mos ke dash me thone 'muhabet b y t h e' se vallai bilai t'gjujn moredatorat me yll ballit direkte. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] qe mos thojn qe po bojm muhabet ***** po ja meshoj dhe une sesi jom fut ktu:
u futa se u prish ai Af e pare.
te ai i pare nuk maj men sesi jom fut. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...shi si tallet me fatkeqsin e tjetrit..Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ti nuk je naiv ti je i dashur /pf/images/graemlins/smile.gif
Po pse s'na tregove dhe ate historin e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush qeka kjo mer /pf/images/graemlins/laugh.gif se mase e njifkam /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb](tironse qe ka mbaruar harri fullsin) [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Ngjarjet e fundit
Fillimisht ish hap i teme ciftet e forumit....
fillova tu gjujt anej....vec alinos ma vari fillimisht...apo se kishte ate avatarin ...arrrrrrrrr lol....do ti qe aty njofta shok te tjere...njoni sidomos qe megjithse ishte pabreks osht rob zoti....kico mos u mcif per ty po flas /pf/images/graemlins/laugh.gif ......si duket alinos ka reputacion madhor ne af se fillun tu me ngacmu femrat muve....amon ere si nuk pashe i dite te bardhe un......do ti qe me hyni ne qef politika prap..............
Eh forumi forumi...
nejse kaq edhe ksaj radhe...lol ju dua te gjifeve :kiss: [/qb]
Nprivat jam ba i forte skam lan femer te me fusi durt.... :angel: ...Vecan a ?? Pse vecan maj u dashka me bo diferencime se un sjam as i mire me ba lajka /pf/images/graemlins/tongue.gif ..ti ma mire thuj vec muALINOS
Tesoruccio,
jam fajtore per ca asht ba ke ciftet, se kush t'ka gjujt me plumce e me topce n'privat s'di gja
Mos harro, o m'do muve vecan, o
E ha uni ate ???? Si sqekan tujat...ti i vishje apo don me me ba edhe qorrBLUE
aloo ushnjaaa, ala se ke marr vesht ti se pizhamat jan t'penelkes (goces s'karrocaxhiut)????
mos m'ban me hy e me marr prova se s'kam ku i gjej se shpis i kan vu bomben!
na do te gjifeve? eve mu?
Ca te boj un ere qe ska ndodh gjo tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif :shrug:Unicorn
E di e di..kordelja do thote qe e ke ne gjak po ca te boj ere me thoni nji shqiptar qe se ka ne gjak???? politiken flas...lol
Ah mor Njebriresh! Nuk te vi une mprapa jo, por jane komentet e tua fantastike qe ndjellin diskutim, prandaj! Kenaqesi qe njihemi per aq sa njihemi. Per me teper, shihemi tek Arena Nderkombetare! Suksese! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]E fillun debatet me markon e ojes edhe po ashtu me dyshen alesio , logos ..Ky i fundit sikur me gju nga mrapa muve amon mer ca paske qen..ti sje as femer o burr i dheut qe me rri nga mrapa lol......[/qb]