Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)
Historia jeme me pak fjale asht kshu (se maroj me shkru shkodranshe):
Albforumin edhe un e njoha nga nje chatist dhe thashe ta shohim nje here se ca ka aty (jo po ca ka, ca ka aty)edhe mu duk i lezetshem kshu dhe ne fillim vetem lexoja, po pastaj edhe mua ma njiten semundjen e forumit dhe se s'ben mu desh me u ba anetare (se nuk me lente virusi rehat lol).
Ne fillim edhe un si Belinea isha e re dhe nuk dija shume nga keto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shpejt rashe ne ngaterresa me disa anetare (jo serioze dihet, thjesht ceshtje mendimesh dhe un i merrja seriozisht, eh rinia, nejse kan kalu ato). Nje nga gjerat e mira te forumit esht se te ben tolerante, jo se nuk kam qene por te ben me shume(duke u bere e tille mund te flesh rehat naten pa pase nevoje me te dal ne anderr anetaret e forumit duke te than "ca me ke ba ti sma ka ba asnjeri, po un te pruna edhe dy tezet moj /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Ne fillim e kam pase nickun "Rregjina" (se disave i doli edhe pune me nickun tem)por thashe ta bej Princesha se jam shume e re per te qene "Rregjine" po ashtu si forumi edhe un ia nisa nga e para me nick te ri e pozitivitet (edhe bereqavers me ka ec mbar deri tash).
Kjo ishte per periudhen e para prishjes se kullave te albforumit.
Era e re:
Me prishi pune pak kjo rrezimi i kullave (te albforumit dihet)se po njihesha me nje mikeshe qe e kam ketu afer, por qe ath un humba lidhjen sepse ajo nuk esht dukur me qe ath (
nqs e lexon kete postim e pershendes dhe kam deshire ta kontaktoj ).
Nejse, une hyj ketu sepse ky ambjent me fal momente humori, diskutimi (dhe pse jo meson edhe gjera te reja) fale anetareve te panumert te forumit, po zakonisht ata qe jane te rregullt secili me individualitetin (gjeja qe me pelqen qe jemi te ndryshem nga njeri tjetri) e tij shpreh mendimet e tij etj etj.
Tashi ndonje shoqeri te vecante nuk kam jo se nuk dua por mundesia nuk esht qe te futem aq rregullisht, nje periudhe mbas ngritjes se forumit te ri, futesha shume rrale tashi nga fundi me ka dale me shume mundesia prandaj dhe e ndjej vetem me afer jush, popullit, forumit.
Edhe tashi ka anetare qe me bejn pak me nerva nganjiher por mund te them qe jane te pakte (se tashi jemi si familje dhe nuk ia marr per keq, fundi i fundit mund te kete pi ndonje gote me shume them, kurgja e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Te cilat tema futem une?
Tek keto thashethemet sjam futur ndonjehere, por nga fundi kam fillu pak (hajt se jeni tu mi msu te gjitha mprapshtinat).
Per me shume informacion mund te kontaktoni drejtuesit e forumit ose te vizitoni faqen
www.albforumi.com
Ne pergjithesi ju dua te gjitheve, nganjehere edhe Zeqon /pf/images/graemlins/laugh.gif qe tenton te martohet me cdo vajze qe shkruan ne forum, na ka vene edhe ate unazen te avatari apapapa, na ra t'fikt krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nga forumi nuk e kam ndermend te iki perfundimisht (se un largohem "to take a break" edhe kthehem prape me nje dashuri me te madhe se me perpara) vecse nqs ndodh ndonje gje e paparashikume edhe ti mprapshton planet :shrug: .
Tashi po e mbylli se edhe un ia bera si Sinbad detari (histori mbas historie). :wave: