Guraxi m'gje t'vogel edhe...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Guraxi m'gje t'vogel edhe...

...varet per ca te rrafme bohet fjal mi goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

In Poster I trust /pf/images/graemlins/laugh.gif .... GO...GO...GO....

Guest

Per te rrafmet pra...pas cdo vakti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Sirena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
do me u zon edhe ti me Posterin eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ehe /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Thashe ta provoj dhe une njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif, po ska gje se e respektoj edhe rradhen une, jam tip i durueshem keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...Poster, /pf/images/graemlins/laugh.gif plako ...ca ke bo mer jahu...i shef, jo vetem femrat po edhe meshkujt mezi presin me u rraf me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

po behet e dyshimte si situate /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

po bohet rradha si ke vajguri /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

NEXT ONE.....kush e ka rradhen ... hajt se i shes une biletat e rradhes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Duam s´duam , po konkretizojme shprehjen "Kush te rref te do"....ndryshe s´kam si ta shpjegoj gjithe kete rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sweet, dil para meje...kam respekt mesqenese se ke provu ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Perfundimisht ca vendoset... he mos u mendoni shume se do ftofem une se jam bere gati.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

(Pinko si jemi me biletat.??. Po me bastet? /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Sirena

Primus registratum

Jo jo ska gje...se jam nje cike e turpshme une /pf/images/graemlins/laugh.gif ... po ju shoh ju nderkohe se ndoshta me del /pf/images/graemlins/laugh.gif ... po teproi gje, gati jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ja futem te gjitheve ... per bastet.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

*biletat mbaruan...po merren takimet per tremujorshin tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Sa pa fat une kete here...Pink, me sheno tek tremujoreshi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...po te jap vendin e Kones /pf/images/graemlins/laugh.gif mendoj se edhe Posteri preferon perleshjet me ty ne vend te tija /pf/images/graemlins/laugh.gif...

In POSTER I Trust /pf/images/graemlins/laugh.gif GO...GO...GO

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...po te jap vendin e Kones /pf/images/graemlins/laugh.gif mendoj se edhe Posteri preferon perleshjet me ty ne vend te tija /pf/images/graemlins/laugh.gif...

In POSTER I Trust /pf/images/graemlins/laugh.gif GO...GO...GO

[/ QUOTE ]

Ho mi Pink-o t'qeka tek me m'pa mu me Poster-in tek per tek eeeee /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Poster neser pa perrmjerre qente e brrylit te pres te Vorri Bomit me e sqaru ihere e mire kete muhbet /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Une po marr birrat, ti merr kokoshkat kurse Iola te marri ambulancen /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ne fakt po i lisha venin tat Sirenes /pf/images/graemlins/laugh.gif ....per ti bere qefin Posterit, se ma kan lon amanet /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: jo jo spara kam qef te spiunoj çunat as tek per tek e as bashk per bashk ...iii bllak... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Rri mi Pink-o te shofim a po e prano sfiden Poster-i /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Pastaj e diskutojme me i lshu venin Sirenes /pf/images/graemlins/winkwink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ti mendon se ke me shume "potencjal" se Sirena? /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Poster, me ke to te rrifesh ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Per hir te shpirtit paqesor qe me karakterizon, aspak luftarak dhe tmerresisht tolerant, vendosa qe te terheq kandidaturen time per tremujorin e ardhshem... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ja edhe nje 'frikacak' tjeter /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Poster ke rradhen e fjales /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

O Kone.. po ne jemi nga i njejti krah mer plak... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Jemi NE qe duhet te rrafim ATO.. jo te rrihemi me njeri tjetrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Leje amon se po na tremb gjahun kot.. Ja ma hoqe njonen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante, ku t'kom ty "buke vjeter n'dit t'hallit"..
Hajt te lali se ka vajt ora me honger darken.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kujtova se ishte teme kunder Guraxit...po kur rri shume me i teme me duket se i ngaterroni avateret ju njerez...

ameba

Forumium maestatis

Dahli gjithe kjo rremuje bohet me tregu qe popllit i vlo gjaku mi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif (Te provoje njeri te thoje qe e kam gabim /pf/images/graemlins/tongue.gif)

Mjere Guri po e kapem ne ndonje rrugice qorre /pf/images/graemlins/smash.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Salut Beauté /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif. Si t'ka shku revolucioni ty?