Haremiiiiiiii

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Haremiiiiiiii

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
[qb] samanta te kontrolloj nje her se jam roje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahh zemra e vogel po ti je EUNUK :lol: [/qb]
EUNUK çA eshte mi YllO :confused: :kiss: [/qb]
o Zeqo hik e FUtja Vrapit ne mos u duk mo ke tema e haremit se kur sdi ca o Eunuku mos rri mo ktu ... Eunuku sa per me e dit jane Rojet e Haremit qe jane te Tredhur Pra me i llaf nese ti do bohesh roje e Haremit t Kapterrit ahere i bi isoj si te jesh Prift ...

samanta

Primus registratum

E mire qe ja the se me vinte nje cike zor /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] E mire qe ja the se me vinte nje cike zor /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajt mo ate gje e kom bo pARA SHUME kohesh me dike tjeter po se ka menjen n Msim Zeqo i rre menja se me qen roje Haremi o gjo e mire ...

samanta

Primus registratum

Hahahahah po pse me force he te rujt zoti ment e kres po ti ke pare boll e te vine vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

Po ti keke edhe koprac vazhdo me kto men se ka me te mete haremi vec me eunuke :lol:

H

harap

Guest

ti jap nen dore se ketu na duhet me pagu taksa ba me e ba publike /pf/images/graemlins/smile.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mr.HaRaP:
[qb] ti jap nen dore se ketu na duhet me pagu taksa ba me e ba publike /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Sa po me jep se erdha une /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

sa dan hap gojen /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

weeeeeeeee une jam hoxhe reeeeeeee çA prift thoni ju HARaPo ku ka burr nene te me tredhi mua re çA thon keta /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] weeeeeeeee une jam hoxhe reeeeeeee çA prift thoni ju HARaPo ku ka burr nene te me tredhi mua re çA thon keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nese do Te Behesh Eunuk Ahere i bie te jesh i Tredhur ...

samanta

Primus registratum

[qb] weeeeeeeee une jam hoxhe reeeeeeee çA prift thoni ju HARaPo ku ka burr nene te me tredhi mua re çA thon keta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Turpi i botes Zeqo te mos e dije ti :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

zeqo: ti per i cik me ate firmen tate dukesh sikur ke "tredh" veten mer!!!

I

insane

Guest

harap, spaske shume konfidenc ne vet-vete.
Edhe nga roja ke frike mo? /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Nese do Te Behesh Eunuk Ahere i bie te jesh i Tredhur ... [/qb]
mua po me ven me pair re se me gjein te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sailor ashtu e dukem po ti mer mos shiko gunen po punen /pf/images/graemlins/wink.gif
samanta e sa shum gjera sdi une iuuuuuuuuuuuu iiiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif