgjedhimin e foljes "like"

-I like
-you like
- she/he likes ....etj etj -we like [/qb]
Vec like rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po i love moj cuce katune s'e ke mesu hala /pf/images/graemlins/laugh.gif