Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

bebi

Primus registratum
Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] LR ktu je ti? ke po mashtron?

Une jam ketu dhe po mashtroj ke te me dali perpara, he e do dhe ti nje? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
karamele zana?
yyyyy e kam marr vesht me kohe se jan ashtu karamele fallco, vetem letren e kane te karamele zanes. :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]
[qb] Ky mesaxh, te me falesh Unicorn, eshte per Salo qelbesiren!
Ore hajvan e maskara, ore zuzar e shkuar zuzarit, ore mendjepiset e legen1
Kur te zesh personin tim ne goje te lash dhembet me sapun pesembedhjec nja dy tre ore perpara dhe kur te thuash te liga ki mendjen e ri ne ndonje vend te sigurt se te bir rrufeja e te le ne vend.Po u bere ti mo zagar te me thuash mua maskaralleqe sikur jam ndonje nga ato te radenecit.Yt sikter!Mos ta pafsha bojen! [/qb]
Qelbanik lexoje se mos te iki faqja pa kapur /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
:confused: qe eshte qelbesire nuk eshte gje e re por me mire mos kembeni me mesazhe se do shperndani virusin ...( /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
[qb] Ky mesaxh, te me falesh Unicorn, eshte per Salo qelbesiren!
Ore hajvan e maskara, ore zuzar e shkuar zuzarit, ore mendjepiset e legen1
Kur te zesh personin tim ne goje te lash dhembet me sapun pesembedhjec nja dy tre ore perpara dhe kur te thuash te liga ki mendjen e ri ne ndonje vend te sigurt se te bir rrufeja e te le ne vend.Po u bere ti mo zagar te me thuash mua maskaralleqe sikur jam ndonje nga ato te radenecit.Yt sikter!Mos ta pafsha bojen! [/qb]
Qelbanik lexoje se mos te iki faqja pa kapur /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Po perse nuk ma tregove mua ne fillim moj qe tja kisha lexuar njeher turinjeve! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: Salo, o te te rrahin gocat o te te rrahin! :lol:

personazh

Valoris scriptorum

po s'e the se kujt do ja qesesh inotin nuk te kthe xhevap njeri Lare.

disku

UNI

Qiti binjaket lara tremen tgjith(binjaket nenkuptoj 2 pistoletat qe kisha miss croft se mos me keqkuptoni :angel: )

Le_Routard

Forumium maestatis

...edhe mate posterin tat ne dore lr-je

Epo ti thuaj shyqyr qe nuk mbante ne dore ate fotografin time me rrobe banjo se ashtu nuk do kisha prova lehtesuese /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ku eshte qelbesira?Tani e gjeti te zhduket qe dua ta kap per flokesh e ta perplas perdhe :mad:

disku

UNI

LR-je ishalla sjan rrobebanje te verdha se bojn kontrast me tkuqen e gjakut..ene athere gjej ven e futu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
...
Uni une me nje te le vdekur a derbardh, po nxorra artilerine bohem kolere fare :lol:
Ka dy baxuka kjo qeeeeeeeeee :lol: po me raste i nxjerr kshu qe mos u frikso :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
LR-je ishalla sjan rrobebanje te verdha se bojn kontrast me tkuqen e gjakut..ene athere gjej ven e futu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Uni nuk i ka te verdha :lol: i ka me relieve :lol: ke gjithe harten topografike te Botes aty :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Ku eshte qelbesira?Tani e gjeti te zhduket qe dua ta kap per flokesh e ta perplas perdhe :mad: [/qb]
Vetem po arrite ta kapesh nga cullufja se floket i ka prer shkurt fare ai, i ka mar masat mbrojtese /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

un jam 3dimensional lare duhen 2-3 boshte tme lesh shakull... :lol:
I gjo po vrej un ...Kordele ke harru rrugen qe con te lugina unicornave ti a si?
Albana po te prezantohem: un jam uni..kenaqesia e njohjes eshte e jot..dmth e imja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Unicorn:
Uni nuk i ka te verdha :lol: i ka me relieve :lol: ke gjithe harten topografike te Botes aty :lol: [/qb]
Se mos po doje te thoje qe ne rrobat e mia te banjos ti shikon gjithe boten.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos qit mo detaje kshu gjere e gjat se po na flluq.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

njeni ne show /pf/images/graemlins/laugh.gif

party-smiley-038.gif

karamelet i paska hanger vete ksaj radhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Nazho ti e kishe heq veten nga lista kshu?? pranej postove?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uni une me nje te le vdekur a derbardh, po nxorra artilerine bohem kolere fare :lol: [/qb]
ajo "nje-ja" aty siper i referohet te kapmes me gershet....se mos bini ne qorrsokake /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ps: nga kto qe jena ktu, me germa alfabeti e ha i pari une Lare, masnej vje Lr-ja e kshu me rradhe. po ti sill te kuqen se me gjalp jam rrit e lekuren sholle e kam.

albana

Lara Croft

Uni kenaqesia eshte jotja qe c'ke me te po edhe e imja e pranoj /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

bana ...tashi qe u bom shok hajde i bim nqaf lares ...ama kujdes po tdrejtoi binjaket ..te la shakull kshu premtoi /pf/images/graemlins/laugh.gif