Haremiiiiiiii

tushi

Valoris scriptorum
Re: Haremiiiiiiii

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
Kurse per sa thu ti kapi e futi ne shtrat asht vetem nji detaj i vogel.Punet e mira bahen avash avash. [/qb]
Shih shih trimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vajza si lejoni me ju trajtu kshu, un vij nga zyra e mbrojtjes se drejtave te femnes, cdo ankese drejtojini ne adresen time.

Ligji ne doren e maliqit
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rozaline e kuptoj shqetesimin tan edhe kam vendos me te gjet nje zyre ne harem ku edhe do ta ndjekesh ma afer trajtimin e tyne.Kam shume respekt per organizaten per te cilen punon per kete arsye po ta baj kete ftese.Ke me met njat e knaqun sa ke me than
A KA VEN PER MU MOR :cry:

Princesha

Primus registratum

Prite zot, esht ulese nga ana ime po te me beni nji zyre aty, se pranoj dhe pike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zyren personale e kam, kshu qe Thanx but No Thanx

Pronarin e haremit e kam mik se ishte mbyll me koh po te ishte per ligjin edhe maliqin /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

[qb] Prite zot, esht ulese nga ana ime po te me beni nji zyre aty, se pranoj dhe pike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zyren personale e kam, kshu qe Thanx but No Thanx

Pronarin e haremit e kam mik se ishte mbyll me koh po te ishte per ligjin edhe maliqin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si ta marrin menja s'po di qa me te than po prania e nje perfaqsuseje te te drejtave te grave ktu e ben ma te lehte ardhjen e vajzave te reja .Si i thone nji fjale per njat po mundohena te gjithe apo jo??? :wave:
(Pss asyeja qe ke frike te vish asht se nuk ke besim se mund ti rezistosh ksaj mrekullie edhe dy pika)

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Do te kercej ,por per qefin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
DHe une do te Admiroj Ty /pf/images/graemlins/tongue.gif duke thithur Nargjilene per qejf Tim ...

stellina

Primus registratum

Edhe un ja uroj Tushit haremin...por nuk di me ma fal tan boten se ca asht...u sa injorante :cry:

Gjithsesi e gzosh /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] Edhe un ja uroj Tushit haremin...por nuk di me ma fal tan boten se ca asht...u sa injorante :cry:

Gjithsesi e gzosh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te faleminderit Stellina per urimin kurse sa per ate qe se din se qa asht dera asht e hapun per vizitor e anetar...
Welcome

tushi

Valoris scriptorum

Njoftim
Kerkohet nje person (besnik)qe te kryeje blerjen e mishit per guzhinen e Haremit. Te interesuarit te paraqiten prane organeve perkatese.

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Njoftim
Kerkohet nje person (besnik)qe te kryeje blerjen e mishit per guzhinen e Haremit. Te interesuarit te paraqiten prane organeve perkatese. [/qb]
Sa o Rroga ...Dhe sa skllave do kem nen komande... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Rroga esht e mire po skllavet i kena hek ,tash i quajme bashkevuajtse.Pastaj nuk konsiderohen me si mall qe falet apo blihet thjesht duhet fituar me mund. :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Rroga esht e mire po skllavet i kena hek ,tash i quajme bashkevuajtse.Pastaj nuk konsiderohen me si mall qe falet apo blihet thjesht duhet fituar me mund. :shrug: [/qb]
Po une sjom Bashkevuajtes . Se un Mor Rroge per Punen qe do boj . Pranej ato s quhen Bashkevuajtese po jan Bashkepuntore ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

asnje zog te ri spaska mer /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Dakort mo Tedi po kemi nje problem me automjetin se Harapi na ka lan ne veshtiresi financiare per momentin kemi vetem kete.Shihe vete qa me te thane ......
sheep.jpg

H

harap

Guest

[qb] Kam faj un qe te mesoj si vehen fotot :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
hahahhaahahhaha

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
[qb] Kam faj un qe te mesoj si vehen fotot :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
hahahhaahahhaha [/qb]
O Harap po mos mu qesh mor burre se s'e kishte prejmen si kujton se u ba ajo me me msu mu per kto gjana nejse e ka sensin e humorit e ka....

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Dakort mo Tedi po kemi nje problem me automjetin se Harapi na ka lan ne veshtiresi financiare per momentin kemi vetem kete.Shihe vete qa me te thane ......
sheep.jpg
[/qb]
Un sdo i Vjedh Delet . Masnej nuk jam Pashai qe i do pernate nga nje te re . TI po e ndihmon meqe ska femra po i jep Dele ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] Dakort mo Tedi po kemi nje problem me automjetin se Harapi na ka lan ne veshtiresi financiare per momentin kemi vetem kete.Shihe vete qa me te thane ......
sheep.jpg
[/qb]
Un sdo i Vjedh Delet . Masnej nuk jam Pashai qe i do pernate nga nje te re . TI po e ndihmon meqe ska femra po i jep Dele ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ky eshte mishi per Haremin .Kurse per femrat eshte si pune krize ne pergjithesi....shpresojme te fillojne te ndergjegjesohen se shpejti.