h3o
Papirus rex
I thirra Joetistit , mos më ngacmooo. Hahaha!
Pa merak...ate e qoj te pesa. Ndersa ty te qoj te tajvani per kafe
I thirra Joetistit , mos më ngacmooo. Hahaha!
haha. Djali po digjet per ty moj, mos ia pri hovin menjehere, bjeri pak nga Kina
Ai per te mire po mundohet. Do qe te te ndihmoje lidhur me virgjerine
Ah sa e mire qe je!!
JOOO.
Faleminderit për mirëkuptimin!
Ncncn..po mire shkonim te bibloteka kombetare e lexonim libra
Tani po pranoj , me shumë kënaqesi : )
Po gjate pushimit sdo pinim kafw?
Mos qesh se do hame ndonje perjashtim pastajHahahahahahaha
Mos qesh se do hame ndonje perjashtim pastaj
flm per mendimin tendJeta nuk do të kishte kuptim pa këto përvoja të vogla , të hidhura ; të mëdha apo të vogla këte e vendos ti vetë , ata na mësojne të jemi dhe të behemi këta që jemi!Mësojme të rritemi!
Do mësosh shumë gjëra gjatë jetës këto janë vogëlsira që do te veniten me kalimin e kohës , më kryesorja është t'ia fillosh nga vetja jote! Kujtoji gjithmonë vetes se ti e vendos më të miren për veten tënde askush tjetër!Lumturia të përket ty. Merre me pozitivitet dhe shpenzoji energjite e tua në gjërat që dëshiron të arrish edhe po mos harro mëso dhe dashuro! : )
flm per mendimin tend
Dikur thoja pse vajzat mashtrohen kaq leht tani qe perjetova vet kte gje e kuptoj cdo thot tndihesh ne kte menyr
ndoshta per ju mund te jet nje gabim i vogel, por mua ky gabim me kushtoj jeten
Ndaj sja vlen te duash me asnje e trrespektosh me asnje
C'rendesi ka se kur...mjafton ta heqesh ..por ...mendoj mbas 18 vjec...edhe pse une......kam qene me e vogel
Jam kundra kesaj gjeje,qe te hiqet ne adoleshence,mendoj qe ne naten e pare te marteses mire.
As ky nuk është shembull i mirë. Nuk mund të krahasohet një mashkull e një femër e virgjër me makinën dhe shoferin. Dy partnerë të virgjër duhen më shumë, ose e të paktën kështu thotë ajo shprehja dashuri me herë të parë...Nuk me duket mendim i mire ky. Kush eshte ai njeri qe ka blere nje makine pa e provuar nje here ate. Po sikur pas blerjes pa prove, makina nuk te pelqen per arsye se psh marshet nuk funksionojne si duhet, cfare do te beje ai me makinen ? Pjesa me e madhe e njerezve blejne makina te perdorura por nuk po i degjojme t'i bien tellallit.