Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

personazh

Valoris scriptorum
Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] kjo per Unin, se na e kthej temen ne pershndetje nga ekrani /pf/images/graemlins/tongue.gif

po te prezantoj me nje pamje nga lagjia ku banoj...
holfast.jpg
[/qb]
sa kile peshk ke kap ktu ti bluje?

Le_Routard

Forumium maestatis

O Rrugac vejm i bast qe xhupi im i kuq mba me shume se 10 kafe te pira ne 10 vjet me ty??

Ncuq! Eshte bast i padrejt, po deshe e vejm me bast se xhupi jot i kuq me mban edhe mua...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

LR , si s`e msove akoma , qe ADN s`verteton perdhunim.... :-;

Une kujtoja qe ADNja mund te vertetonte gjithshka... njeli enigm kjo puna ksaj temes me i llaf, rast i pazgjidhshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

lare un mire e mbaj me tgjith ...te kam thon vesh tbardha edhe ngjaj icik me mahatma gandhin...

Ps : Bjule a e ndrrojm venin ti hec ne ny un po vij anej? :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
Ma perdhunuan temen :cry: :cry:

Korde prej teje se prisja :shrug:
Uni se pari te jap te drejte, se dyti keto gjera me shume se cdo gje na mbajne ne AF, une e te tjeret ketu me siper humorin e bejme me fjali te shkrutra qe jane faqe invadente ne vetvete, por nuk jemi aq te keqinj sa dukemi.Keshtu e shkruajme neve Historine tone ne AF.

Por nese ty te vjen keq, un' personalisht bohem moderatore ke Th&Th (edhe pse e kam per ulje (turp) /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe i fshij te gjitha e ta le aty ku ti e doje te kishte nje vijim tjeter/

Me thuaj....

bebi

Primus registratum

m'falni se at foton e futa si pilaf aty n'midis bisedes, por ishte me kerkese /pf/images/graemlins/tongue.gif

LR ktu je ti? ke po mashtron? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] se harrova, pershnetje t'gjithve qe njof. [/qb]
E kishe llafin per hurmat e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershnetje dhe ty i her, dhe gezuar vitin e ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jemi bo per turp, po na kap viti i ri qe vjen duke uruar gezuar vitin e ri per ate qe kaloj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

LR ktu je ti? ke po mashtron?

Une jam ketu dhe po mashtroj ke te me dali perpara, he e do dhe ti nje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] E kishe llafin per hurmat e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershnetje dhe ty i her, dhe gezuar vitin e ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jemi bo per turp, po na kap viti i ri qe vjen duke uruar gezuar vitin e ri per ate qe kaloj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
rrofsh plako, po turp nuk o vallaj, se t'menosh qe m'kan uru me nji "GEZ" vetem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: nuk i kishin von as pike mrapa biles

disku

UNI

LR-je ti ske adn aty po tkan gjet rruaza gjaku /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

Me thuaj.... [/qb]
ti mas gjith asaj qe ke shkrujt me siper duhet te shkruje "Gelltitu po ta majt" /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ky mesaxh, te me falesh Unicorn, eshte per Salo qelbesiren!
Ore hajvan e maskara, ore zuzar e shkuar zuzarit, ore mendjepiset e legen1
Kur te zesh personin tim ne goje te lash dhembet me sapun pesembedhjec nja dy tre ore perpara dhe kur te thuash te liga ki mendjen e ri ne ndonje vend te sigurt se te bir rrufeja e te le ne vend.Po u bere ti mo zagar te me thuash mua maskaralleqe sikur jam ndonje nga ato te radenecit.Yt sikter!Mos ta pafsha bojen!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] E mir pra Uno boll me bone si cun i mire. me thuj te cili nga keta qafira e ve gishtin ti dhe e zhduk nga faqa dheut per 1 second une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Salo e di ti une nuk i hedh ne kosh mbeturinat, pranej boll mu rrotullove /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ci ben mbeturinat ti moj??? Me pastro mua te parin pra!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] LR-je ti ske adn aty po tkan gjet rruaza gjaku /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos, u flluqa! Po e vertetuan grupin nese eshte kompatibel me timin e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Gjaku o vetem osht kompatibel po po bertiste...me dorzoni pronarit te ligjshem...edhe mate posterin tat ne dore lr-je /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me ngriu buzeqshja ne buze se thashe se do e zhdepte vete Kelliren pa me marre mua si perforcim /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj u shastisa /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ky mesaxh, te me falesh Unicorn, eshte per Salo qelbesiren!
Ore hajvan e maskara, ore zuzar e shkuar zuzarit, ore mendjepiset e legen1
Kur te zesh personin tim ne goje te lash dhembet me sapun pesembedhjec nja dy tre ore perpara dhe kur te thuash te liga ki mendjen e ri ne ndonje vend te sigurt se te bir rrufeja e te le ne vend.Po u bere ti mo zagar te me thuash mua maskaralleqe sikur jam ndonje nga ato te radenecit.Yt sikter!Mos ta pafsha bojen! [/qb]
Qelbanik lexoje se mos te iki faqja pa kapur /pf/images/graemlins/blush.gif