hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

RAUL

Primus registratum
hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

nxierrni te vertetat ne shesh :smash: :smash: se na cmendet pse burrat zilepsen,pse te martuarat ne chat etj etj....te pakten te dim kush zilepset /pf/images/graemlins/wink.gif dhe kush ehte e zonme qe mos ta puthim ne buze. /pf/images/graemlins/tongue.gif e di se sweetangel eshte e martuar,shqiptarja e fejuar,moira ka dy kalamoj , :lol: dolce ka nje cun apo goc nuk jom i sigurt,kurse ju te tjeret tregoni ketu,hapeni thesin. :lol: :wave:

xhoni

Primus registratum
Re: hajdeni ketu tregoni kush eshte i/e martuar apo fejuar?

Une per vete dihet qe jam i divorcum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

ooooooooo m'ka shku mendja me u fejue, e me marr nje qe ka $$$$$$ me shumice :lol: :lol:
anyways,ti permbahemi temes se mo na e mbyllin dhe kte. /pf/images/graemlins/laugh.gif une hy tek kategoria e beqove dhe per tani s'kam ndermend te leviz qe aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] nxierrni te vertetat ne shesh :smash: :smash: se na cmendet pse burrat zilepsen,pse te martuarat ne chat etj etj....te pakten te dim kush zilepset dhe kush ehte e zonme qe mos ta puthim ne buze. /pf/images/graemlins/tongue.gif e di se sweetangel eshte e martuar,shqiptarja e fejuar,moira ka dy kalamoj , :lol: dolce ka nje cun apo goc nuk jom i sigurt,kurse ju te tjeret tregoni ketu,hapeni thesin. :lol: :wave: [/qb]
RAUL, lol po ti vet i paske tregu mo, c'te tregojme ne he?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. MOS i besoni RAUL-it se genjen ai!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] ooooooooo m'ka shku mendja me u fejue, e me marr nje qe ka $$$$$$ me shumice :lol: :lol:
anyways,ti permbahemi temes se mo na e mbyllin dhe kte. /pf/images/graemlins/laugh.gif une hy tek kategoria e beqove dhe per tani s'kam ndermend te leviz qe aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo ju ka rrejt se kjo eshte e fejuara ime. :smash: :smash: :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
[qb] nxierrni te vertetat ne shesh se na cmendet pse burrat zilepsen,pse te martuarat ne chat etj etj....te pakten te dim kush zilepset dhe kush ehte e zonme qe mos ta puthim ne buze. /pf/images/graemlins/tongue.gif e di se sweetangel eshte e martuar,shqiptarja e fejuar,moira ka dy kalamoj , dolce ka nje cun apo goc nuk jom i sigurt,kurse ju te tjeret tregoni ketu,hapeni thesin. :lol: :wave: [/qb]
RAUL, lol po ti vet i paske tregu mo, c'te tregojme ne he?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. MOS i besoni RAUL-it se genjen ai!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
un genjej /pf/images/graemlins/laugh.gif pse nuk ishe ti ajo qe me tregove ate dite kur ishe pak e pir.. :smash: :lol:

susana

Primus registratum

[aty. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]kjo ju ka rrejt se kjo eshte e fejuara ime. :smash: :smash: :lol: [/QB][/QUOTE]
harrove ti qe u ndame para nje jave se te gjeta me komshien e katit te dyte qe eshte 100kg eeeee? :smash: :smash: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

une do te doja te isha ...se mbarova tu merdhit naten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[QB]
[qb] nxierrni te vertetat ne shesh :smash: :smash: se na cmendet pse burrat zilepsen,pse te martuarat ne chat etj etj....te pakten te dim kush zilepset dhe kush ehte e zonme qe mos ta puthim ne buze. /pf/images/graemlins/tongue.gif e di se sweetangel eshte e martuar,shqiptarja e fejuar,moira ka dy kalamoj , :lol: dolce ka nje cun apo goc nuk jom i sigurt,kurse ju te tjeret tregoni ketu,hapeni thesin.
OKAY Raul me shto dhe mua me shoqet :cry: :cry: un do qaj qe sdo me puci njeri tani.Megjithate prape se prap ne femrat tregohemi me te sinqerta se ju cunat. :wink: /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[QB]
[qb] nxierrni te vertetat ne shesh :smash: :smash: se na cmendet pse burrat zilepsen,pse te martuarat ne chat etj etj....te pakten te dim kush zilepset dhe kush ehte e zonme qe mos ta puthim ne buze. /pf/images/graemlins/tongue.gif e di se sweetangel eshte e martuar,shqiptarja e fejuar,moira ka dy kalamoj , :lol: dolce ka nje cun apo goc nuk jom i sigurt,kurse ju te tjeret tregoni ketu,hapeni thesin.
OKAY Raul me shto dhe mua me shoqet :cry: :cry: Por te pakten smerdhifim ndonjehere kete te mire e kemi :lol: :lol:

RAUL

Primus registratum

fantazia pse e martuar je ti rrusho? /pf/images/graemlins/frown.gif lum si ti qe nuk merthif noten se une ngela duke marr furnellen . :cry: :lol:
tani e mbrapa nuk te puth mo ne buz /pf/images/graemlins/wink.gif do te :kiss: ne faqe. :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb]
harrove ti qe u ndame para nje jave se te gjeta me komshien e katit te dyte qe eshte 100kg eeeee? :smash: :smash: :kiss: [/qb][/QUOTE] une e meritoj nje shanc te dyte. /pf/images/graemlins/wink.gif per arsye se bona sevap se ishte 100kg dhe askush nuk ja kishte bo qeifin.. :lol: :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

c'behet ketu?? Vetem tek i "ftoti" e keni mendjen ju?? Pse kujtoni ju se ata qe jane te martuar flene ngrohet??? Gaboni, ai i imi eshte gati te iki nga krevati, kur i afroj kembet dhe duart ( qe sinqerisht i kam akull) qe t'me ngrohen, ankohet se kam kaq vite qe e ftoh :lol: . Keshtu qe, do beni mire te gjeni nje person, POR ,sigurohuni qe te jete i ngrohte, ndryshe........ do vuani si ai i imi.

Raul!

100 kg the?? Po dhe ti sa posht paske rene, si duket nuk ta varin te tjerat.

Guest

O Raulo u trembe ti mo cun /pf/images/graemlins/frown.gif i fshiva buzet po he nuk me shikon Jona mos ki frike :lol: :lol:

picasso

Forumium maestatis

sweety kam pas nje te dashur qe ishte gjithnje e ftehte(dhe kur i ngroheshin duar ndihej keq)por kjo nuk me bente te ndihesha ftoht pran saj.perkundrazi....ndihesha princ.dhe ajo princessha ime

RAUL

Primus registratum

sweetangel,jon si dyshek kto 100kg,me mbajn ngroht me shume se te dobetat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

fantasia mos u merzit rrusho se fiona nuk eshte xheloze hiq. /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte shume e mire ajo.. :smash: :smash: :kiss: :lol:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Rauli i ditka te gjitha ,une erdha te marr pucjen time... :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Rauli i ditka te gjitha ,une erdha te marr pucjen time... :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nga kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

fantasia mos u merzit rrusho se fiona nuk eshte xheloze hiq. /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte shume e mire ajo.. :smash: :smash: :kiss: :lol: [/QB][/QUOTE]
E mo mire Raulo se do ta besh budallaqe Fionen e shkrete,vetem cekic di ti japesh :goofy: puce pra,apo sdi te te mesoj une :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

ne keshtu e shprehim dashurin njeri_tjerit me dajak.. :smash: :smash: jo per gje por e kam trashgimi nga gjyshi. /pf/images/graemlins/wink.gif gruas jepi dru se te don me shume me thoshte.. :lol: :kiss: