Haremiiiiiiii

Re: Haremiiiiiiii

:wave:
Me thane qe sot do te behej nje darke per nderin tim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave:
Me thane qe sot do te behej nje darke per nderin tim /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOire do kercesh si Belly Dancer e . PO ishe tu Kercy ashu do sjell 100 Gamilje Dhurate Pashait dhe do te blej ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kapterro Oferta eshte e vlefshme Dhe Gamiljet i ke dhurate dhe e peshoj n ar ...

tushi

Valoris scriptorum

prandaj qe sot po heku dore
e po shkrihem bahem si bore
me harem jua kam fal
e po deshet edhe ndonje njal
po rebecen po e mbaj per vedi
se me te mka kap sikleti
e ndonje tjeter po me afrut
se kam vend ku me e fut
a e shifni sa i mire u bana
harap tjeter sban ma nana

--------------------
Ec harap mbaj mendjen tande.......
me mire se sa te degjosh budallenjte

Si po e shihni edhe ju mbas shume perpjekjesh e tratativash Harapi ma dorzoi Haremin pra ktu sot e mrapa vjen si mik e jo si padron.Deshta te siguroj vajzat qe do te punoj me perkushtim per tu bere te mundur nje ndenje sa me te rehatshme .

H

harap

Guest

o bobob keni rene ne dore te tij /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mr.HaRaP EfeNdi:
[qb] o bobob keni rene ne dore te tij /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po mos mi trem mor burre qysh ne fillim se mos po m'bajne noj puç.Nejse te rrime shtrembet e te flasim drejt as te keqen ma te vogel s'ma din kush.Masanej qe e kam marre serizisht ket pune e din edhe ti se perndrysh s'ja kishe lane haremin dokujdo.Une kam ardh me ide te reja do ta modernizoj krejt haremin do te fus fryme perendimore.Meqe ra fjala ato lista qe m'ke lane su merrnin gja vesh po i baj thirrje vajzave se do te baj nje rregjistrim te ri.E mos rrini me prit shume se xehen ato postet e larta e metni me pak gja ather(jam tuj qesh se te gjitha mund te konkuroni lirshem kush do te jene e afte do te fitoje.Mos u lodhni me fut miq se kot e keni)
:kiss: si fillim

H

harap

Guest

po mu me dojne shume vetem /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

nigjo rozalin ti ktij i ke than se s'te pelqejn sulltanet po mu qe jam krejt me pikpamje perrendimore :shrug:

Princesha

Primus registratum

Tashi qe e ka marr tushi ne dore haremin, zejeni se keni pshtu, pa drita e pa uje skeni me met vec, kjo asht e randsishmja /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk eshte i poshter jo ,por i kishin humbur keto
mutande_witt.jpg
/pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
O Moira ato jane te mijat moj zemer po lene po vi e i marr itash a mi ke hekuros? :thumbsup:

H

harap

Guest

tapine e kam ne dore hala vetem /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Tashi qe e ka marr tushi ne dore haremin, zejeni se keni pshtu, pa drita e pa uje skeni me met vec, kjo asht e randsishmja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E ke gabim Rozalin per mu ne rradhe te pare ka ransi qe ato te ndihen mire shpirterisht masanej edhe kto te tjerat duhet me ja plotesu dihet ajo pune.Edhe per ty nji :kiss:

H

harap

Guest

ky kujton se asht tu i propozu kujt ne rruge me puthje.
me zor mar me i fut ne shtrat.

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] tapine e kam ne dore hala vetem /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O Harap si thone çdo fillim asht i veshtir po ti je tuj ma ba edhe ma te vshtir rrin tuj me tun tapine aty e tuj me ba presion.Faji asht i jemi qe nuk shkum fill te noteri e me e kry at pune.(Mend per haremin tjeter.)

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ky kujton se asht tu i propozu kujt ne rruge me puthje.
me zor mar me i fut ne shtrat. [/qb]
Harap te thashe qysh ne fillim se do ti ndryshoj disa gjana tuj fillu prej mentalitetit.A e sheh Rozalinen psh si ankohet se na mjaftohena vetem me anen materiale tuj anashkalu ate ma te ransishmen.Une du qe te jete nje harem demokratik.Kurse per sa thu ti kapi e futi ne shtrat asht vetem nji detaj i vogel.Punet e mira bahen avash avash.

samanta

Primus registratum

Harap djali a te ka marre malli me te ba nja vallzim si e bajne turkeshat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
Kurse per sa thu ti kapi e futi ne shtrat asht vetem nji detaj i vogel.Punet e mira bahen avash avash. [/qb]
Shih shih trimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vajza si lejoni me ju trajtu kshu, un vij nga zyra e mbrojtjes se drejtave te femnes, cdo ankese drejtojini ne adresen time.

Ligji ne doren e maliqit
/pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

oj keto ky asht haremi i pashallekut ca flitni ktu per demokraci /pf/images/graemlins/smile.gif

samanta me ka marr malli me kercy me ty /pf/images/graemlins/smile.gif