o Zeqo hik e FUtja Vrapit ne mos u duk mo ke tema e haremit se kur sdi ca o Eunuku mos rri mo ktu ... Eunuku sa per me e dit jane Rojet e Haremit qe jane te Tredhur Pra me i llaf nese ti do bohesh roje e Haremit t Kapterrit ahere i bi isoj si te jesh Prift ...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]EUNUK çA eshte mi YllOFillimisht postuar nga samanta:
[qb]Hahahahh zemra e vogel po ti je EUNUK :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] samanta te kontrolloj nje her se jam roje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]:kiss: [/qb]
Hajt mo ate gje e kom bo pARA SHUME kohesh me dike tjeter po se ka menjen n Msim Zeqo i rre menja se me qen roje Haremi o gjo e mire ...Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] E mire qe ja the se me vinte nje cike zor /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa po me jep se erdha une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mr.HaRaP:
[qb] ti jap nen dore se ketu na duhet me pagu taksa ba me e ba publike /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nese do Te Behesh Eunuk Ahere i bie te jesh i Tredhur ...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] weeeeeeeee une jam hoxhe reeeeeeee çA prift thoni ju HARaPo ku ka burr nene te me tredhi mua re çA thon keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Turpi i botes Zeqo te mos e dije tiFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] weeeeeeeee une jam hoxhe reeeeeeee çA prift thoni ju HARaPo ku ka burr nene te me tredhi mua re çA thon keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mua po me ven me pair re se me gjein te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Nese do Te Behesh Eunuk Ahere i bie te jesh i Tredhur ... [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-: