Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Historia e AF (Cdokush ka nje histori)

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] qe mos thojn qe po bojm muhabet ***** po ja meshoj dhe une sesi jom fut ktu:

u futa se u prish ai Af e pare.
te ai i pare nuk maj men sesi jom fut. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos ke dash me thone 'muhabet b y t h e' se vallai bilai t'gjujn moredatorat me yll ballit direkte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe sa per mos me dal pri teme historia ime osht rregullu shume qe kur hoqa dore nga teollogjia dhe sidomos tani keto kohet e fundit qe kom rrallu hyrjet n'AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dula ka Afja pare kur ju prish disku dhe po pres sa ti prishet disku dhe ketij te dytit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ptuj ptuj ptuj, larg qoft! E kena diskun marshalla, te rri fringo, te shpejt, te fort dhe nuk e rru e hic per budallilliqet qe i shkrujm perdite perciper /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Historia ime e Af eshte se ne fillim kom pas hy ene una ke ajo e para, vallai nick se maj men(ma pat tregu nji shoku im, qe eshte moderator ke Albstudenti edhe ca miqt e mij nga worch), por kur u prish une rrija me mendjen qe s'osht rregullu, n'ehsap tim una, rehat rehat, kur me thot prap ky miku, po ku je mi dreq s'e kom harru me te thone qe osht rregullu AF, i peshtyva "ptu kalamo i poshter"ene s'ma ke thone me para??? eh ja ku jom ktuja ku shkruj kur kom kohe, me shume lexoj...ene do rri ktuja deri sa te me merzitet, qe s'besoj se ka per te ndodh any time soon, se jam duke have fun.

disku

UNI

Wawwwwwwwwwwwwwww me sa duket te gjithe kan histori po vetem uni eshte aq naiv sa ta thote te veten. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ti nuk je naiv ti je i dashur /pf/images/graemlins/smile.gif

Po pse s'na tregove dhe ate historin e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ti nuk je naiv ti je i dashur /pf/images/graemlins/smile.gif

Po pse s'na tregove dhe ate historin e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...shi si tallet me fatkeqsin e tjetrit..

Ps : Historia tjeter ...sot pashe Lexuar nga marresi pergjigje hic ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Historia ime per hyrjen ne albforum!
Si fillim jam rregjistruar tek albforumi i vjeter, adresen ma tregoi nje shoqa ime (tironse qe ka mbaruar harri fullsin),hyra dhe fillova te lexoja mbi disa tema(ne pergjithesi nga Sporti)me pelquen dhe u rregjistrova(ka qene nentor i 2001) kam qene me nickun Christian Vieri,shkruaj ne te shumten e rasteve aty tek futbolli.
Tek Ky albforumi i ri u rregjistrova me X-Ray,dhe po prap ne te shumten e rasteve shkruaj tek Zona e tifozeve,keto kohet e fundit dukem shpesh edhe nga diskutimet pa kategori,Erosi,Dashuria(Mosha,mosha u rritem),ne pergjithesi ne te gjithe forumin(hiq ketu Diapazon).
Me pelqen te kaloj kohen e lire ketu,edhe per ca kohe do verdallisem ketej!

disku

UNI

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb](tironse qe ka mbaruar harri fullsin) [/qb]
Kush qeka kjo mer /pf/images/graemlins/laugh.gif se mase e njifkam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po doje te dije historine si hyra ne albforum apo ate goce qe ka mbaruar harri fullsin?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per ate mos pyet eshte inutile!

Anana

Primus registratum

Une isha merzit ne pune se qe bere monotone, gjithe diten perdite i njejti muhabet edhe e rrethuar me ca Franceze e Gjermane pa pike sensi humori edhe thashe te beja nje albanian search online edhe hopa doli AFja. Edhe hyra. Edhe tani bej thashetheme...

disku

UNI

Ngjarjet e fundit

.......Terminator 1.....2....dhe se fundi 3-shi..
rambo 1.....2.......3.....
..vijojne desperado....el mariachi...edhe tani once upon a time in mexico......

Made it short cdo histori e ka nje vazhdim apo dy /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Edhe uni qe kish premtu se do largohej sja boni zemra edhe ju fut forumit me thelle akoma.....
aq thelle sa mungonte edhe ajri atje poshte lol

Fillimisht ish hap i teme ciftet e forumit....
fillova tu gjujt anej....vec alinos ma vari fillimisht...apo se kishte ate avatarin ...arrrrrrrrr lol....do ti qe aty njofta shok te tjere...njoni sidomos qe megjithse ishte pabreks osht rob zoti....kico mos u mcif per ty po flas /pf/images/graemlins/laugh.gif ......si duket alinos ka reputacion madhor ne af se fillun tu me ngacmu femrat muve....amon ere si nuk pashe i dite te bardhe un......do ti qe me hyni ne qef politika prap..............
E di e di..kordelja do thote qe e ke ne gjak po ca te boj ere me thoni nji shqiptar qe se ka ne gjak???? politiken flas...lol

E fillun debatet me markon e ojes edhe po ashtu me dyshen alesio , logos ..Ky i fundit sikur me gju nga mrapa muve amon mer ca paske qen..ti sje as femer o burr i dheut qe me rri nga mrapa lol......

Osht nji antar batoja qe hiqet si cifut...amon mer ca bote qe eshte edhe shqiptar me sh te madhe qe hiqet si hebre...ku po shkon kjo bote mor ku ????????

Nja 2 rreshta po ja kursej edhe pikepytjes me te madhe te AF ppse e lu avatari hotit ??? si se gjeti njeri pergjigjen...??? hoto te kam thon pa von dore ne plage nuk besoj njeri no miss no oneeeeeeeeeee.

Kalojm te tema shpia re e cila u myll per ti lon venin tjetres.....amon ere edhe aty me lan ne dhome me homers e kishim krevatin 2 katc un flija siper se homi dote poshte...lol
Aty kisha komshi poshte paperinen qe e kom bo qull....edhe perballe bluen dhe gocen e karrocaxhiut bluja paska pas edhe grup privat tamon revizioniste menjen me bo puce shteterore...lol...ama bizhamet i varte te penxherja...roze edhe me mase xxl...si duket merdhifte shume...lol

nja 2 birra i kena shkemby me dacin e peshkatarin anej ka klubi tironcave.......

Eh forumi forumi...

nejse kaq edhe ksaj radhe...lol ju dua te gjifeve :kiss:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Ngjarjet e fundit

Fillimisht ish hap i teme ciftet e forumit....
fillova tu gjujt anej....vec alinos ma vari fillimisht...apo se kishte ate avatarin ...arrrrrrrrr lol....do ti qe aty njofta shok te tjere...njoni sidomos qe megjithse ishte pabreks osht rob zoti....kico mos u mcif per ty po flas /pf/images/graemlins/laugh.gif ......si duket alinos ka reputacion madhor ne af se fillun tu me ngacmu femrat muve....amon ere si nuk pashe i dite te bardhe un......do ti qe me hyni ne qef politika prap..............

Eh forumi forumi...

nejse kaq edhe ksaj radhe...lol ju dua te gjifeve :kiss: [/qb]
:lol:

Tesoruccio,
jam fajtore per ca asht ba ke ciftet, se kush t'ka gjujt me plumce e me topce n'privat s'di gja :shrug:
Mos harro, o m'do muve vecan, o :smash:
:wub:

bebi

Primus registratum

aloo ushnjaaa, ala se ke marr vesht ti se pizhamat jan t'penelkes (goces s'karrocaxhiut)????
mos m'ban me hy e me marr prova se s'kam ku i gjej se shpis i kan vu bomben! /pf/images/graemlins/laugh.gif

na do te gjifeve? eve mu? /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

disku

UNI

ALINOS
Tesoruccio,
jam fajtore per ca asht ba ke ciftet, se kush t'ka gjujt me plumce e me topce n'privat s'di gja
Mos harro, o m'do muve vecan, o
Nprivat jam ba i forte skam lan femer te me fusi durt.... :angel: ...Vecan a ?? Pse vecan maj u dashka me bo diferencime se un sjam as i mire me ba lajka /pf/images/graemlins/tongue.gif ..ti ma mire thuj vec mu :wub:

BLUE
aloo ushnjaaa, ala se ke marr vesht ti se pizhamat jan t'penelkes (goces s'karrocaxhiut)????
mos m'ban me hy e me marr prova se s'kam ku i gjej se shpis i kan vu bomben!

na do te gjifeve? eve mu?
E ha uni ate ???? Si sqekan tujat...ti i vishje apo don me me ba edhe qorr :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif ..pastaj edhe provat i paske djeg a??? Rruges mos djegesh edhe gocen e karrocaxhiut :eek:
Kur fem te gjifeve ...mendoj te gjifeve..no matter wot your color is..blue included /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Erdha me lexu ermin tim gjekundi po aha :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif :confused:

disku

UNI

Unicorn
E di e di..kordelja do thote qe e ke ne gjak po ca te boj ere me thoni nji shqiptar qe se ka ne gjak???? politiken flas...lol
Ca te boj un ere qe ska ndodh gjo tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif :shrug:

Hajt mo tfilloj me ca levdata se vdes ti dleq pel ashu /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup:
k
o
r
d
e
l
j
a

Duhet me i bo nji lapidar ne hurje te af...po kush osht aq artist me e bo se /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes:

Qekam qerru :smash: po vete e ke fajin se s;me ke bo me bold :cool:

U
n
i
i
i
i
i

:kiss: :kiss: :kiss:

disku

UNI

Mos me thuj qe ke lexu vex emrat ne bold edhe se ke lexu hitorin fare :smash: :smash:

ps : :kiss: :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

:kiss: :kiss:

Eh, e lexova tani me vemendje mer /pf/images/graemlins/smile.gif

Si gjithnji :wub: lovely :wub:

Xhannnnnnnnnnnnnnn shume :kiss:

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]E fillun debatet me markon e ojes edhe po ashtu me dyshen alesio , logos ..Ky i fundit sikur me gju nga mrapa muve amon mer ca paske qen..ti sje as femer o burr i dheut qe me rri nga mrapa lol......[/qb]
Ah mor Njebriresh! Nuk te vi une mprapa jo, por jane komentet e tua fantastike qe ndjellin diskutim, prandaj! Kenaqesi qe njihemi per aq sa njihemi. Per me teper, shihemi tek Arena Nderkombetare! Suksese! /pf/images/graemlins/smile.gif

Forumin e kam identifiku nga chati para nje viti e ca. Jam fut fare pak tek i vjetri, por pastaj me shume tek i riu. Kam njoh shume, jam argetu shume, plus te tjerave edhe jam nevrikos shume me ca si Unicorni psh! /pf/images/graemlins/smile.gif Gjithcka shpresoj te kete funksionuar per mire!

Falemnderit te gjitheve dhe urime atyre qe na e dhane kete mundesi!