heqja e virgjerise para kohe

TE HIQET VIRGJERIA NE ADOLESHENCE

• PO

Votes: 0 0.0%
  • JO

Votes: 8 100.0%
  • NDOSHTA

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    8

h3o

Papirus rex
haha. Djali po digjet per ty moj, mos ia pri hovin menjehere, bjeri pak nga Kina :p
Ai per te mire po mundohet. Do qe te te ndihmoje lidhur me virgjerine :D
Ah sa e mire qe je!!

Na more..se bej shaka me gocen. Mos fut gjera intime ne muhabet se nuk dihet si merret nga personi tjeter.
Une per vete do fyhesha ;)

Dreamer

Under the Dome
Shenim moderues
[Ka nje se seksion ne Forum qe quhet Chit-chat dhe aty secili mundet te shkruaj sipas qejfit.
Kur dikush lexon titullin e temes dhe permbajtja e saj nuk ka te beje fare me titullin fillestar besoj se nuk do i pelqente.
Te permbahemi temes do te thote nje Forum me te rregullt e te bukur po ashtu.
Qe te evitojme fshirje shkrimesh do ju lutesha te permbaheni Temes fillestare.] Flm

Monroe

Valoris scriptorum
Jeta nuk do të kishte kuptim pa këto përvoja të vogla , të hidhura ; të mëdha apo të vogla këte e vendos ti vetë , ata na mësojne të jemi dhe të behemi këta që jemi!Mësojme të rritemi!
Do mësosh shumë gjëra gjatë jetës këto janë vogëlsira që do te veniten me kalimin e kohës , më kryesorja është t'ia fillosh nga vetja jote! Kujtoji gjithmonë vetes se ti e vendos më të miren për veten tënde askush tjetër!Lumturia të përket ty. Merre me pozitivitet dhe shpenzoji energjite e tua në gjërat që dëshiron të arrish edhe po mos harro mëso dhe dashuro! : )
flm per mendimin tend :)
Dikur thoja pse vajzat mashtrohen kaq leht tani qe perjetova vet kte gje e kuptoj cdo thot tndihesh ne kte menyr
ndoshta per ju mund te jet nje gabim i vogel, por mua ky gabim me kushtoj jeten :)
Ndaj sja vlen te duash me asnje e trrespektosh me asnje

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
flm per mendimin tend :)
Dikur thoja pse vajzat mashtrohen kaq leht tani qe perjetova vet kte gje e kuptoj cdo thot tndihesh ne kte menyr
ndoshta per ju mund te jet nje gabim i vogel, por mua ky gabim me kushtoj jeten :)
Ndaj sja vlen te duash me asnje e trrespektosh me asnje

Unë besoj se je vajze e forte. Kështu qe kurajo dhe për me tepër forca do i'a dalësh mbane me patjeter! Jeta është e shtrenjtë! : )

Përqafimeeeee!:engjell:

Last edited:

Balahk

Locus omnem
Ç'ndjesi te jep kur je i pari :)

jam per 18+,mbi te gjitha personit qe ndjen.(per femrat kjo) ndersa mashkulli,ska gje edhe se nuk e ndjen :p

joetisti_

Locus omnem
Si t'ua thuash vajzave qe meshkujt qe e mendonin sic e mendonin, s'jane me ata te paret. Kane ndryshuar dhe s'duan vajza te virgjera ne cipe, por ne zemer.
Zhgenjimin qe lexoj me lart e perjeton edhe nje mashkull, por edhe nje femer qe virgjerine e ka humbur me pare dhe qe eshte pranuar nga 'ai' per nje mije e nje arsyet qe e bejne femren femer, por qe me pas e ka lene per nje arsye apo nje tjeter, pune tjeter kjo.

Femra mund te mos jete e virgjer edhe kur eshte e virgjer dhe... pse ishte e virgjer s'do te thote se me pas s'do te shkoje me gjithe lagjen :p (per shaka e jo per ofendim ndaj femrave qe per hir te se vertetes japin shpirtin per mashkullin qe duan)

Seyfert

Valoris scriptorum
C'rendesi ka se kur...mjafton ta heqesh ..por ...mendoj mbas 18 vjec...edhe pse une......kam qene me e vogel

Eshte dicka e gabuar mendoj. 16 je akoma femije dhe nuk e di akoma se cfare eshte e mira apo e drejte per ty. Spo flasim per cipen si akt sepse disa femra edhe pse te virgjera nuk e kane ate cipe qe ti permende.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Jam kundra kesaj gjeje,qe te hiqet ne adoleshence,mendoj qe ne naten e pare te marteses mire.

Nuk me duket mendim i mire ky. Kush eshte ai njeri qe ka blere nje makine pa e provuar nje here ate. Po sikur pas blerjes pa prove, makina nuk te pelqen per arsye se psh marshet nuk funksionojne si duhet, cfare do te beje ai me makinen ? Pjesa me e madhe e njerezve blejne makina te perdorura por nuk po i degjojme t'i bien tellallit.

Hope

dans ton coeur
Kjo gje ndodh vec ne vendin tone ... 2011 u martua nje shok I jemi beri dasem te bukur boll prz 400veta ... Ps vjen puna te nderi I nje femre ajo nuk e kishte leju ta cikte me dore gjat fejes epo mir ky vjen puna te flen bashk kur u ba dasma nuk ishte virgjer ky menjer ja ka ba gadi valigjet e nisi ne shpine e vete ,, I tham aje ne vedi ti apo nuk je ke lujt mensh bane gjith at dasem te iku per lesh.. Nuk ka problem neri I nje femre ka ma rendesi.!

Al-Punk

Still here
Nuk me duket mendim i mire ky. Kush eshte ai njeri qe ka blere nje makine pa e provuar nje here ate. Po sikur pas blerjes pa prove, makina nuk te pelqen per arsye se psh marshet nuk funksionojne si duhet, cfare do te beje ai me makinen ? Pjesa me e madhe e njerezve blejne makina te perdorura por nuk po i degjojme t'i bien tellallit.
As ky nuk është shembull i mirë. Nuk mund të krahasohet një mashkull e një femër e virgjër me makinën dhe shoferin. Dy partnerë të virgjër duhen më shumë, ose e të paktën kështu thotë ajo shprehja dashuri me herë të parë...

Ideja është që seksit i vihet me shume rëndësi seç ka. Është i rëndësishëm kur nuk e ke, por pas ca vitesh martesë e kupton qe e vetmja vlerë që ka është lidhja që të ka krijuar më partnerin që është jo vetëm shpirtërore por dhe fizikie, siç është e nevojshme të marrësh frymë. Dy partnerë të virgjër, mund ta kenë më të fortë varësinë fizike ndaj njëri-tjetrit. Për raste kur meshkujt janë kur varë bordellosh dhe kërkojnë nuse të virgjër... Nuk ia vlen me diskutu