Hani !

PrInCiPiEl

Primus registratum
Re: Hani !

Katër (4) ditë pushim /pf/images/graemlins/smile.gif

Kalofshi si më së miri

Sinqerisht
PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

principeli mos harro kiss kissin time /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
/me back!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/me e priste me padurim Doktoreshën !

... që të përgjigjej /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

P r i n c i p i e l

32.gif

albana

Lara Croft

Une po jua a kam thene qe tani nuk me nxirni dot jasht.Ketu jam e s'leviz vendit /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
Une po jua a kam thene qe tani nuk me nxirni dot jasht.Ketu jam e s'leviz vendit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Besoj se e ke ndërmend me e zgjedhë/marrë edhe postin ( shif për postet e mundëshme në faqet e mëherëshme të Hanit !) në Han, sipas profesionit që e keni apo që e dëshironi apo jo ?

:cool:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]apo Dashuria për Ar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dashuria dhe vetem Dashuria :smash: s'ka tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe une zgjedh Dashurine,pa te nuk ka jete.pa ar kam jetuar deri tani,nuk me behet shume vone.

albana

Lara Croft

Une jam aktorja e thiatros qe ka ardhur me pushime.Postet mbajini per vete ose jepjauni atyre qe i kerkojne sa me te larta se kujtojne se jane me te mira.
I just want to have fun! /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikulle /pf/images/graemlins/wink.gif une te kerkoj ne qiell e ti me del ne HAN /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Mire, mire fareeeeeeee sonte /pf/images/graemlins/wink.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
Une jam aktorja e thiatros qe ka ardhur me pushime.Postet mbajini per vete ose jepjauni atyre qe i kerkojne sa me te larta se kujtojne se jane me te mira.
I just want to have fun! /pf/images/graemlins/wink.gif

Një përshëndetje për Ju :

" Girls Wanna Have Fun "

Cindy Lauper

Ke statusin : Aktore e Merituar e Han-it /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

e merituar me duket si prej plake,e bejme seksi me mire /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

U tha !
U bë !

Your wish is my command ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

or even better :

You asked for IT ! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

olti

Neo

Dite ndarje cmimesh ne Han!
Anetaret me te shquar te Hanit dhe jo vetem, presin te vleresohen per punen. Nominacionet jane bere. Ne radhe te pare eshte njera qe ia thone emrin Dhelpra Albanë. Kjo nuk i perket tamam ketij klubi, por eshte e njohur kudo neper hapesirat e republikes se AF.

Dritat bien mbi skene dhe mbi skene ndricon shenimi "duartrokisni" populli i lumtur i AF ngrihet ne kembe dhe duartroket, dikush dhe fershellen, apo dhe bertet. Diku nga fundi i mesit /pf/images/graemlins/laugh.gif duken disa pankarta me emra dhe foto persinazhesh te njohura te jetes artistike te republikes se AF. Ne rrjeshtin e pare jane disa femra te reja qe ngrijne t-shirtet e tyre dhe ja ku duken ne gjingjte e tyre rrumbullake dhe jo; emri i PrinCipElit, nje nga idhujt e femrave te AF. Ato bertasin dhe gerthasin per ate qe enderrojne dite e nate.

Pas disa minutave te zgjatura me duartrokitje, fershellima etj si keto - njerezit ulen, por detyrohen te ngrihen prap kur ne skene hyn nje cift shume simpatik. Kete vit drejtuesit e spektaklit te ndarjeve te cmimeve te medhej te Hanit, ka marre te mirenjohuren Albanë sebashku me njerin qe nuk mban nje emer normal, por parapelqen te quhet sipas syve te tij - Piligrin eys. Te dy keta hyjne me pedanti ne skene. Dritat e neonit te skenes bien mbi floket e verdha te Albanes dhe e bejne te duket akoma me shume seksi

...ne ato caste KESHI shuan dritat per mospagim tarifash dhe regjia nis nje bllok me reklama /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trailer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon me boj mu regjisore se per PON-PON girls nuk me ke muuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Hanxhiu ishte i lumtur qe ne hanin e tij bujten ato dy femra te cuditshme.Urdheroi te pregatiteshin dy dhoma dhe porositi kuzhinjerin/en te gatuante dicka speciale.
Kush gatuan ketu ke hani?-pyeti Albana.