Kush do ta heq , le ta heq kush nuk do ta heq mos ta heq
Ja kshu!
Te pakten kur ta heqin , tia vleje. Ne kuptimin qe mos te ngel ne mendje si dicka e hidhur .
Ky eshte opison per te "deshperuarat "Tani virgjerise i eshte shtuar opsioni ctrl+z, po e bere gabim e kthen mbrapsh dhe eben prap
HahahahahahahahahahahahahaTani virgjerise i eshte shtuar opsioni ctrl+z, po e bere gabim e kthen mbrapsh dhe eben prap
As ky nuk është shembull i mirë. Nuk mund të krahasohet një mashkull e një femër e virgjër me makinën dhe shoferin.
Ja kshu!
Ja kshu!
Te pakten kur ta heqin , tia vleje. Ne kuptimin qe mos te ngel ne mendje si dicka e hidhur .
per arsye mjeksore, ne disa femra aplikohet heqja e virgjerise me 'kontroll'. Cipa [mjekesisht] ne disa femra, qe nga lindja, nuk ka vrimat(ose vrimen) per normalshmerine e nevojave trupore, sic jane dalja jashte e mbetjeve menstruale. Disa akoma, lindin pa cipen, fare. Dhe lind pyetja, per cilen virgjeri te diskutohet ?
Kryerja e marredhenieve seksuale me mosha jo tamam ne moshe, per shkencen mjeksore, eshte e demshme, por edhe ky 'fakt' ka perjashtimet e veta. Ka anomali qe... Nejse, s'do te dija ta shpjegoja tamam-tamam, por me anomali kam parasysh nje vajze qe ka zhvillim te atille trupor, saqe hormonalisht eshte e gatshme te "prese". (nganjehere [po flas, e perserit, per anomali] e ka te nevojshme aq sa (sa per t'u kuptuar ne shpjegimin qe po bej) quhet "ilac" 'kryerja' dhe 'moskryerja' e ben te quhet: "e semure" qe s'po merr 'mjekimin e duhur'
pedofili, eshte nje semundje e rrezikshme pikerisht per faktin se "te semuret" jane te "eksituar" nga mosha qe te vjen frike ta thuash, por le ta themi qe te sherbeje per info dobiprurese. Dmth, kur njeh mire problemin e ke te lehte ta zgjidhesh. Mosha eshte madje edhe 1(nje) vjec. Nje term qe mund te perdoret per disa qe ndiejne per mosha te mitura, te themi, 12-14, eshte "ngacmues te miturish", veprimi i te cileve eshte gjithashtu i denueshem.
Pra, diskutim po bejme. Por, dicka qe lexova me siper, me duket me vend. Sepse secili e di vete se ku i pikon catia:
Ouch, come on man! Ti e kupton shume mire qe kjo eshte Al-Egori dhe jo krahasim. Po ec mo, po t'a them me shqip akoma. Cfare do t'i thoje ti shoqes time e cila, fatmiresisht gjate fejeses zbuloi se i fejuari, edhe pse nje nga bukuroshet me te medhenj dhe tradicional deri ne ate pike sa nuk donte te konsumonte marrdheniet fizike deri pas martese, me kembenguljen e saj iu nenshtrua testit dhe (e mendova te lehte por po me duket shume e veshtire per t'a thene) ok, (kurajo) nuk iu ngrit. Ajo u lebetit, imagjino, unazen e premtimit e kishte ne gisht, nja dy-tre qengja te medhenj ishin pjekur dhe ngrene nga krushqit, dorovitjet ishin bere, data e marteses ishte prere...Problem i madh apo jo? Ja si thua ti? Te njejten pyetje me beri dhe mua...une i thashe...perpiqu te gjesh arsyet PSE? Sic ka thene edhe nje nga populli: Dy jane arsyet kryesore pse une nuk ia jap I-Phonin tim femres: 1. Nuk kam I-Phone dhe 2. Nuk kam femer.
Plus pas martese, nje miku im, ne gjendje qejfi pasi kishte pire nja dy-tre gota vere, ne prezence te grupit tone shoqeror dhe te se shoqes tha (ai e tha troc) por une po e them me delikatese: Me ka ngele marshi tek «Shkrep me zjarr porsi rrufeja» dhe s'kam cfare t'i bej Blerines qe do t'ia nise me «Dalengadale po vjen behari»!
Si perfundim ajo shoqja ime vendosi te provonte nese i fejuari kishte problem psikologjik apo fizik. Ai ishte vegjetarien. Ajo i vuri perpara nje pule te madhe te pjekur. Do ti qe ai kishte pasur nevoje per proteina! Malet me blerim mbuluar, plot me bukuri, BUM. Qe prej kesaj edhe shprehja e dale nga populli gjate kohes se tollonave: «Ah te kisha patur nje pule te pjekur, t'i kisha hipur gruas siper». Rrofte Populli!
Te fala,
El-Eonora
Po ti e ke akoma atë që të përket? [emoji12]O Popull, por c'jane keto pyetje ??? Ne cilen kohe jetojme???
Kush i merr leje kujt dhe per cfare, kjo eshte pyetja!!!
Jeta (sakt virgjeria) e individit i perket vetem atij!
Just kidding , relax [emoji12]Linux. Ne realitet nuk ankohem, mos valle pavetdije e kam paqyruar ket' gje ?
Unë e kam msu në diktaturë [emoji41]relax'in e kam msu ne jogga dhe meditacion, po ti Linux? ku e ke msu
Dhe, desha te di cfare te mungon ty?