Hani !

PrInCiPiEl

Primus registratum
Re: Hani !

Do të ishte mirë që Hani të mbetet HAN!

Dua të them pa dalje nga Të Drejtat E Përcaktuara me Kushtetutë , rrjedhimisht dhe obligimet e Juaja si pjesëmarrës(e) në Parlament .

Kjo , jo për gjë tjetër , vetëm që mos të kemi KAOS .

Faliminderit

Pronari
P r i n c i p i e l
:cool:

albana

Lara Croft

Kjo ceshtja e Hanit shume po komplikohet.
Familja ime nga ana e mamit ka ne pronesi ate qe dikur njihej si Hani me dy porta .Ishte nje ndertese ne mes te qytetit ku udhetaret kalonin naten.U ble shume vite te shkuara nga nje cifut i cili pasi vrau 12 burra qe ktheheshin nga mergimi donte te ikte me arin qe vodhi.Ai han ka nje histori te gjate po do jua tregoj nje nate kur te jemi prane vatres se eshte e frikshme.

Jam ne ky Han tani dhe akoma se kam te qarte se c'gje eshte :confused:

PrInCiPiEl

Primus registratum

* Kërkohet një ekonomiste e fortë/aftë për menagjerimin e financave të Han-it /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pyt principielin ndrikulleeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

E di une ku eshte problemi!

Ato gocat e reja qe kishin shkrujt emrin aty ku thashe une, duhen nxjerr jasht /pf/images/graemlins/wink.gif NUK lejohen te tilla ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

- Disa trupmedhej, qe kishin te shkruar, pas ne shpine "security", marrin prej krahu keto femrat dhe perzemersisht i sugjerojne te hyjne tek nje lokal tjeter: "FlirtKafe Fuego" /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Ju lutemi shumë : REKLAMAT për 'faqe' konkurente
nuk janë të lejurara këtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aq me parë pasi ato(REKLAMAT) jane PA PAGESE ! /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
Une po jua a kam thene qe tani nuk me nxirni dot jasht.Ketu jam e s'leviz vendit /pf/images/graemlins/laugh.gif
albana me duket se keto jane fjalet e juaja apo jo ?

Kështu që mirëserini /pf/images/graemlins/smile.gif

Aktore e Nderuar /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb] Neo :eek: Na zbuat :eek:
Hajde Kordele se nuk na duan me ketu /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu ca po shpalosim hiret tona tashi :eek: e po na kthejne mbrapsht, ne sulm NDRIKULL /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

JO moj thashe per ato qe ishin mes publikut une, jo juve /pf/images/graemlins/frown.gif JU jeni ne podium :rockband: :cool: :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Ju lutemi shumë : REKLAMAT për 'faqe' konkurente
nuk janë të lejurara këtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aq me parë pasi ato(REKLAMAT) jane PA PAGESE ! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Na falni Zotni hanxhi
help.gif

Viziton "Fuego" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Keshtu tha Albana dhe ato moren celsat e dhomave te tyre dhe iken per te fjetur.
-Ahhhh!C'do t'ju punoj neser ne mengjes-tha Albana e inatosur teksa kordelja mprihte thonjte si ujku dhembet gati per sherr.

Ika tani.Shihemi neser /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikulle ver gjysllyket moj se na mbyten fleshat dhe prozhektoret.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Noten e mirë /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjum t' omel /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa shum ju du , merr yahoo /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Se harrova :

Dilni ka MSN-ja nojhere /pf/images/graemlins/smile.gif

* Sa për përpunim strategjishë dhe taktikash veprimi /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

a ka ndoj gja me hanger ktu se shpi e papritun jeni boll, as me hanger as me pi nuk qitni gja, edhe demek jena n'han :mad: