Guraxi m'gje t'vogel edhe...

random

Primus registratum
Re: Guraxi m'gje t'vogel edhe...

t'shtun e t'djel ..s'vesh gjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: meqe ra flaja Lips, Pink, Ujku edhe SB ..gezuar festen e nenes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Rrofsh o ba /pf/images/graemlins/laugh.gif. Po t'shtunen e t'djelen del ti? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

random

Primus registratum

jo, rri n'shpi ..po deren e kam gjithmon hapur /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Kur e la pastrusja katin tat, e? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Ru /pf/images/graemlins/laugh.gif nai biskot per pastrusen ti, me i fjal, je rob i sjellshem po t'pytsha /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

random

Primus registratum

jaaa ..jom beterr!! Pastrusja ngeli tu lyp i biskot, un hic! Aty le t'vdesi, ..pa biskot!

/pf/images/graemlins/smash.gif ..ori goce!!! ..kjo teme eshte per t'bo Guraxin per i lek. ..mjaft ndrrove muhabetin!!

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Kjo nuk trego qe ti je beterrr, po qe ti kujdesesh per linjat e pastruses, duke qen se ajo osht shembullorja /pf/images/graemlins/laugh.gif, m'falni, shembelltyra e pallatit /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Tashi, per kte do flet neri, apo i jav rehat pa pastrusen qe t'lyp biskota /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ene un mrena teme jom /pf/images/graemlins/laugh.gif, se po perpiqem t'mor vesh pse t'gje t'vogel ty Guraksi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pse ere kaq pak e, per i lek? Ne vejm shum lek qe ene tema t'ket interes /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ja kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> M'vje keq, kon maru, gjer ke germa "c" vazhdojshin, duhet me prit ca t'i bosh /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Erdha une ,cu be ketu? Shembulloro kaaaaaaaaaaq ta besh dhembin ne sna qet nga dhoma /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa e hape ti temen svje mo Guri /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

çte vij aman, nuk eshte edukatore kopeshti qe te merret me yllkezat qe hapin tema per te lujt kush ben poza me te bukura /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

-1. iku dhe nje /pf/images/graemlins/laugh.gif

hec kush do me mpref dhembet prap tashi eeee...jo per gje po sa tvi Guri e shifni ju si shperndaheni.Se kshu eshte,iken macja lozin minjt /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

kujdes mi dhe ti se edhe pak po ja ben : skape Guri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca paske qen o gru, /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

kujt i thu gru ti miiiiiiii /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif gru je vet,edhe me 7 fmi biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un jam cupez, jam si nje lule e bukur e paprekur /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif çupez ta akordoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

lule dyshoj /pf/images/graemlins/laugh.gif se je grifshe /pf/images/graemlins/laugh.gif lulet zakonisht jan te urta /pf/images/graemlins/laugh.gif

e bukur ste kam pa hala... /pf/images/graemlins/laugh.gif

e paprekur... /pf/images/graemlins/laugh.gif sdi gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

un besoj vetem ne ate qe verifikoj vete /pf/images/graemlins/angel.gif

noj cilesi tjeter, perveç te shkrujtmes ke diapazoni, ke ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif aty kam lene pashaporten, tjeter vend po rremove vec gjemba ke per tgjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

O pinko, ti ma keq se Shen Thomai: "Pa ti prek plaget nuk t'besoj..."

..o Lipso, ..ti prek edhe une plaget?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ca plagesh more,jan gjemba mos u ngatrro se tngel noi gje e futme mrena edhe nis e qan se gjoja tgjejm tvogel ne ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti pink, s'kishe per te la rrobat me dore... /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajd i her, mos e luni shembullorin... Oj kta... /pf/images/graemlins/laugh.gif