hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

UN jom MArtu nja 3 Here MUNd t Hyj ktuja ke Kjo tema ...

SweetAngel

Primus registratum

Picasso!

Ajo ngrohej ndonjeher, por une nuk ngrohem fare.
Mos do te thote qe jam tip i ftohte?? :shrug:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: Po ti Raul ,pse e le :kiss:
enigme.. :confused: Nuk e di si mu drejtove: si gjyshe ,si mam ,si e martume ,si e fejume ,apo si beqare... :lol: [/qb]
si e martume.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Raul , edhe un jam beqare, kshu mir jam po vetem kam nevoje me me nxe dikush shtratin para se te bie un (manej te ikun ne pun te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jo moj sa e zgjuar si qenke ti.. :smash: shko e flej me pulat ti,se nuk ke me gjet gjo tjeter.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Princesha

Primus registratum

du gjel se ata jan te medhenj ta nxejn shtratin ma shpejt, pulat jan te vogla naqe, se nxejn kurr shtratin...

per me gjet gja, mos ma qaj hallin mu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

TEDI vetem 3her je martuar? aq pak(shokt) /pf/images/graemlins/smile.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] TEDI vetem 3her je martuar? aq pak(shokt) /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mos ja qaj hallin se i ri eshte( mendoj se eshte i ri , por s'jam e sigurt) dhe e ka jeten perpara. /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO ti RAUL sa here ke bere plan?? Apo me te pare e me te bere??

RAUL

Primus registratum

un jom i fejuar.. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] O Raulo u trembe ti mo cun /pf/images/graemlins/frown.gif i fshiva buzet po he nuk me shikon Jona mos ki frike :lol: :lol: [/qb]
A te ngelet hatri te te puth une se une vdes per grate e martume,ne kete rast gocen...
Venin zgjidhe vete buzet e mija do te drejtohen qorrazi per aty ku do gjejne ngrohtesine e trupit tend.Mundesisht me drejto ta shuaj zjarrin e buzeve te mia aty ku trupi yt digjet me shume.Puthja eshte i vetmi zjarr qe shuhet me zjarr :wub: [/qb]
quqja peshkataro qenke zjarr i keq ti mo cun :eek: te digjke dhe ne distance te madhe :wub: [/qb]
pergjigje konkrete smorra prej teje :book:

Guest

Peshkataro,deri me sot e kam dit qe zjarri shuhej me uje :shrug: dhe jo me zjarr,por sa do rosh do mesosh i thone nje fjale..Ti deshe pergjigje konkrete :lol: :lol: veshtire te ta japesh se je dhe Tirons te del te shuan qe ne Rinas ti e bashke me zjarrine dhe deren :lol: :lol:

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] UN jom MArtu nja 3 Here MUNd t Hyj ktuja ke Kjo tema ... [/qb]
O Tedi te hysh mo cun te hysh,si ne shtepine tate /pf/images/graemlins/wink.gif por ama te jesh aktiv,jo me e pas mendjen te klubi beqareve :wink: :lol:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Picasso!

Ajo ngrohej ndonjeher, por une nuk ngrohem fare.
Mos do te thote qe jam tip i ftohte?? :shrug: [/qb]
ajo te tahsh kur ngrohej ndihej keq /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shpesh ndihej keq verte.por per ty nuk e di.nuk te njof ,por nuk besoj se ngrohtesia eshte ceshte temperature trupore.eshte thjeshte gjendje shpoirterore

SweetAngel

Primus registratum

Ne fakt nuk ka te bej me gjendjen time shpirterore. Ajo ndjehej keq kur ndrohej, kurse mua nuk me ze gjumi deri sa kembet te me ngrohen, tipe - tipe.
Ne fakt nuk jam munduar asnjehere te gjej ngase vjen.

assassino26

Primus registratum

[qb] Peshkataro,deri me sot e kam dit qe zjarri shuhej me uje :shrug: dhe jo me zjarr,por sa do rosh do mesosh i thone nje fjale..Ti deshe pergjigje konkrete :lol: :lol: veshtire te ta japesh se je dhe Tirons te del te shuan qe ne Rinas ti e bashke me zjarrine dhe deren :lol: :lol: [/qb]
prishur mos qofte...Si te duash ti,por dije qe po humbet me shume sec duhet duke u stepur para hapave te parendesishem qe e bejne jeten te rendesishme.Njeriu ka shume per te mesuar ne jete,por ktesorja eshte ti mesoje shpejt se p;o u vonua edhe po i mesoi nuk do i mbaje mend /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Ne fakt nuk ka te bej me gjendjen time shpirterore. Ajo ndjehej keq kur ndrohej, kurse mua nuk me ze gjumi deri sa kembet te me ngrohen, tipe - tipe.
Ne fakt nuk jam munduar asnjehere te gjej ngase vjen. [/qb]
lol
me degjo ajo ishte anemike gjaku.
por per hollsi te metejshme tashme e di ku mund te dishkutosh.atY ku nuk ka censure.

Guest

Peshkataro,ti rofsh per gatishmerine qe tregon per te me mesuar, :kiss: dhe jam e vetedijshme se cfare rasti po hum :cry: po cfare ti besh keshtu eshte bwere kjo bote,ca jane te fituar ca te humbur :shrug: Une qendroj ne mes te tyre duke shtuar dicka qe cfare mesoj nuk e haroj kollaj,perkundrazi mundohem ti thelloooooj gjithnje e me shume njohurite e mija :wink: :wave:

RAUL

Primus registratum

tani duhet pyesim. /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: ( pse gocat e martume zilepsen mbas cunave beqar?)hihihi :lol:

:tipsy: Pse jemi te prirur te kemi ate qe s'kemi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani me ne fund vendosa te them te verteten e rastit...
Moira eshte e martuar me Tushin dhe ka dy femije Raulin dhe X-Rayn... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: Pse jemi te prirur te kemi ate qe s'kemi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani me ne fund vendosa te them te verteten e rastit...
Moira eshte e martuar me Tushin dhe ka dy femije Raulin dhe X-Rayn... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me jete te gajte ti kesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:

por per hollsi te metejshme tashme e di ku mund te dishkutosh.atY ku nuk ka censure. [/QB

Ok pa problem fare. Se e di qe ke kondradita.