Guraxi m'gje t'vogel edhe...

random

Primus registratum
Re: Guraxi m'gje t'vogel edhe...

e paske fshi ti m'duket ...mos do t'shtoj edhe emrin tat ke kjo tema akuzave, ..se po i vje rrotull m'duket!!!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e pra kjo...po i duket vetja si Mod pa kuptim fare...kjo te ka spiunu ta dish... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

po normal ..e di! ..duket qy n'karramele qe spiunon.

Ty Dale, t'ka bo gjo Guri?? ...se do i boj nomin!!!

ps: ftoj t'gjith t'ndajn me ne padrejtsit e Guraxit dhe shokeve te tij administrator!! (..perfshi edhe Ujkun ..se edhe ai hedh doren e mcef gurin!)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

PO me ka prish PC... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

i prisht dreqi ment ...ishalla ..jarebi ..se s'kom ca me i thon tjeter!

po shyqyr zotit qe paska nalu ke PC-ja se kom nigju qe o i tmerrshem per t'prish ....gjona /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

/pf/images/graemlins/lol.gif Sotiiiiiiirrrrr ......

random

Primus registratum

Ho me lepra!! ...i llaf thot guri, t'gjith shkut u mcefet?!? /pf/images/graemlins/smash.gif

teab

Primus registratum

Une s'kam frike nga Guri..jam trime /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ho me lepra!! ...i llaf thot guri, t'gjith shkut u mcefet?!? /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

un s'isha pruzent cuno.
Tashi erdha me ba prostesten time ndaj gurit, qe ene mu me gjen te vogel, me len rradhen ke banja ene perfito me m'mshi perlat e mia af-ore /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pppppaa

Primus registratum

I uroj shembullorit u befsh 100 vjec dhe suksese ne jete e me tej!

pinkparadise

Forumium maestatis

...po kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

***GURI PRESIDENT*** /pf/images/graemlins/laugh.gif ***VOTONI GURAX-in*** /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Dua te degjoj edhe versionin e fakteve nga ana e Gurit, ndryshe s'prononcohem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pse Guri eshte ai qe i bon kto pislliqet e shkrimeve eee??????? Une them qe ka te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shembulloro mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

une t'gjuj ty e? ...gocave me perce as dora s'i jepet, le me ti gjush.

pink: ..po t'vje rrotull edhe ty po he, kshu vazhdo!

S

Scorpion

Guest

Keto/keta qe mbrojne Gurin, do i fshihen/editohen shkrimet... /pf/images/graemlins/laugh.gif Je i kenaq shembulloro /pf/images/graemlins/tonguee.gif

random

Primus registratum

Skorpe je qamet akomodus! ...kur t'bohem drejtor ke nen-forumi im, qe do ja vej emrin "Filozofi Rrugesh &amp; Llafollogji Forumesh" per ty do jet dera gjithmon hap. Ha, pi, rri sa t'dush.

pinkparadise

Forumium maestatis

...ahhh medet...ca nuk mban kjo toke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guri, mos e rruj, sa te me kesh mu /pf/images/graemlins/laugh.gif bjeri sa te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Dhe une jam dakort me te gjitha keto c'ka u thane ketu per shokun Gurax si djale trim, i palodhur dhe i sakrifices kur e kerkon nevoja. Megjithate do te shtoja qe gabimi eshte nje veprim human dhe Guraxi nuk mund ti shpetoje ketij postulati. Aktet me pasoje djegien ne dhomat e gazit te qindra e mijra shkrimeve te Shembullorit, CaKEbOnaIgJo, MiRSiKeqeNtI,nGashPIaMir,BerEQavRes_MeUQajT...e dhjetra e dhjetra antareve te tjere te nderuar, jam shume i sigurte qe kane qene vetem disa gabime pa dashje te Shokut Gurax.

Poshte Sali Berisha!
Thuaj Jo Luftes ne Irak!
Ktheni Elianin ne Kube!
Poshte eutanazia!
Rrofte aborti!

Faleminderit!

P.S. A ta bej dhe nje pershendetje?

- Pershendes xhajen tim ne Belgjike qe tani sapo u liru nga ushtria dhe me rastin e ditelindjes pershendes gjithashtu edhe Shembullorin dhe i uroj atij te behet dhe 100 vjec dhe suksese ne jete e me tej!

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

harrove hallen ne Itali /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe dajen ne shtetet e bashkuara te Shkodres /pf/images/graemlins/laugh.gif