Homoseksualizmi, Ndjesi Fizike apo Ndikim Shoqeror

zog

Primus registratum
Re: Homoseksualizmi, Ndjesi Fizike apo Ndikim Shoq

seriozisht per ata qe nuk e dine PEDERAST vjen nga greqishtja PAIDERAISTES = PAIS/PAIDOS (femije) + ERASTES (dashuri).

lidhja (e)RRAS = ERAISTES = dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa femija eshte PA I DIT (i pa dit)

dmth tush edhe pse kot i je afru kuptimit qe ne fakt eshte me genjy femijet seksualisht, ose me bere dashuri me ta.

VoGeLuShI

Primus registratum

pse ne keto tema shkruajn gjith idiotet???
ore ti lart nuk e kupton qe gjith temat mbi homoseksualizmin jan mbyllur per shkak se shkruajn ca si puna jote qe vetem llomotisin, i kam lexuar 1000 here keto shkrimet e tua gjithandej...
ndonje te re ke???

S6T6N6

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Se je hetero ke patenten e Natyres eh?!

[/ QUOTE ]

varet se kujt i thua ti patente! nese me kete term do nenkuptonim mundesine per tu riprodhuar krahasuar me mundesine e homoseksualit une do thoja po, e kam patenten e natyres /pf/images/graemlins/winkwink.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

s6 e ke sh gabim, ti mund te jesh steril ndersa nje homo jo, dhe shkon ky homoja ne spital ose ne qendrat e depozitimit te spermes ku ai sterili hetero con gruan per nje farezim artificial dhe hop rrit gjith jeten femijen e atij homos pa "patente" /pf/images/graemlins/lol.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

sa per termin gjuhesor qe po diskutojne zogu me tushin un mendoj se:

PEDERAST = PO - DERR - ASHT (vjen nga gegnishtja /pf/images/graemlins/laugh.gif)

zog

Primus registratum

Se je hetero ke patenten e Natyres eh?!

[/ QUOTE ]

varet se kujt i thua ti patente! nese me kete term do nenkuptonim mundesine per tu riprodhuar krahasuar me mundesine e homoseksualit une do thoja po, e kam patenten e natyres /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

nuk eshte ne fakt kaq e thjeshte, sepse edhe pedet riprodhohen, bile duan te kene edhe femije, nuk e kam te qarte a ndjejne afeksion per ta apo vetem per te ulur taksat (kete duhet nje syresh te na e kthjelloje).

pedet sipas ideologjise se tyre te reformuar, nuk ndryshojne nga te tjeret, kjo do te thote qe ata edhe RIPRODHOHEN. psh njera nga menyrat eshte kjo, martese treshe, nje grua per guzhinen e femijte, nje burre per dashuri e pasion.

a nuk eshte e bukur bota ?

ps: perveç rreshtit te fundit nuk e kam ironik shkrimin.

S6T6N6

Forumium maestatis

s6 e ke sh gabim, ti mund te jesh steril ndersa nje homo jo, dhe shkon ky homoja ne spital ose ne qendrat e depozitimit te spermes ku ai sterili hetero con gruan per nje farezim artificial dhe hop rrit gjith jeten femijen e atij homos pa "patente" /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

ceshtja eshte se ke grua do coje homoja ke qendra spermes /pf/images/graemlins/winkwink.gif

hawk

Primus registratum

seriozisht per ata qe nuk e dine PEDERAST vjen nga greqishtja PAIDERAISTES = PAIS/PAIDOS (femije) + ERASTES (dashuri).

lidhja (e)RRAS = ERAISTES = dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndersa femija eshte PA I DIT (i pa dit)

dmth tush edhe pse kot i je afru kuptimit qe ne fakt eshte me genjy femijet seksualisht, ose me bere dashuri me ta.

[/ QUOTE ]

PAID - djalosh: grupmosha 12-18 vjec.
ERAISTES - dashnor,dashurues,ai qe dashuron.

S

Scorpion

Guest

Duke qene se Zoti krijoi femren edhe mashkullin...si qeniet e vetme njerezore ne rruzullin tokesor...per tu dashuruar,deshiruar,dhe riprodhuar....me njeri-tjetrin,une jam kunder homoseksualizmit,pedofilise,nekrofilise,apo cfaredolloj gjeje tjeter! Bye /pf/images/graemlins/wave.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

s'ta kerkoi njeri mendimin me duket.....tema nuk shtrohet ne kete menyre qe e trajton ti
je kunder apo pro pune per ty, nuk i lagen drute njeriu me beso /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ndikim shoqeror

VoGeLuShI

Primus registratum

ku mbeshtetesh ti qe del ne kete perfundim???
ke bere ndo1 studim kshu??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

S

Scorpion

Guest

jo replika personale

H

harap

Guest

kshu me duket mua.
plus qe ndikimet e njerezve prinderve qe femije jane te tilla .

ciroku

Primus registratum

Homoseksualizmi eshte nje semundje e nje realizmi te dale jashte cdo lloj orbite !
Nje mashkull eshte krijuar per te qene me nje femre ,,,, dhe anasjelltas ! Diku me lart lexova : " Cfare te drejte kemi neve te nderhyjme ne preferencat e dikujt tjetri ". Une po them : "Cfare te drejte kemi neve te ndryshojme ligjet e jetes " !!!!! mendojeni kete gje !

VoGeLuShI

Primus registratum

e kush i ka shkruar kto ligjet e jetes???
kush i ka vendosur???
mos flisni anapulla aman /pf/images/graemlins/smirk.gif

ciroku

Primus registratum

Familja eshte baza e shoqerise dhe si mundet qe shoqeri te jetoje pa baze? Ky shkaterrim eshte një proces i gjate, por i mundimshem, i padukshem dhe me pasoja te renda. Si do eci para njerezimi, duke pasur vetem lidhje te tipit mashkull-mashkull e femer-femer.

Une nuk i urrej homoseksualet por jam kunder kesaj dukurie qe e konsideroje te pamoralshme dhe shkaterruese per shoqerine.

Homoseksualizmi = Mosekzistencen Njerezore.

Ne qofte se kjo eshte e vertete atehere homoseksualet mund te konsiderohen si parazite qe ekzistojne ne kurriz te heteroseksualeve.

ssssssss

Primus registratum

me avash se preket arcon mer jauuu me kete teme.
e keni prek ne sedere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Ne qofte se kjo eshte e vertete atehere homoseksualet mund te konsiderohen si parazite qe ekzistojne ne kurriz te heteroseksualeve.

[/ QUOTE ]
Persa i perket riprodhimit natyrisht qe jane "parazite",por te qenurit s'eshte vetem riprodhim por nder te tjera dhe socializim...(pra dukurite qe na ndajne nga kafshet).
Dicka deri ne njefare mase shqetesuese e cila tregonte dhe influencen e madhe te ambjentit rrethues per bindjet seksuale,ishte nje studim qe ishte bere ne lidhje me ciftet homoseksuale qe kishin adoptuar femije.Dukej qarte qe keto femije rriteshin me idene e raporteve homoseksuale si dicka normale e si pasoje keto vete me vone preferonin raporte me te njejtin seks.

VoGeLuShI

Primus registratum

[/ QUOTE ]

cfar nenkupton me "parazit" ktu ti???
mos valle do te thuash se mqse nuk mund te riprodhohen dhe si pasoje gjeneratat e reja te homoseksualeve vijne nga ciftet heteroseksuale???
atehere cfare duhet te bejme me homoseksualet, tju mohojme te drejten per te jetuar???