HeY DeeJaY .... RocK ThaT BeaT ....

RaVeR

Primus registratum
Re: HeY DeeJaY .... RocK ThaT BeaT ....

ej cuna degjoni kete ... Dj Snake - Ferromagnetic mua me pelqen shume ... muzika eshte e llahtarshme ... thone qe teksti eshte shume domethenes ne muzike por une mendoj qe muzika po te jete e fuqishme reflekton shume me teper mesazhe sesa fjalet. Shume here fjalet nuk arrijne te transmetojne mesazhin te cilin do te japi artisti ... sepse kane kuptime te ndryshme per njerez te ndryshem, por muzika, muzika eshte e plote qe te penetron venat rrufeshem dhe te ngrin skalpin e kokes dhe te con ne vendet me te llahtarshme qe ti mund te imagjinosh ne kohet me te bukura qe ke jetuar ose enderruar ndonjehere derisa mbaron ku ty te duket vetja sikur ka kaluar nje tornado, te ka perdhunuar dhe ti ke rene ne dashuri me te...

e mahniteshme ... me pelqen muzika klasike jashte mase, eshte shume mbreselenese dhe domethenese, por muzika house, si vale telepatike, e con muziken ne nje tjeter dimensjon ... pertej shpjegimit

RaVeR PeR JeTë !!!

Furor Aquila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga e:
[qb]te duket vetja sikur ka kaluar nje tornado, te ka perdhunuar dhe ti ke rene ne dashuri me te...

RaVeR PeR JeTë !!! [/qb]
lol :lol: .....very poetic

Where in NY do you live?

X-GoodBoy

Primus registratum

Man, I tried a search on KazaA but i couldn't find that song /pf/images/graemlins/frown.gif . Damn it! Any link where to find?

Trance is life!!!!

Feel da beat!!!

RaVeR

Primus registratum

e kam une ne shtepi ne mp3 plako ... te premtoj qe do ta upload neser online dhe ta jap une linkun.

hajde pra peace ...

RaVeR PeR JeTe !!!

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb]
Fillimisht postuar nga e:
[qb]te duket vetja sikur ka kaluar nje tornado, te ka perdhunuar dhe ti ke rene ne dashuri me te...

RaVeR PeR JeTë !!! [/qb]
lol :lol: .....very poetic

Where in NY do you live? [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif ashtu e ndjej une me lali ... une jam ne brooklyn, fatemiresisht jo edhe per shume kohe ... shume larg nga jeta ... larg edhe nga vepra ...

RaVeR

Primus registratum

e bera upload ate kengen. Kush do ta degjoje, le te shkoje ke yahoomail.com... ID = pidhisatom dhe pass => 471983, nqs nuk eshte ke maili i ri dmth qe eshte ne briefcase dha jam i sigurte qe juve dini se ku ta gjeni... hajd pra peace

RaVeR per JeTe !!!

X-GoodBoy

Primus registratum

Ore, nuk kishte gje tek ai e-mail vari k*rt. hap nje website ke yahoo me ate e-mail ene uploade aty.

yahoo te jep nja 10MB free me duket.

RaVeR

Primus registratum

hahaha ahah

ate bera e futa ne geocities .... as nje file ne briefcase nuk gjeni dot mre ...

KLIKO KETU

provojeni njehere tani ...

X-GoodBoy

Primus registratum

Yo, e, thanx dude. I got it. Nice one. Try Neo Cortex - Elements, that's a cool one too.

Peace...

Furor Aquila

Primus registratum

Kur e degjova per here te pare nuk mu duk gje se nuk kishte nje "buildup" te fuqishem. Por pasi e vura ne "repeat" dhe u shtriva ne krevat pas ca kohe villova ta pelqej...

RaVeR

Primus registratum

[qb] Kur e degjova per here te pare nuk mu duk gje se nuk kishte nje "buildup" te fuqishem. Por pasi e vura ne "repeat" dhe u shtriva ne krevat pas ca kohe villova ta pelqej... [/qb]
Eshte shume e vertete, muzika si gjithcka tjeter eshte shume relative, varet nga qenia jote shpirterore e momentit. kur jam i gezuar ose i lodhur, muzika elektronike nuk me pelqen, preferoj me teper dance, hip-hop a ku ta di se c'fare ... ti japesh muzikes shans duhet qe te jesh komplet i cliruar nga te gjitha mendimet ....

RaVeR

Primus registratum

po nuk ju perkushtove vetem asaj ... ja heq lirine muzikes dhe humbet rastin qe ajo te te bej te ndihesh mire ose te gjesh veteveten ne te...

filloi dhe bora .. tersllik ...

shnet

RaVeR per JeTe !!!

Furor Aquila

Primus registratum

Ketu te ne CT akoma ska filluar.....
Take advatage of the weather....open the window, blast the speakers and look at the snow falling.
Exceptionally beautiful at night.....It's a bit cheesy but hey....we all listened to cheez electronica at some point or another /pf/images/graemlins/smile.gif . That's how I got into Trance.

Furor Aquila

Primus registratum

Nuk e di nqs e ka permendur ndonjeri kete kenge por nuk eshte keq.....

Blank and Jones - Cream

Nqs doni te shkarkoni vidjokilpin shkoni te tranceaddict.com dhe pastaj te "music videos."

Te kjo faqe ka 4 vidjoklipe dhe shume kenge neqoftese doni ti shkarkoni....

RaVeR

Primus registratum

[qb] Ketu te ne CT akoma ska filluar.....
Take advatage of the weather....open the window, blast the speakers and look at the snow falling.
Exceptionally beautiful at night.....It's a bit cheesy but hey....we all listened to cheez electronica at some point or another /pf/images/graemlins/smile.gif . That's how I got into Trance. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif interesante ... how did i get into trance .... ka ndodhur kur isha ne shqiperi ... rreth viteve ... hmmm 93, 94 besoj ndoshta me pare .. po po me pare ka qene rreth viteve 92 - 93 kur degjova nga Viva dhe nje stacjon tjeter qe ka qene para saj ne satelit degjoja kenge dance ... Dj Dado, Skater girl a skater chick nuk e mbaj mend mire, Robert Miles, pastaj kenga qe me ka bere shume pershtypje ka qene Members of Mayday - Datapop, Storm - Storm, Da Hool - Meet her at the loveparade, Zhivago - Theme from X-file, Mauro Picotto e shume e shume e shume te tjere ... qe atehere kam degjuar vetem muzike elektronike ... nga muzika dance kalova ne goa trance dhe jungle/tribal ... pastaj zbulova hardcore house ... ajo me levizi si njeri por me pas filloi te bjere ndikimi i saj ... progressive trance dhe house u fut ne skene ... me pas, tani ... light house, classical electronic chillout lounge type.

ehhh me pas nuk i dihet ... kur kam qene ne vit te dyte ne shkolle te mesme u bera metalar ... /pf/images/graemlins/smile.gif floke te gjata i veshur me stil gotik gjithmone me lekure e ku ta di une se c'fare budallalliqesh te tjera ... por pa e lene asnjehere muziken elektronike menjane ... e cuditeshme ... ndoshta ne te ardhmen do te me terheqi dicka tjeter ...
dhe, po kemi degjuar edhe do te vazhdojme te degjome cheesy music ... sepse ne jemi gjithmone ne rritje , rritja perben ndryshim .... shijet tona jane gjiothmone ne ndryshim.. po bej upload disa kenge tani, linkun e te cilave do ta dergoj per pune minutash ...

RaVeR

Primus registratum

keto jane dy kenge qe bera upload tani ...

http://www.geocities.com/endri80/HOUSE_DJ_TONKA_THE_NIGHT_CL.zip

http://www.geocities.com/endri80/MINISTRY_OF_SOUND___AUSTRAL.zip

shkova tek ajo tranceaddict... kishte kohe qe nuk e kisha vizituar ate faqe ... rreth tre kater vjete ... tani ishte me e varfer se me pare ... tek arkiva aty pashe shume kengeqe nuk i kisha pare ose degjuar prej kohesh ... si Dario G, Kai Tracid, York ... etj ..

ate videon Cream nuk e bera dot download ... e provova disa here por ahaaa ...

nejse , gjithe te mirat ...