si e martume.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: Po ti Raul ,pse e le :kiss:
enigme.. Nuk e di si mu drejtove: si gjyshe ,si mam ,si e martume ,si e fejume ,apo si beqare... :lol: [/qb]
jo moj sa e zgjuar si qenke ti.. :smash: shko e flej me pulat ti,se nuk ke me gjet gjo tjeter.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Raul , edhe un jam beqare, kshu mir jam po vetem kam nevoje me me nxe dikush shtratin para se te bie un (manej te ikun ne pun te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos ja qaj hallin se i ri eshte( mendoj se eshte i ri , por s'jam e sigurt) dhe e ka jeten perpara. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] TEDI vetem 3her je martuar? aq pak(shokt) /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pergjigje konkrete smorra prej teje :book:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]quqja peshkataro qenke zjarr i keq ti mo cun te digjke dhe ne distance te madhe [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]A te ngelet hatri te te puth une se une vdes per grate e martume,ne kete rast gocen...Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] O Raulo u trembe ti mo cun /pf/images/graemlins/frown.gif i fshiva buzet po he nuk me shikon Jona mos ki frike :lol: :lol: [/qb]
Venin zgjidhe vete buzet e mija do te drejtohen qorrazi per aty ku do gjejne ngrohtesine e trupit tend.Mundesisht me drejto ta shuaj zjarrin e buzeve te mia aty ku trupi yt digjet me shume.Puthja eshte i vetmi zjarr qe shuhet me zjarr [/qb]
O Tedi te hysh mo cun te hysh,si ne shtepine tate /pf/images/graemlins/wink.gif por ama te jesh aktiv,jo me e pas mendjen te klubi beqareve :wink: :lol:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] UN jom MArtu nja 3 Here MUNd t Hyj ktuja ke Kjo tema ... [/qb]
ajo te tahsh kur ngrohej ndihej keq /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shpesh ndihej keq verte.por per ty nuk e di.nuk te njof ,por nuk besoj se ngrohtesia eshte ceshte temperature trupore.eshte thjeshte gjendje shpoirteroreFillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Picasso!
Ajo ngrohej ndonjeher, por une nuk ngrohem fare.
Mos do te thote qe jam tip i ftohte?? :shrug: [/qb]
prishur mos qofte...Si te duash ti,por dije qe po humbet me shume sec duhet duke u stepur para hapave te parendesishem qe e bejne jeten te rendesishme.Njeriu ka shume per te mesuar ne jete,por ktesorja eshte ti mesoje shpejt se p;o u vonua edhe po i mesoi nuk do i mbaje mend /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Peshkataro,deri me sot e kam dit qe zjarri shuhej me uje :shrug: dhe jo me zjarr,por sa do rosh do mesosh i thone nje fjale..Ti deshe pergjigje konkrete :lol: :lol: veshtire te ta japesh se je dhe Tirons te del te shuan qe ne Rinas ti e bashke me zjarrine dhe deren :lol: :lol: [/qb]
lolFillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Ne fakt nuk ka te bej me gjendjen time shpirterore. Ajo ndjehej keq kur ndrohej, kurse mua nuk me ze gjumi deri sa kembet te me ngrohen, tipe - tipe.
Ne fakt nuk jam munduar asnjehere te gjej ngase vjen. [/qb]
me jete te gajte ti kesh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: Pse jemi te prirur te kemi ate qe s'kemi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani me ne fund vendosa te them te verteten e rastit...
Moira eshte e martuar me Tushin dhe ka dy femije Raulin dhe X-Rayn... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga picasso:
por per hollsi te metejshme tashme e di ku mund te dishkutosh.atY ku nuk ka censure. [/QB
Ok pa problem fare. Se e di qe ke kondradita.