hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

Re: hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

:lol: Per Raulin ,jo me dy kalamaj ,po gjyshe behem... :devil: :tipsy:
S'pashe pucje une fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: Per Raulin ,jo me dy kalamaj ,po gjyshe behem...
S'pashe pucje une fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ti nuk the nga kush e deshe.dhe kushdo qe te ta jepte kishte frike se hynte ne ngaterrese(shqipetare hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif )megjithate nje po ta jap une :kiss: :kiss: :kiss: te trea tek faqja pa lek i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] O Raulo u trembe ti mo cun /pf/images/graemlins/frown.gif i fshiva buzet po he nuk me shikon Jona mos ki frike :lol: :lol: [/qb]
A te ngelet hatri te te puth une se une vdes per grate e martume,ne kete rast gocen...
Venin zgjidhe vete buzet e mija do te drejtohen qorrazi per aty ku do gjejne ngrohtesine e trupit tend.Mundesisht me drejto ta shuaj zjarrin e buzeve te mia aty ku trupi yt digjet me shume.Puthja eshte i vetmi zjarr qe shuhet me zjarr :wub:

susana

Primus registratum

[ E mo mire Raulo se do ta besh budallaqe Fionen e shkrete,vetem cekic di ti japesh :goofy: puce pra,apo sdi te te mesoj une :kiss: :kiss: [/QB][/QUOTE]
What were u sweet heart saying about Fiona????? :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Fiona une mendoj se e kishte kuptimin qe po te vazhdoje te te godase mund te te lere me pasoja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ehhh kjo dashuria e diteve te sotme shume e cuditshme eshte :eek:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] O Raulo u trembe ti mo cun /pf/images/graemlins/frown.gif i fshiva buzet po he nuk me shikon Jona mos ki frike :lol: :lol: [/qb]
A te ngelet hatri te te puth une se une vdes per grate e martume,ne kete rast gocen...
Venin zgjidhe vete buzet e mija do te drejtohen qorrazi per aty ku do gjejne ngrohtesine e trupit tend.Mundesisht me drejto ta shuaj zjarrin e buzeve te mia aty ku trupi yt digjet me shume.Puthja eshte i vetmi zjarr qe shuhet me zjarr :wub: [/qb]
quqja peshkataro qenke zjarr i keq ti mo cun :eek: te digjke dhe ne distance te madhe :wub:

RAUL

Primus registratum

[qb] :lol: Per Raulin ,jo me dy kalamaj ,po gjyshe behem... :devil: :tipsy:
S'pashe pucje une fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te puth une per nje jave moj moira. :kiss: :kiss: dhe nga nje per kolopuqet. :kiss: lol dhe mos me thuaj se bohesh gjyshe, se un maroj fare mbas plakave te vjetra sidomos ato qe skan dhemb. :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Hajdeni ketu t'ia bejme urime RAUL-it martesen!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

urime mua :confused: une nuk jom martuar akoma. :smash: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Pse mer, a prap me genjeve?!!! Euhaaa, po a s'me the ate dite qe ishe (m)pire fare nga pijet e shumta?!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] urime mua :confused: une nuk jom martuar akoma. :smash: :kiss: [/qb]
U DASHURUAN MAREZISHT DHE U MARTUAN /pf/images/graemlins/wink.gif SAPO I IKU MARREZIA U NDANE /pf/images/graemlins/frown.gif :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Pse mer, a prap me genjeve?!!! Euhaaa, po a s'me the ate dite qe ishe (m)pire fare nga pijet e shumta?!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :smash: ate e thash qe mos te shkonte mendja keq ty.. :lol:

RAUL

Primus registratum

[qb]
U DASHURUAN MAREZISHT DHE U MARTUAN /pf/images/graemlins/wink.gif SAPO I IKU MARREZIA U NDANE /pf/images/graemlins/frown.gif :lol: [/QB]
jo me keni ngaterruar me historin e BRITNEY'T DHE KEVIN.. :smash: :smash: emeri im eshte Raul.. :lol:

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] [/qb]
po ti nuk the nga kush e deshe.dhe kushdo qe te ta jepte kishte frike se hynte ne ngaterrese(shqipetare hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif )megjithate nje po ta jap une :kiss: :kiss: :kiss: te trea tek faqja pa lek i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Faleminderit,epo ngaqe jane qyl na pelqenje dhe neve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:devil: Po ti Raul ,pse e le :kiss:
enigme.. :confused: Nuk e di si mu drejtove: si gjyshe ,si mam ,si e martume ,si e fejume ,apo si beqare... :lol:

Princesha

Primus registratum

Raul , edhe un jam beqare, kshu mir jam po vetem kam nevoje me me nxe dikush shtratin para se te bie un (manej te ikun ne pun te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] [/qb]
Faleminderit,epo ngaqe jane qyl na pelqenje dhe neve... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per qyle ehu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: do me?

tola77

Primus registratum

Edhe une bej pjese ne kete grup,po ai imi nuk behet xhelos se ri ne chat, vetem se kur vjen fatura e tel ma le perpara dhe thote se po te dilja me shoqeri perdite nuk do harxhoja kaq lek do kisha kursyer gjysmat te pakten.

Po kur je furre ne krevat si i behet?

Le_Routard

Forumium maestatis

Po kur je furre ne krevat si i behet?

/pf/images/graemlins/laugh.gif Te duhet medoemos njeri pran /pf/images/graemlins/laugh.gif sigurisht per te te freskuar pak ballin me kompresa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] Edhe une bej pjese ne kete grup,po ai imi nuk behet xhelos se ri ne <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=chat&v=56">chat</a>, vetem se kur vjen fatura e tel ma le perpara dhe thote se po te dilja me shoqeri perdite nuk do harxhoja kaq lek do kisha kursyer gjysmat te pakten.

Po kur je furre ne krevat si i behet? [/qb]
:lol: :lol: tola me shkrive mi goc,pse sthua ti qenkeni si nje cift te dashuruarish juve, qe kishin vite se bashku.Njehere vajza e mori guximin dhe e pyeti:He i dashur, do martohemi ndonjehere ne te dy?!Ai ju pergjigj:Eh e kush na merr ne te dyve tani... :lol: :wave: