Hajde t'losim pak :D

emiljo

Primus registratum
Re: Hajde t'losim pak :D

Ohoho, kungulleshash, e mora vesh. Mu duk si me ken tuj lujt "luftash" deri kah faqja e dyte se une i lexoj revistat prej fundit.
Mire a me jepni leje ta ndaj une kungulleshen, ne sa copa te dojne "Paul Shkodrani"? Per Zotin e kam ble nade n´Sarreq (njaty ku shesin edhe tamel lopet e molltarta vendit)...asht i fresket e s´i vjen era kurgja. M´diftoni! :thumbsup:

artan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga comova:
[qb] Ca luhet ktu?
help.gif
[/qb]
U nis me kungulleshe dhe po luhet kush e fyen njeri tjetrin ma fort. mo bre vllezer e motra se po na qesin edhe noj kange.shkodra asht djepi i kultures dhe te jemi krenar per te dhe te mos lame nam. krijoni nje teme ku te fyheni sa te doni. mireupafshim dhe ishalla loja u perfundon me hajer. /pf/images/graemlins/frown.gif

bellisima

Primus registratum

une per hir te shkodres e lashe...
ata qe e quajne vedin shkodran te vertet prape vazhdojne /pf/images/graemlins/smile.gif ...

Ne daci me lujt pa losim /pf/images/graemlins/smile.gif

Paulin Palushi

Primus registratum

Mir pra po pajtohena....
Hapi gishtat tesh(kur dahesh i bashkon)
Masanej po losim,...
HALLA BUCALLA,
HAJDE SHKOJM TE HALLA
HALLA S'NA DESHTI
NE NA HANGRI PLESHTI...

bellisima

Primus registratum

hahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahhahahahahahahahahaaaaaaaaa

une kujtova se Ollga te "Zonja nga qyteti" ishte komuniste, nejse...

Paulin Palushi

Primus registratum

qa drecin je tu shkru moj rose qi mete tan naten ktu...po te han mica maj drec
njitesh a ora11:20 te na e 5:20 te ju

emiljo

Primus registratum

Shpejt Paul Shkodrani, se mu qelb kungullesha... ca zotin paske kene edhe ti, vec "komunistash" paske qejf me lujt...hajt pra ose po e la me u qelb e po ja fali dreqit...m´fal komunistave. /pf/images/graemlins/laugh.gif

artan

Primus registratum

A DIN KUSH NDONJE LOJE TJETER SE KJO E KUNGULLIT NA U MERZIT. PER ZOTEN KY KUNGULLI PO NA CEL LOLE PERPARA SE ME E NDA.LENI KOMUNISTAT E SHKRETE NE PUNE TE VET. CA JANE KA U BAJNE BUKE E KOS JANE KA HAJNE. /pf/images/graemlins/smile.gif

emiljo

Primus registratum

Edhe une njashtu mendoj...tesh e mbrapa me i lane komunistat me hanger buke e kos e ba me u ba nervoz i shtojme edhe nji fije djathe me pak fare kungullit, per mos me dale prej temet. A ka kush ca me shtu tjeter?

Une e kam mendu nje loje: "Kam me thane une i pari nje fjale, e secili ka me shtu nga nje fjale tjeter, p.sh. comova: shkova ; guardian...: te kroni ; paul_shkodrani: e pashe ; rose: nje vashe :etj.etj Duhet te shprehemi lirshem pa menduar shume e me sa ma shume fantazi ne lidhjet mes fjaleve,
Pas nje muaji do te dale te dale nje tekst i vogel me te ba me qesh mundesisht. A jeni dakord?
E thjeshte mendoj e pa shume mundim.

Po filloj une:Traktoristja

Paulin Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RoSe:
[qb] cka jie tuej than more Pal lol kur te ti asht ora 5 edhe te une 5 asht lol :rolleyes: [/qb]
Mu besa ora me rrin gjithmon 12.
nuk me lot hiq,nganjihere i los une me gisht...kur du me e ba me ec shpejt....po ti /pf/images/graemlins/wink.gif

artan

Primus registratum

a po ja nisni lojes a po jo. po ja nisi une i pari asaj lojes qe permendet me siper.

UNE DJE SHKOVA....

artan

Primus registratum

MOS E NXIT ME TEPER POR VAZHDO LOJEN /pf/images/graemlins/smile.gif

bellisima

Primus registratum

Guardian Angel pse vazhdove loje tjeter ??? /pf/images/graemlins/frown.gif

ne e kishim te traktoristja /pf/images/graemlins/smile.gif

Traktoristja...ja fut gjume,...edhe,...kur traktoristi...kercen valle.