Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Guest
Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Une sdi gje per veten time une jam e sapo ardhur ke kyja forumi sa bukur qe qenka ktuja mi mamiii :rolleyes:

bebi

Primus registratum

E ha uni ate ???? Si sqekan tujat...ti i vishje apo don me me ba edhe qorr ..pastaj edhe provat i paske djeg a??? Rruges mos djegesh edhe gocen e karrocaxhiut
Kur fem te gjifeve ...mendoj te gjifeve..no matter wot your color is..blue included

uuu, po penelka edhe e cilesoj: jan te miat se i perdori edhe si pizhama edhe si mbulese dysheku /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejse, per ty po i veshi, :cool: edhe pse ktu asht vere e nxeht, puhhh, me plas.
qe na do te gjifve e mora vesh,por mos fillo me than ke don vecant nga te gjif, se filloj belaja ktu.
s'ka problem, e di se m'ke xhan muve, s'ke nevoj me e than ne publik, s'jam prej tipeve qe i pelqen reklamimi /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

opss, se mos m'lexon linosi apo ndoj tjeter se mi preu veshet!
ikaaaa :angel:
si i thone ne shkoder, jam dashnija ( :wub: ) vete! (sa modeste qe jam ee) :idea:

TEA

Forumium maestatis

gjes blue /pf/images/graemlins/wink.gif hajt mos u bo merak se do i hudh i fjal t'mire linosit per ty per mos me ti pre vesht /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: :wub: :kiss:

bebi

Primus registratum

ti mos m'puth hic se m'ke harru krejt!
edhe ke ken bluiste me zemer dikur /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejse, niente dura x sempre thone :shrug:
hasta la vista bejbi /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: mmmwwwwwahhhhh

Princesha

Primus registratum

Historia jeme me pak fjale asht kshu (se maroj me shkru shkodranshe):

Albforumin edhe un e njoha nga nje chatist dhe thashe ta shohim nje here se ca ka aty (jo po ca ka, ca ka aty)edhe mu duk i lezetshem kshu dhe ne fillim vetem lexoja, po pastaj edhe mua ma njiten semundjen e forumit dhe se s'ben mu desh me u ba anetare (se nuk me lente virusi rehat lol).
Ne fillim edhe un si Belinea isha e re dhe nuk dija shume nga keto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shpejt rashe ne ngaterresa me disa anetare (jo serioze dihet, thjesht ceshtje mendimesh dhe un i merrja seriozisht, eh rinia, nejse kan kalu ato). Nje nga gjerat e mira te forumit esht se te ben tolerante, jo se nuk kam qene por te ben me shume(duke u bere e tille mund te flesh rehat naten pa pase nevoje me te dal ne anderr anetaret e forumit duke te than "ca me ke ba ti sma ka ba asnjeri, po un te pruna edhe dy tezet moj /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Ne fillim e kam pase nickun "Rregjina" (se disave i doli edhe pune me nickun tem)por thashe ta bej Princesha se jam shume e re per te qene "Rregjine" po ashtu si forumi edhe un ia nisa nga e para me nick te ri e pozitivitet (edhe bereqavers me ka ec mbar deri tash).

Kjo ishte per periudhen e para prishjes se kullave te albforumit.

Era e re:

Me prishi pune pak kjo rrezimi i kullave (te albforumit dihet)se po njihesha me nje mikeshe qe e kam ketu afer, por qe ath un humba lidhjen sepse ajo nuk esht dukur me qe ath ( nqs e lexon kete postim e pershendes dhe kam deshire ta kontaktoj ).

Nejse, une hyj ketu sepse ky ambjent me fal momente humori, diskutimi (dhe pse jo meson edhe gjera te reja) fale anetareve te panumert te forumit, po zakonisht ata qe jane te rregullt secili me individualitetin (gjeja qe me pelqen qe jemi te ndryshem nga njeri tjetri) e tij shpreh mendimet e tij etj etj.

Tashi ndonje shoqeri te vecante nuk kam jo se nuk dua por mundesia nuk esht qe te futem aq rregullisht, nje periudhe mbas ngritjes se forumit te ri, futesha shume rrale tashi nga fundi me ka dale me shume mundesia prandaj dhe e ndjej vetem me afer jush, popullit, forumit.

Edhe tashi ka anetare qe me bejn pak me nerva nganjiher por mund te them qe jane te pakte (se tashi jemi si familje dhe nuk ia marr per keq, fundi i fundit mund te kete pi ndonje gote me shume them, kurgja e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Te cilat tema futem une?
Tek keto thashethemet sjam futur ndonjehere, por nga fundi kam fillu pak (hajt se jeni tu mi msu te gjitha mprapshtinat).
Per me shume informacion mund te kontaktoni drejtuesit e forumit ose te vizitoni faqen www.albforumi.com

Ne pergjithesi ju dua te gjitheve, nganjehere edhe Zeqon /pf/images/graemlins/laugh.gif qe tenton te martohet me cdo vajze qe shkruan ne forum, na ka vene edhe ate unazen te avatari apapapa, na ra t'fikt krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nga forumi nuk e kam ndermend te iki perfundimisht (se un largohem "to take a break" edhe kthehem prape me nje dashuri me te madhe se me perpara) vecse nqs ndodh ndonje gje e paparashikume edhe ti mprapshton planet :shrug: .

Tashi po e mbylli se edhe un ia bera si Sinbad detari (histori mbas historie). :wave:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Unicorn ... eve mua me ke harruar ... :shrug: [/qb]
Cdo film ka edhe "Preview"....un preview te forumit po quaj chatin ose kanalin #forumi....Aty kam njohur beban ose me sakte tweetyn /pf/images/graemlins/laugh.gif ......
Pershendetje te vecante se me sa kam lexuar ne forum skam pare ti thote njeriu plac me shkrim...pervec protos...well proto aint human lol

ps : :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

me pelqeu varianti omelsina per ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wave:

Beba Po ate historine tende nuk na e tregove???
Me pelqen te di si jane futur te tjeret ne albforum(aq me shume kur behet fjale per moderator).

bebivogel

Forumium maestatis

X-Ray ... behet fjale qe kur eshte hapur forumi per here te pare ... te pakten kur ju vu emrin albforum.com ... e nuk ishin shume te rregjistruar ... nuk me kujtohet kush ma sygjeroi .. ose ndoshta e kam lexuar ne chat si webpage... i vetmi forum qe kam frekuentuar rregullisht ... ndertova rrenje ketu ... ku njoha shumicen ... avash avash ... Moderatore me kujtohet u bera tek Kendi Kalamajve, si shkaktare per hapjen e kesaj pjese ne forum :angel: ... nuk ka ndonje gje interesante historia ... pervec miqve qe kam arritur te njoh ... nuk u ve lista si Unicorn ... se pastaj harroj ndonje e me pret :smash: se gati jeni ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Who ever is my 'mik' knows it very well ... :kiss:

disku

UNI

Who ever is my 'mik' knows it very well ...
Kam fen una beba e ka zhemlen e maveeeee sha ni mal /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

yvo .. pashe qe ishe bere mesele ne chat e? /pf/images/graemlins/smile.gif ... une e dija qe ishin dy po nuk u ngatalova hic fare!!! :kiss: :wave:

disku

UNI

And Uni finds out that real life is tougher dan this history
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Sdisha ca me bo po hedh nja 2 rreshta knej te kaloj ca merzitjen...
Prap uni ju do fort juve /pf/images/graemlins/smile.gif

Sadness.jpg

dirty vegas

Primus registratum

...kurse una kam pas lujt me deren me Albforumit ..hy e dil ..hy e dil. Ket heren e funit m'boni presion Durrsakja (ku je se s'po lej ven pa t'kerku!!! :confused: ..nqs e lexon kte me co email se jam bo merak!!!!) dhe u regjistrova prap.

Al-Punk

Still here

Nje fare kohe isha aq i merzit ne adoleshencen e vone saqe fillova te pelqeja chatin. :confused: :eek: :idea:
Do ti qe duke chatu njoha ca persona interesant qe me hahej si sherri (dialogu) si muhabeti (ajo gjoja tjeter).
Keshtuqe nisi Diapazoni, qe ishte fillimi i Albforumit dhe ka ngel e do ngelet shpirti i tij!
Pershendes grupin diapazonas! :)
Pastaj mas diapazonit u vu re se ishim shume pak, dhe u beme shume.

Last edited:
H

harap

Guest

pse sa here qe merzitemi duhet te hyjme ne chat e?? /pf/images/graemlins/smile.gif
po te ishte ashtu do rrija cdo dite ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

vallahi tju them te drejten une kam hyre me ndergjegje te plote edhe pa asnje fare lloj merzitjeje se me pelqente, me mire ta them hapur, po tani cdo gje me duket ndrysh

disku

UNI

Seria 3.

Skam ca me bo edhe po jap vazhdimin e historise.

Po e filloj nga familja
Shpia e re
Sa her hj ne Af gjaja pare qe bej eshte te prezantohem tek familja. Eshte e drejte morale sidomos karshi tzonjes shpise qe na strehoi :kiss: ..Skam ca me i than ma Absi han buke mevete ...po e vej me i piedestal me kordelen(Ta bona bold korde se heres funit vec emrat bold kishe lexu lol) ...Madje po i lej thajn buk me i pjate qe te ngelin 2 pjata per unin /pf/images/graemlins/laugh.gif ..Dhuratas me e bukur e vitit te ri ish dhurata absit qe ta kisha foto me tamam do e kisha von nkorniz....
Te shpia ngela pa dhom ...homi desh me u zgjeru..kshuqe kto kohet e funit nga skam fjete...fillimisht tek hotgirl ckah heq me mpranu ne dhom...mire qe ishte viti ri edhe kisha ca arra gjendje se msherbyn lol
ma von kerkova strehim politik tek Bluja ..me 100 tentativa arrita me hy ene ke dhoma ksaj...madje shkova deri nat pik sa kam fjete me arushin e blues ndivan.....emri ariut sme kujtohet se ish takim i shkurter vec nji dit ... edhe mperzu edhe bluja...
Doli vullnetare Alinosip me me strehu...edhe ktu linden dyshimet se kush do fleje ne te majte...dolem te dy sallaks..ama arritem konsensus...un poshte ajo lart lol...
Kohet e fundit Lares ju ka fiksu ngjyra bardhe..lara duket qe e ka shpirtin paqesor.....lare mos ngatrro trekoncin me katrorin lol...megjithate te luj synin miss croft..plotson standartet e te qenit kool ...
Eh familja...u se harrova ...asht kthy su@mi ...kja mka pas kundershtu iher e i koh...tashi jena ba nji familje kshuqe duam sduam duhet te xo-operate...per hir te normave familjare lol
Kaq ihera per familjen..

Kalojm tek grimcat e jetes...Aty i bje me permen shoten prap...Ske si mos e permenesh 2 here ere osht mo prezentja nAf...Nji dite mra nqaf kot si koti..hec mo mire qe jom i but ...prapseprap edhe tdush se merr dot inot dreqin se ka avatarin ma sexy nga tgjith.....
komshijen e kom kool..helene kur te shkoni si fis i Trojes ti odisa menelau etj mthrritni edhe mu per sushi lol

Kolojm tek konfliktet...skam pas tmdhoja me than te drejten ..kshuqe kur te lexoni kte prekeni me dore se mos merrni sysh ...Ama si gjithmon Bluja vdes me mkundershtu ...kur tham vdes tham vdes....ama tpakten i ka me lezet...Prapseprap..la legge sono io ..morre vesh leshverdhe ...///mora thuj..

Ke "Lost and found" departament *kici* osht pabreke akoma....sec e ka gjet me mu mven edhe tek firma vet spo e kuptoj..Kic amon mer te lont perenia pa breke ty care te kom bo?..Edhe leji ankesat kalamo me vese ..me keq se grate tu u qa lol.

Kalojm tek "grupet e klubet"
Tek tironcit si gjithmon peshkatari eshte ne krye te listes se te alkolizuarve forumore...mezek i bo vet femrat i lu vet birrat i pi vet...
hipokrit me kallom ene me grep je vec per vete meno ...tironc ere car prisni lol...Ke grupi blues si gjithmone me shum konfrontime ..but sane competition (bluje hajdute avataresh loool)..Me i grup tjeter ma kan pre te drejten me fol pranej spo komentoj mo e qepa .....

Kaq. :wave:

disku

UNI

harrova tpermen bisedat ne chat me Bebin edhe hajdutin
Kokjeshilo per historit e Af sma me me i kujtu se na del boja te dyve /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

modestamente mundem me than se per mu ke ba ma shum thashethuqe se per asnji tjeter :mad:
a ca kam me ta qendis un ty nji sa t'kem kohe :cool:
do t'baj dressing per sallate /pf/images/graemlins/laugh.gif